homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorMERCEDES BENZ
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MERCEDES BENZ

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van MERCEDES BENZ

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MERCEDES BENZ

Mercedes Benz is een van 's werelds toonaangevende merken voor luxe- en bedrijfswagens. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Utrecht.

Wat voor producten kan ik vinden bij MERCEDES BENZ?

Mercedes Benz verkoopt alle soorten voertuigen, limousines, SUV's, sedans, hatchbacks, coupes, cabrio's, multifunctionele voertuigen, bestelwagens, vrachtwagens, bussen, elektrische auto's, plugin hybrides en meer.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over MERCEDES BENZ

De geschiedenis van MERCEDES BENZ: Wat is?
Open

In 1886 patenteerde Karl Benz de eerste auto met een interne verbrandingsmotor. Benz maakte de eerste twee in Nederland gekochte auto's in 1896, waarvan er één werd gekocht door de Nederlandse hoffotograaf Adolphe Zimmermans. Aertnijs begon datzelfde jaar met de import van Benz-auto's en tegen 1900 waren er meer dan 100 auto's in het land.

In 1901 ging hij samen met Emil Jellinek de Mercedes Jellinek auto ontwikkelen, genoemd naar Emils dochter.

Het bedrijf fuseerde met het bedrijf van Gottlieb Daimler in 1926, en werd datzelfde jaar omgedoopt tot Mercedes Benz.

Mercedes Benz verhuisde zijn hoofdmagazijn in Nederland in 1959 naar Utrecht, en in 1971 werden de nieuwe kantoren van het hoofdkantoor ernaast gebouwd.

Mercedes Benz streeft ernaar de veiligheid van haar voertuigen te verbeteren en is betrokken bij de ontwikkeling, het testen en de implementatie van verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals het Elektronisch Stabiliteits Programma en remassistentie.

Het bedrijf is door Mitsubishi Electric gekozen als officiële sponsor van de AFF Mitsubishi Electric Cup 2022.

Welke merken kan ik vinden bij MERCEDES BENZ?
Open

Alle voertuigen van Mercedes Benz zijn van eigen merken. De modellen zijn verdeeld in zes hoofdcategorieën, gelabeld A, B, C, E en S. Enkele van de meer populaire lijnen zijn de Mercedes-Eq, AMG en Maybach.

Hoe kan ik geld besparen op MERCEDES BENZ?
Open

Ga naar de webwinkel van Mercedes Benz om de promoties en tijdelijke aanbiedingen te bekijken. Koop in de sectie 'Certified Used Cars' om te besparen op uw volgende auto.

Ontmoet de concurrenten van MERCEDES BENZ
Open

De belangrijkste concurrenten van Mercedes Benz zijn andere marktleiders, zoals Stellantis, Ferrari, BMW, Porsche, Lamborghini, Bugatti, Bentley en Lexus.

Is MERCEDES BENZ momenteel open?
Open

Mercedes Benz opent haar dealershops voor het publiek van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 21.30 uur.

Hoeveel MERCEDES BENZ winkels zijn er in het hele land?
Open

Mercedes Benz heeft in totaal 78 dealers in het hele land.

Hoe MERCEDES BENZ producten online te kopen
Open

Krijg het beste aankoopadvies in de online winkel van Mercedes Benz. Gebruik de online tools om je huidige auto te laten taxeren en de financiering van je droomauto te berekenen.

Exclusieve voordelen van MERCEDES BENZ
Open

Abonneer je op de nieuwsbrief van Mercedes Benz om op de hoogte te blijven van nieuwe voertuigen, evenementen en aanbiedingen.

Zal MERCEDES BENZ aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Mercedes Benz geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door MERCEDES BENZ
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE