logo
homeIcon
  1. separatorDirk
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorGeldig tot 21 nov

Speciale aanbieding van Dirk

Geldig van 15 nov tot 21 nov

ADVERTENTIE
Dirk folder week 46
next
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De laatste Dirk folder is hier!

De nieuwe Dirk folder is geldig van 15 nov tot 21 nov.

Met meer dan 21 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Supermarkten producten.

Deze supermarktketen biedt een breed assortiment aan producten zoals diepvriesproducten, vers en bewerkt vlees, bakkerij-ingrediënten, melk en zuivelvrije producten, verse en diepgevroren schaal- en schelpdieren, aardappelen, groente en fruit, brood en koek, zoute snacks, zoetwaren, koffie, bier, wijn, non-alcoholische dranken, diervoeding en onder andere cornflakes.


Vindt een Dirk bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Aanbiedingen 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Dirk en vele andere Supermarkten winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe brochures, dus kom snel terug voor nog meer Dirk aanbiedingen!
Bezoek Aanbiedingen 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.