homeIcon
  1. separatorHalfords
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorGeldig tot 11 mei

Speciale aanbieding van Halfords

Geldig van 5 apr tot 11 mei

ADVERTENTIE
12...67
Halfords Folder
next
12...67
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De laatste Halfords folder is hier!

De nieuwe Halfords folder is geldig van 5 apr tot 11 mei.

Met meer dan 6 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Andere producten.

Bij Halfords kunnen klanten een breed scala aan auto-onderdelen en accessoires vinden, zoals autohoezen, banden en velgen, reiniger, exterieur, gereedschapspolish, krasverwijderaar, polijstmiddel, ruiten- en glasreiniger, shampoo, sponzen en doeken, voordeelpakketten, wax en poetsmiddel, dakdragers, dakkoffer, achterklepdrager, imperiaal, trekhaakdrager, motorolie, gereedschap, sneeuwketting, o.a. Halfords verkoopt ook elektrische fietsen en fietsaccessoires.

Vindt een Halfords bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Aanbiedingen 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Halfords en vele andere Andere winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe brochures, dus kom snel terug voor nog meer Halfords aanbiedingen!
Bezoek Aanbiedingen 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.