logo
ADVERTENTIE

Spelenderwijs leren: educatieve en leuke producten van Intertoys

Als de verjaardag of kerst van ons kind dichterbij komt, beginnen we ons af te vragen wat we voor hem of haar moeten kopen. We willen dat het speelgoed educatief en vermakelijk is. We denken dag en nacht na. We lopen langs speelgoedwinkels en zien duizend verschillende soorten speelgoed. Daar worden we uiteindelijk moe van. Soms gaat het er niet om het speelgoed te kopen dat in de mode is, maar om uit te vinden wat je kind echt leuk vindt. In Nederland zijn er enorme speelgoedwinkels, maar in één winkel ontdek je een universum van speelse mogelijkheden: Intertoys. Je kunt er verdwalen tussen de vele gondels met knuffels, poppen, auto's, robots en educatieve spelletjes. Hier vind je bijvoorbeeld dit speelse speelgoed:

Bouwpakketten

Bouwspellen zijn het meest succesvol bij jonge kinderen en begeleiden de speelactiviteit voor een langere periode. Het is een set van stukjes, van gelijke of verschillende vormen, waarmee meerdere combinaties kunnen worden gemaakt, waardoor verschillende structuren ontstaan. De meest klassieke is Lego, maar tegenwoordig is er veel speelgoed met deze eigenschappen dat grote voordelen heeft voor de ontwikkeling van kinderen.

Kindercamera's

De meeste camera's voor kinderen zijn uitgerust met autofocus, 12 megapixels en 1080P HD-scherm. Ze zijn ook ideaal voor video-opnamen. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende filters, hun fantasie stimuleren en plezier beleven. De apparaten zijn twee tot drie uur oplaadbaar en worden automatisch uitgeschakeld als ze niet worden gebruikt, zodat de camera lang meegaat. Ze zijn ideaal voor kinderen om de wereld te leren kennen en verkennen door een lens.

Walkie Talkie

De Walkie Talkie heeft een ergonomisch ontwerp. De eenvoudige bediening, omdat je maar op één knop hoeft te drukken om te praten, maakt dit speelgoed makkelijk te gebruiken voor kinderen van 3 tot 8 jaar. De meeste zijn uitgerust met toetsvergrendelingsfuncties. Wie heeft er nog nooit een Walkie Talkie gehad? Het is een apparaat dat verschillende generaties heeft overleefd en nog steeds sterk is. Het is waar dat het in de loop der jaren veranderingen heeft ondergaan, maar het was een product van technologische vooruitgang.

Sets sieraden maken

Sets om sieraden te maken bevatten minstens vier koorden, verzilverde kettingen, ongeveer twintig metalen hangers, regenboogkralen, diamantvormige kralen en kleurrijke glaskralen. Hiermee kan je kind verschillende stijlen armbanden en kettingen maken. Het is ook een goede optie om de creativiteit van je kinderen te stimuleren. Sommige kleintjes hebben meer lef en durven hun creaties zelfs te verkopen aan familie, vrienden of buren.

Fiets zonder pedalen

De fiets zonder pedalen helpt het kind om gemakkelijk het evenwicht te verwerven dat nodig is om op twee wielen te rijden, wat de latere overgang naar een traditionele fiets vergemakkelijkt. Deze kinderfiets stimuleert het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid van kinderen. Het zadel is antislip en het stuur is van rubber.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van de beste speelgoedwinkels in Nederland. Stimuleer je kinderen met speels speelgoed en laat ze verdwalen tussen de gondels.

 

- 3 min

Share
Spelenderwijs leren: educatieve en leuke producten van Intertoys

Holland & Barrett goodies: een gids voor gezondheid en welzijn

Vandaag de dag hebben vrouwen en mannen hun gezondheidsroutines aangepast met meer natuurlijke producten, zoals de producten die Holland & Barrett verkoopt. Er is veel meer bewustzijn over het milieu en de zorg voor de natuur, en gezichts- en gezondheidsbehandelingen gaan die kant op. Wat vind je in deze winkel? Een verscheidenheid aan vitaminesupplementen, sportvoedingsproducten en crèmes voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen. Hier is onze gids met gezondheids- en wellnessproducten.

Gouden Collageen hydraterende crème

Gouden Collageen Hydra Essence Serum Crème is ontwikkeld om het gezicht gehydrateerd en stevig te houden. De belangrijkste bestanddelen zijn een 8x hyaluronzuurcomplex voor een diepe hydratatie en Pro-Vitamine B5 (Panthenol) om de vitaliteit en soepelheid van de huid te herstellen. Het verbetert onder andere het natuurlijke herstelproces van de huid en voorkomt vochtverlies gedurende de dag. Breng een pipet aan op een schone huid vóór je dag moisturizer of alleen. Masseer over het gezicht en de hals in de vorm van een hart, begin in het midden van het gezicht en beweeg naar beneden naar de kin en hals. Gebruik het regelmatig om de resultaten te behouden.

Weleda bodylotion

Zachte, verzachtende lotion die speciaal is samengesteld om de gevoelige huid te verlichten en intensief te hydrateren. Met 100% biologische kokosolie en jojoba-olie beschermt de bodylotion van Weleda de natuurlijke vochtbarrière van de huid, zodat de gevoelige huid sterker en gezonder aanvoelt.

Native State gezichtsmasker

Native State gezichtsmaskers zijn samengesteld met specifieke plantaardige ingrediënten. De "Soothe and Calm" versie is speciaal samengesteld met kalmerende havermelk, kalmerende kaolien en reinigend salicylzuur om de geïrriteerde en snel rood wordende huid onmiddellijk te verzachten. Breng een dun laagje aan op het gezicht, laat het 20 minuten intrekken en spoel het daarna af met lauwwarm water. Waar moet je op letten? Alleen voor uitwendig gebruik, vermijd contact met de ogen, niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten, niet aanbrengen op beschadigde of geïrriteerde huid.

Dr Organic 2-in-1 shampoo & conditioner

Sommige 2-in-1 shampoos en conditioners kunnen je haarverzorgingsregime tekort doen schieten. Dr Organic's versie van de tijdbesparende klassieker beknibbelt niet op inspanning, maar is nog steeds een makkelijke manier om je haar in één stap te wassen en verzorgen. Ideaal voor op reis of in je sporttas. Deze 2-in-1 maakt gebruik van enkele plantenextracten uit de natuur om je een effectieve alles-in-één te geven die aanvoelt alsof je twee producten hebt gebruikt. Op basis van biologische hennepolie, een natuurlijke bron rijk aan essentiële vetzuren en omega-oliën, voegt dit product ook bioactieve plantenextracten toe die geselecteerd zijn vanwege hun voedende eigenschappen. Ideaal voor situaties waarin de douchetijd of bagageruimte beperkt is.

Bio-Structure anti-rimpel nachtcrème

Bio-Structure huidverzorging pakt de tekenen van veroudering aan om een natuurlijk stralende, gladde en gezonde huid te onthullen. Deze nachtcrème bevat jeugdversterkend en verjongend retinylpalmitaat, hydraterende aloë vera en natuurlijk hyaluronzuur om je huid te helpen kostbaar vocht vast te houden. In gecontroleerde onderzoeken toonden huidmetingen bij vrouwen die de nachtcrème gebruikten significante verbeteringen van rimpels in slechts 4 weken.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels. Krijg een gezonde schoonheidsroutine!

 

- 3 min

Share
Holland & Barrett goodies: een gids voor gezondheid en welzijn

Hoe Dierspecialist-producten de verzorging van huisdieren verbeteren

Puppy's houden van spelen. Als je een puppy hebt, kun je veel speeltjes voor hem kopen zodat hij zich niet eenzaam voelt als hij op een bepaald moment van de dag alleen moet zijn. En iets heel belangrijks .... zal voorkomen dat de puppy op uw meubels gaat kauwen als hij nieuw is in huis. Met speelgoed ontladen ze hun spanningen en aan het einde van de dag zijn ze uitgeput en slapen ze rustig. Ze hebben ook intensieve verzorging nodig, goede voeding en bezoeken aan de dierenarts. Wat is het beste voor je huisdier? Dat vind je bij Dierspecialist. In deze Nederlandse winkel vind je alles om je puppy te voeden en te beschermen. En laat hem spelen om hem te vermaken. Onze gids om goedkoop en leuk speelgoed te kopen.

Rubber bal

Een van de favoriete speeltjes van honden zijn ballen. Ons advies is om een rubberen bal te kopen om te voorkomen dat hij breekt als de hond erop kauwt. Het is een bron van stress voor het dier. Ze zijn bestendig en duurzaam en je kunt ze in verschillende kleuren en maten krijgen. Het ideaal zou een rubberen bal van 55 centimeter in diameter zijn om te voorkomen dat je verschillende ballen moet kopen tijdens het leven van je huisdier. Voor 6 euro heb je een mooie rubberen bal voor je puppy. De ballen worden ook gebruikt om een puppy te trainen zodat hij, nadat hij de bal naar een bepaalde plek heeft gegooid, de bal apporteert en weer terugbrengt.

Lederen botten

Leren botten zijn nog zo'n klassieker. Ze vermaken ons huisdier niet alleen, maar helpen ook om hun tanden en tandvlees gezond te houden. Naast het verbeteren van de tandhygiëne, verzadigen deze botten het aangeboren instinct van honden om te bijten en te kauwen, waardoor ze een uitstekend hulpmiddel worden om stress te verlichten. Artsen raden je aan om dit soort traktaties te kopen omdat ze honden helpen hun angst te verlichten en zo voorkomen dat ze dit ten koste van je meubels of schoenen doen. Het enige probleem? Het bot kan vast komen te zitten in de keel of het spijsverteringskanaal. Als deze verstopping niet meteen wordt opgelost, is een operatie nodig. Je kunt een pakje met drie leren botten kopen voor het geval de # eerste breekt.

Kong

Als je erover denkt om een Kong te kopen, maar je weet niet hoe het werkt, dan ben je hier aan het juiste adres. Het is een voedseldispenser, maar het werkt ook als een intelligentiespeeltje. In principe moet je het gat vullen met het gekozen voer en het ter beschikking stellen. De hond zal moeite moeten doen om het voer uit de binnenkant te halen vanwege de stijve structuur, ofwel door het te manipuleren met zijn poten om het eruit te krijgen, ofwel door het stevig vast te houden zodat hij de binnenkant kan aflikken. Dit hele proces stimuleert zijn geest en lichaam.

My Deals 365 brengt je de beste kortingscatalogi van dierenwinkels. Bij Dierspecialist vind je alle promoties en aanbiedingen op dierenvoeding, kleding en speelgoed.

 

- 3 min

Share
Hoe Dierspecialist-producten de verzorging van huisdieren verbeteren

Verhoog je stijl met de tijdloze elegantie van Calvin Klein

Calvin Klein is een merk met een eigen naam. Het is aanwezig in elk country ter wereld en elk van zijn producten is altijd een fetisj: een jeans, een parfum, een t-shirt, een tas. Alleen al de initialen CK verraden het merk. Nederland ontsnapt niet aan het fanatisme voor Calvin Klein. Het merk is sterk vertegenwoordigd in de country en de inwoners zijn fervente fans van het Amerikaanse merk. Het is waar dat het veel concurrentie heeft, maar het dragen van een Calvin Klein kledingstuk verhoogt altijd je stijl en voegt elegantie toe. In dit artikel laten we je een aantal Calvin Klein kledingstukken zien die niet in je kast mogen ontbreken. Kies het accessoire dat het beste bij je past. Gelukkig valt Calvin Klein ondergoed niet onder de richtlijnen van exclusiviteit. Iedereen kan zijn slipje, jeans en dagelijkse kleding op het web en in de winkel kopen.

Schoonheidsproducten

Hoewel het waar is dat er steeds meer nieuwe schoonheidsproducten opkomen, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de merken die een gevestigde reputatie hebben en vertrouwd worden. Een van de meest erkende merken wereldwijd is Calvin Klein, dat naast kleding een paar jaar geleden ook een schoonheidslijn op de markt bracht die op het hoogtepunt staat van de grote merken in deze sector. We kunnen make-up kopen in verschillende tinten, lippenstiften, mascara, compactpoeder of eyeliner. Een hele reeks producten om er prachtig uit te zien. Op hun sociale netwerken vinden we make-up tutorials waar grote bloggers deze producten gebruiken om ze dagelijks te dragen.

Parfums

Bijna iedereen kent de namen van de beroemdste Calvin Klein parfums voor mannen: CK Eternity, CK Euphoria of CK One. Calvin Klein wist dankzij zijn innovatieve geuren records te breken bij de best verkochte parfums aller tijden. In de jaren '90 pionierde het merk ook met het revolutionaire idee van uniseks parfums. Calvin Klein Women is een emblematisch parfum en vertegenwoordigt duidelijk de essentie van het bedrijf. Als we de prijs van Calvin Klein parfum voor vrouwen bekijken, zullen we zien dat dit een van de voordeligste is. De klassieke geur is ideaal voor elke vrouw en gaat lang mee.

Ondergoed

Weinig dingen symboliseren status bij de jongere generatie als een slipje van Calvin Klein dat boven de broek uitsteekt. En naast de meest iconische slip in de populaire cultuur, biedt Clavin Klein dit seizoen de stijlgids voor tijdloze looks. Samengesteld uit klassieke kledingstukken, dient deze collectie als een subtiele basis om die witte band te laten schitteren, een contrast creërend tussen traditie en oneerbiedigheid dat komt als een frisse wind. De collectie is gericht op kledingstukken die zijn ontworpen voor dagelijks gebruik met een centrale focus heel jaren negentig: de jeans. In nieuwe pasvormen en formaten brengen ze die nostalgie uit de jaren negentig waar CK zoveel inspiratie uit put naar een modern terrein.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in Nederland. Ga voor Calvin Klein!

 

- 3 min

Share
Verhoog je stijl met de tijdloze elegantie van Calvin Klein

Babydump: vind de perfecte babyreisuitrusting

Als je een baby hebt, kan reizen iets ingewikkelder zijn. Je moet duizenden dingen meenemen in de auto en je mag niets vergeten. Het is geen gemakkelijke taak, maar er is altijd een oplossing voor al die ongelukjes die zich voordoen tijdens een gezinsreis met een kleine baby. In Nederland is er Babydump, een ideale plek waar je de perfecte uitrusting vindt voor het reizen met je baby. Wat is noodzakelijk en prioriteit voor op reis? Dat vertellen we je hier. Let op.

Compacte draagbare luiertafel

De verschoontafels in vliegtuigen zijn vaak klein, dus dit is niet het moment om te zeulen met de standaard verschoontafel waar je zo'n beetje alles op meesleept. Neem een eenvoudige opvouwbare luiertafel die in je tas past en waar je een paar luiers, doekjes en een extra verschoning op kwijt kunt.

Bagage organiser

In plaats van een koffer vol zakken en ritsen mee te nemen, is een grote tas met bagage organizers waar alles bij de hand is en makkelijk te vinden vaak een beter idee. Vooral organisatoren met een bovenkant van gaas zijn hier handig voor. Het is gebruikelijk om alle reisdocumenten in de ene tas te stoppen en kleding en speelgoed in de andere. Vergeet ook niet de afleidende kracht van dingen uit tassen halen voor een baby.

Snacks en verpakkingen

Als je baby al vast voedsel eet, is het een goed idee om snacks mee te nemen, niet alleen omdat hij of zij tijdens de reis zal willen eten, maar ook omdat het een geweldige manier is om hem of haar af te leiden. Het beste voedsel om mee te nemen op reis is voedsel dat lang duurt om op te eten of dat in kleine stukjes kan worden gebroken en op creatieve manieren kan worden bewaard. Je moet ook alles vermijden dat veel vlekt. Neem bijvoorbeeld rozijnen en druiven in kleine stukjes gesneden en opgeborgen in een pillendoosje.

Speelgoed

Maak niet de fout om één duur, flitsend stuk speelgoed te kopen voor de hele reis. Neem verschillende kleine speeltjes mee die vermaak bieden, zoals puzzels, stickerboeken, stapelbekers enzovoort. En dan hebben we het nog niet eens over de ster van het entertainment, een tablet met hun favoriete gedownloade programma's.

Reiswandelwagen

Als je maar één investering kunt doen, doe het dan in een gemakkelijk mee te nemen kinderwagen. Voor baby's van één jaar en jonger is de Doona een aanrader, omdat hij de perfecte maat heeft en heel gemakkelijk van wandelwagen naar autostoeltje kan worden omgebouwd. Je kunt hem gebruiken op reizen waarbij je voortdurend van het ene vervoersmiddel naar het andere moet overschakelen en ook in taxi's zonder autostoeltje. Bovendien kun je, als je een babyzitje hebt gekocht, dit zonder problemen in de meeste vliegtuigen installeren. Een reiswandelwagen is altijd een must-have om je baby overal mee naartoe te kunnen nemen.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete Nederlandse babywinkels. Je vindt alles wat je nodig hebt voor een veilige reis voor de beste prijs. Zorg ervoor dat je baby comfortabel reist, vooral als je lange afstanden aflegt.

 

- 3 min

Share
Babydump: vind de perfecte babyreisuitrusting

Hoe maak je kerstinkopen leuk

De komst van Kerstmis betekent niet alleen dat we moeten nadenken over de gerechten die we gaan serveren aan onze familie of vrienden, maar ook hoe ons budget er zwaar onder kan lijden. Het is helemaal niet zuinig om het diner voor te bereiden en we moeten ook rekening houden met de versieringen en cadeaus. Met dit in gedachten geven we je een aantal tips die je kunnen helpen zodat je niet bang hoeft te zijn voor de boodschappen. Koken voor je familie en vrienden is een van de leukste en gezelligste dingen aan Kerstmis. Maak je klaar om je boodschappen leuk te maken. Sommige kortingsketens in Nederland zijn ideaal om te besparen op eten en niet te veel uit te geven.

Weet wie er komt eten

Veel familieleden of vrienden zijn vaak de stad uit met Kerstmis, dus we kunnen misschien niet op hun aanwezigheid rekenen. Vraag iedereen om te bevestigen dat ze komen eten, zodat je niet meer eten koopt dan je nodig hebt en niet verspilt. Hoewel je restjes in de koelkast kunt bewaren, zullen ze niet lang houdbaar zijn en zul je uiteindelijk alles weggooien.

Zorg voor een budget

Het is van het grootste belang om het geschatte budget dat je hebt voor dat etentje te controleren. Als het iets minder is dan je dacht, raden we je aan om naar buurtwinkels of markten te gaan, waar je eindeloze opties hebt en met veel betaalbaardere prijzen.

Maak een lijst

Het is heel belangrijk om een lijst te maken van de dingen die je nodig hebt om je avondeten te bereiden. Op die manier is het veel gemakkelijker om ze te vinden, prijzen te vergelijken en de beste optie te kiezen. Het zal je ook helpen voorkomen dat je onnodige dingen uitgeeft of voedsel dat je niet nodig hebt in je voorraadkast voor de feestdagen.

Ga op zoek naar koopjes

Deze feestdagen zijn koopjes aan de orde van de dag. Ga daarom op zoek naar de beste opties zodat je niet over je oorspronkelijke budget heen gaat. Je kunt zelfs direct op internet kijken welke winkels het beste bij je passen. Er zijn online tools waarmee je de prijzen van meer dan 2.000 producten in honderden vestigingen in Nederland kunt bekijken. Als je geen fan bent van technologie, kun je ook de conventionele methode gebruiken en verschillende zelfbedieningszaken bezoeken om prijzen te vergelijken en de beste deals te zoeken.

Zelf koken

Als je ergens eten koopt, betaal je niet alleen voor wat je eet, achter het eindproduct zit een hele keten van kosten. Als je thuis kookt, bespaar je op de huur van een restaurant, het salaris van de kok, schoonmaakdiensten en ovenonderhoud. Dit is ongetwijfeld de beste optie voor je economie en je hebt altijd de voldoening dat je een gerecht hebt bereid waar je vrienden en familie van zullen genieten. Bovendien is er altijd het beroemde opnieuw opwarmen en kun je de volgende dag van dat menu genieten.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in Nederland.

 

- 3 min

Share
Hoe maak je kerstinkopen leuk

Hoe budgetteren voor kerstinkopen

Kerstmis komt dichterbij en het is tijd om na te denken over cadeaus. Het is een ingewikkelde tijd van het jaar omdat er veel uitgaven zijn, maar als je weet hoe je ze moet beheren, zul je geen ongemakken hebben als je naar een cadeauwinkel gaat. Om te voorkomen dat je te veel uitgeeft en je creditcard overbelast raakt, is het belangrijk dat je de tijd neemt om je uitgaven zorgvuldig te plannen en te organiseren. Hoe budgetteer je kerstinkopen? Let goed op.

Stel een budget in

Zet het hele jaar door geld opzij en neem het op in een maandelijks budget, zodat je het in december kunt gebruiken voor kerstcadeaus. Bedenk ook hoeveel je aan elk cadeau wilt uitgeven en houd je aan de marge. Op die manier kun je voor iedereen een goed cadeau kopen zonder te veel uit te geven. Budgetteren is niet leuk, maar je kunt het zien als een creatieve uitdaging. Vaak zijn goed doordachte cadeaus veel betekenisvoller dan duurdere.

Plan vooruit

Begin op elk moment van het jaar met het zoeken naar kerstcadeaus. Je kunt shoppen in de zomeruitverkoop en ze bewaren voor Kerstmis, maar vergeet niet om een lijst te maken van wat je meeneemt en voor wie.

Ga naar een outletwinkel

Met modes die komen en gaan, merkt bijna niemand of het cadeau van de ene of de andere collectie is. Kortingen bij dit soort winkels kunnen, mits goed gecontroleerd, wel 70% van de oorspronkelijke prijs afgaan. Het is een unieke kans om de gewenste besparing te krijgen. In verschillende winkels in Nederland kun je dit seizoen ongelofelijke kortingen vinden om te voorkomen dat je budget uitgeput raakt.

Ga voor handgemaakte cadeaus

We leven in een wereld die die unieke voorwerpen die onze grootmoeders konden maken begint te waarderen. De tijd is gekomen om te gaan voor dat wat niet te herhalen is. Of je nu zelf aan de slag gaat met wat handwerk of omdat je wordt aangemoedigd om te kopen in workshops en handwerkwinkels, handgemaakt is ideaal voor cadeaus. Je kunt wat handwerktijdschriften doorspitten of op internet op zoek gaan naar handleidingen om zelf te gaan maken wat je vroeger kocht.

Online kopen

Het internet is een zeer interessante optie om goedkoop te kopen. Online winkelen stelt je in staat om sneller prijzen te vergelijken en toegang te krijgen tot een grote verscheidenheid aan producten. Bovendien bespaar je wachten bij de kassa en paskamers. De prijs is een van de bepalende factoren van een aankoop en daarom zijn we ontvankelijk voor elke aanbieding, korting of promotie die artikelen presenteren. Kortom, het idee is om meer te kopen maar minder uit te geven. We moeten beoordelen welke mogelijkheden de markt biedt voor het gekozen cadeau en kiezen voor de optie met de beste prijs en kwaliteit.

Aanbiedingen 365 brengt je alle catalogi van je favoriete merken in Nederland, zodat je kunt profiteren van de kortingen en het ideale cadeau voor kerst tegen de beste prijs kunt vinden. Veel winkels beginnen vele dagen eerder met de uitverkoop. Haast je!

 

- 3 min

Share
Hoe budgetteren voor kerstinkopen

Hoe pak je de beste aanbiedingen na Black Friday?

Er wordt altijd gezegd dat Black Friday de beste gelegenheid van het jaar is om met korting te kopen in verschillende winkels. Maar dat is niet helemaal waar. Het is gewoon zo dat er na deze datum geweldige mogelijkheden zijn om producten te vinden tegen echte spotprijzen. Hoewel Black Friday een uit de Verenigde Staten geïmporteerde traditie is, is het in Nederland erg goed ontvangen en doen steeds meer mensen mee aan dit feest van koopjes. Hoe pak je de beste aanbiedingen na Black Friday? December en januari zijn maanden waarin kortingen aan de orde van de dag zijn.

Cybermaandag

Cyber Monday is de maandag na Black Friday en vertegenwoordigt de datum bij uitstek om online te kopen en dan vooral technologische apparatuur. Wie bij Apple bijvoorbeeld een iPhone 14, 13 of SE-model koopt, krijgt een cadeaubon. Als je een MacBook Air of Mini laptop koopt, geeft het bedrijf je een kortingsbon voor de volgende aankoop. Op Amazon kost de 10,5 inch Samsung A8 tablet met 128 GB geheugen 30% minder dan de normale prijs. In de online winkel van het bedrijf heeft de Motorola Razr 40, met een 6,9 inch opvouwbaar scherm en 5 gigabyte RAM, een speciale prijs van 700 euro.

Winteruitverkoop

De winteruitverkoop is na Driekoningen en duurt tot en met januari. Het is een ideaal moment om te kopen wat nog op stapel stond. Winkels willen af van de restvoorraad of de producten die ze niet hebben kunnen verkopen tijdens de decembermaand of Black Friday. Houd er rekening mee dat het in de meeste winkels geldt zolang de voorraad strekt, dus als je iets in het bijzonder wilt hebben, kun je het het beste zo snel mogelijk kopen. Je ziet deze uitverkoop zowel in kledingwinkels als in huishoudelijke en algemene winkels. De begindatum van de uitverkoop verschilt per gemeente. In de meeste gemeenten is het op 7 januari, hoewel ze de laatste jaren zijn vervroegd.

Valentijnsdag

Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Deze feestdag stamt uit lang vervlogen tijden en wordt herdacht omdat in de derde eeuw in Rome de priester Valentijn werd vermoord omdat hij in het geheim huwelijken van jonge geliefden vierde. In de loop der jaren heeft de viering zich over de hele wereld verspreid. Op Valentijnsdag is het gebruikelijk dat koppels elkaar parfums, bloemen, chocolade of sieraden geven. Hoewel elk koppel natuurlijk vrij is om te beslissen welk cadeau ze geven op deze speciale dag. Dat is de reden waarom winkels zich niet beperken tot het geven van kortingen op alleen de bovenstaande producten, maar het doen met verschillende artikelen om variatie te geven en de smaken te dekken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Alleen jij weet welke datum je moet kiezen om alles te kopen wat je wilt. Zet jezelf niet onder druk en denk erover na. Het zal veel afhangen van je behoeften.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in Nederland. Koop nu zonder schuldgevoel. December en januari zijn ook een geweldige gelegenheid om te shoppen!

 

- 3 min

Share
Hoe pak je de beste aanbiedingen na Black Friday?

Black Friday 2023: de beste deals van het jaar zijn hier!

Black Friday 2023 staat voor de deur en dat willen we niet missen. Hoewel veel winkels in Nederland al meerdere dagen promotieartikelen aanbieden, concentreert het grootste aanbod zich rond 24 november. Daarom geven we een overzicht van de aantrekkelijkste online prijzen en deals van wat wordt beschouwd als het belangrijkste commerciële evenement van het jaar. We belichten promoties op het gebied van technologie, huis, schoonheid, mode of speelgoed die onze lezers kunnen interesseren voor een goede besparing op de winkelwagen of om de voorspellingen van kerstcadeaus te vervroegen. Een overzicht van wat de editie van 2022 achterliet om je een idee te geven van wat komen gaat.

Zeer betaalbare prijzen voor laptops

De 2-in-1 laptop Microsoft Surface Pro 8 Evo, met 13-inch scherm, Windows al geïnstalleerd en in een stijlvolle taupe kleur, werd verkocht met een korting van 32%. Je bespaart meer dan 400 euro en hij kan van jou zijn voor slechts 869 euro.

Andere kortingen op elektro

Airpods gingen 200 euro omlaag. En de Realme Buds Air 3, met een afspeelduur tot 30 uur en uitgerust met geavanceerde actieve ruisonderdrukkingstechnologie, gingen met 25% omlaag. Je kon ze krijgen voor 45 euro. Het was bijna 50% korting en de prijs was 30,99 euro. Dit is de compacte en draagbare luidspreker van Sony. Hij is waterdicht en heeft een autonomie van meer dan 15 uur, perfect voor de eindejaarsvakantie!

Unieke prijzen op keukenmerken

Zoals Le Creuset, Crockpot of Breville. Je kunt kortingen tot 50% vinden op keukenartikelen. Met de kerstdagen voor de deur is het belangrijk om na te denken over de aankoop van deze artikelen, vooral als je op 24 of 25 december de maaltijd moet bereiden.

Vaders voor de beste prijs van het seizoen

Er was een selectie van lange jassen, korte jassen of parka's met capuchon tegen zeer gereduceerde prijzen. En voor alle doelgroepen: mannen, vrouwen en ook voor de allerkleinsten. Het is de ideale tijd om kleding te kopen voor de seizoenswisseling. Met de komst van de winter in Nederland is het belangrijk om de kast te vernieuwen terwijl je zo min mogelijk uitgeeft. Alleen jij weet wat je echte behoeften zijn en waar je het geld in moet investeren.

Aanbiedingen op persoonlijke verzorgingsproducten

Heb je regelmatig last van spierpijn? Elektrische massagers zijn perfect om thuis comfortabel verschillende massages uit te voeren. Het apparaat heeft 30 snelheden, zes massagekoppen en een LCD-touchscreen voor eenvoudige bediening. Het was een zeer goed beoordeeld product, met een gemiddelde beoordeling van 4,6 van de 5 sterren, dat je kon krijgen met 59% korting en 76 euro kon besparen op de aankoop. Deze Philips baardtrimmer was verkrijgbaar met 56% korting: hij kostte €29,99 en je bespaarde €38.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in Nederland. Profiteer ook van de Black Friday kansen. Haast je!

 

- 3 min

Share
Black Friday 2023: de beste deals van het jaar zijn hier!

Cyber Monday deals die te mooi zijn om waar te zijn

Evenementen zoals Cyber Monday zijn ideaal om kerstcadeaus voor Nederlanders te kopen, maar ook die producten die je altijd al wilde hebben maar niet durfde te kopen om niet te veel uit te geven. Het is geen kwestie van geld verspillen, hoewel het geen kwaad kan om jezelf aan het einde van het jaar te verwennen. Hier zijn de 10 beste Cyber Monday deals die te mooi zijn om waar te zijn. Vergeet niet dat de Cyber Monday dit jaar op 27 november is, de maandag na Black Friday.

TV's

Je kunt aanzienlijke kortingen vinden op apparatuur van 43 inch of meer. Bepaal de ruimte en pas de tv aan je behoeften aan. Bij MediaMarkt vind je de beste uitverkoop op de markt.

Mobiele telefoons

Als je een mobiele telefoon wilt kopen, is Cyber Monday ideaal omdat de apparatuur altijd goede kortingen heeft en de meest gewilde items zijn bij mensen. Bezoek de deelnemende winkels met ongelofelijke kortingen.

Kleding

Profiteer van de kortingen om je kast nieuw leven in te blazen en de nieuwste mode te kopen tegen superlage prijzen. Vernieuw je kast met C&A.

Parfums

Als je een fan bent van parfum en je hebt bijna geen parfum meer, profiteer dan van de spectaculaire kortingen voor Cyber Monday.

Schoenen

Schoenen zijn een basisstuk voor elke stijl en raken nooit uit de mode. Een klassiek paar schoenen kopen, in zwart of wit, zal ideaal zijn voor onze kast. Waar? Bij Bonprix.

Decoratieve artikelen

Met Kerstmis in aantocht is Cyber Monday het speciale evenement om te winkelen voor decoratieve kerstartikelen. Als je op het punt staat om je huis te versieren en er is niets meer over van je oude decoraties, neem dan die stap en durf een paar euro te investeren bij JYSK.

Dekbedden en kussens

Met de seizoenswisseling grijpen veel Nederlanders de kans om witgoed te kopen. Vervang je oude dekbedden en kussens voor een paar euro.

Kampeeruitrusting

Als je een buitenmens bent en van kamperen houdt, profiteer dan van de kortingen die de winkels voorbereiden voor de volgende Cyber Monday. Je vindt er van alles: tenten, hengels, lampen, speciaal schoeisel.

Camera

Het is niet het product dat we meer variatie vinden tijdens deze uitverkoop, maar sommige modellen zijn altijd te vinden met interessante aanbiedingen. Normaal gesproken zijn er meestal complete kits met accessoires inbegrepen. DSLR-, EVIL- en compactcamera's zijn meestal de sterren. Veel winkels hebben geweldige aanbiedingen voor technologie tijdens Cyber Monday.

Hardware

Er zijn basis ijzerwaren die je niet kunt missen in je huis en waarmee je je uit de voeten kunt maken als er iets gebeurt, bijvoorbeeld in een weekend. Om te noteren: boormachine, ladder, tang, hamer, schop, schroevendraaier, spijkers, schroeven of verf. Bij Gamma vind je de grootste verscheidenheid aan producten tegen de beste prijs. Een prijs die verbeterd is met de Cyber Monday aanbiedingen.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in Nederland. Als je zat te wachten op een kortingsactie om te winkelen zonder te veel uit te geven, doe dan mee met Cyber Monday. We hebben een lijst van 10 producten die een must-have zijn!

 

- 3 min

Share
Cyber Monday deals die te mooi zijn om waar te zijn

Black Friday: bespaar tot 75% op alles!

Black Friday staat voor de deur en veel Nederlanders maken zich klaar om te genieten van dit grote kortingsevenement in de aanloop naar Kerstmis. Wanneer begint het? Aanstaande 24 november. Tijdens deze data vind je merken met kortingen van meer dan 75% op hun producten en diensten. De sectoren waarin deze promoties worden toegepast zijn gevarieerd: van technologie tot decoratie. In feite doen steeds meer nichemarkten mee aan deze gewoonte.

Hoe tot 75% besparen?

Als we echt willen besparen, moeten we een gesloten lijst hebben van goederen en diensten die we echt nodig hebben. Anders besparen we niet. Integendeel, we zullen onverwachte uitgaven in onze zak steken. Hoe dan ook, volgens onze berekeningen zullen de gemiddelde uitgaven voor deze Black Friday tussen de 100 en 300 euro per persoon liggen. Hoewel dat van meerdere factoren afhangt. Hoe dan ook, als we goed inkopen tijdens Black Friday, kunnen we ons kerstgeld reserveren voor andere zaken of gewoon om de rekeningen van januari comfortabeler te betalen. Hoe meer je bespaart deze Black Friday, hoe minder je hoeft uit te geven voor Kerstmis. Om je te helpen tot 75% te besparen, hebben we een aantal tips samengesteld die je goed van pas zullen komen.

Een verlanglijst maken

Om maximaal te besparen tijdens Black Friday is het essentieel om een verlanglijstje te maken. De sleutel ligt in het anticiperen op cadeaus en het nadenken over de items die we moeten vernieuwen. Dit is een manier om overkopen te voorkomen.

Controleer het geld dat vorig jaar is uitgegeven

Als je vorig jaar niet uit je dak bent gegaan met Black Friday kortingen, kan een andere interessante optie zijn om te kijken hoeveel geld je hebt uitgegeven. Het zal je een voorlopig idee geven van wat je dit jaar kunt uitgeven.

Je inkopen plannen

We hebben het hier niet alleen over het bepalen van de items die we moeten kopen, maar ook over de dag waarop we onze aankopen gaan doen. Het is de manier om de cadeaus en producten zo beperkt mogelijk te houden.

Weten op welk moment kortingen worden geactiveerd

Een ander fundamenteel punt om maximaal te kunnen besparen op Black Friday is om te weten hoe laat de kortingen van de verschillende merken worden geactiveerd. Er zijn er die ze de hele week vervroegen, maar anderen gelden maar voor één dag.

Stel een budget vast

Het opstellen van een gesloten budget zal ons ook helpen om uit te geven wat eerlijk en noodzakelijk is. Natuurlijk moet dit budget realistisch zijn: het moet ons in staat stellen te kopen wat we willen zonder er overheen te gaan. Het opstellen van een budget zal onze aankopen organiseren. We kopen alleen wat strikt noodzakelijk is. Ga niet te ver om je economie niet te compliceren.

Aanbiedingen 365 brengt je de beste kortingscatalogi van je favoriete winkels in Nederland. Bereid je voor om tot 75% te besparen op Black Friday. Koop wat je nodig hebt en je economie zal er geen spijt van krijgen. Ben je er klaar voor? Het evenement gaat beginnen.

 

- 3 min

Share
Black Friday: bespaar tot 75% op alles!

Cyber Monday is de perfecte dag om je technologie te upgraden

Als je erover denkt om een nieuwe mobiele telefoon of computer te kopen, dan is Cyber Monday de perfecte dag voor Nederlanders om hun techniek te upgraden. Expert, Mediamarkt, Levix Computershop of Ziggo bieden een breed scala aan producten: televisies, koelkasten en vriezers, vaatwassers, kleine keukenapparaten, wasmachines, computers, tablets, mobiele telefoons, stofzuigers, koptelefoons en digitale camera's. De voordelen van kopen bij deze winkels? De voordelen van kopen in deze winkels? De steun van grote technologische merken en de kwaliteit van de productie en duurzaamheid. Uitverkoop levert grote besparingen op en stelt klanten in staat om alles te krijgen wat ze nodig hebben. Hoe en wanneer krijg je de beste deals? Er zijn belangrijke evenementen om zoveel mogelijk te besparen.

Profiteer van promotie-evenementen

Evenementen zoals Cyber Monday zijn ideaal om de producten die we zoeken te krijgen tegen een meer dan gunstige prijs. Probeer indien mogelijk wat geld te besparen voor deze data, want Expert, Mediamarkt, Levix Computershop en Ziggo bieden zeer goede promoties. Je vindt er artikelen met kortingen tot wel 70%. Het is een kwestie van goed opletten wanneer de promoties worden gepubliceerd. Ze zijn meestal voor specifieke producten, maar we zullen de hele catalogus kunnen zien met kortingen die de winkels voor deze data aanbieden. Dit is een wereldwijd evenement om online winkelen te promoten en het belang van e-commerce te vergroten. Het wordt elk jaar georganiseerd en tijdens dit evenement lanceren de deelnemende merken allerlei voordelen en kortingen. Een ander punt om rekening mee te houden is dat bedrijven minder financiering in termijnen aanbieden voor de duurste producten, hoewel ze nog steeds onder hun oorspronkelijke marktwaarde geprijsd zijn. Kan ik dezelfde aanbiedingen vinden in de winkels van het merk? De aanbiedingen die worden gecommuniceerd, gepromoot en gepubliceerd zijn online en het is aan de discretie van elk merk om ze te kopiëren in de winkels, hoewel het geen verplichting voor hen is. Via de klantenservice van elk merk kun je controleren of ze dezelfde kortingen toepassen. Kerstmis en Nieuwjaar zijn ook twee cruciale data. De meeste bedrijven grijpen dit seizoen aan om een deel van hun voorraad op te ruimen en om grote uitverkopen te houden. Dit is het geval bij Expert, Mediamarkt, Levix Computershop en Ziggo. De uitverkoop is 40 of 50% en je kunt zelfs twee producten krijgen en voor de tweede de halve prijs betalen. Verkoopstrategieën staan in dienst van een van de maanden met de hoogste omzet. Ook al is de hitte overweldigend, mensen gaan naar buiten om te winkelen of nemen de tijd om de online aanbiedingen te bekijken. Omdat de concurrentie in de sector erg hard is, zorgen deze ketens ervoor dat de prijzen concurrerend zijn en dat de koper tevreden is nadat hij voor hen heeft gekozen. Je kunt ook profiteren van de zeer lage prijzen die ze wekelijks aanbieden als je niet bijna een jaar wilt wachten.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van deze winkels om technologie te kopen vanwege de kwaliteit van de producten en het vertrouwen in het merk. Mis deze kans niet en profiteer van Cyber Monday.

 

- 3 min

Share
Cyber Monday is de perfecte dag om je technologie te upgraden

10 tips om geld te besparen op Black Friday

Een van de beste tijden van het jaar voor Nederlanders om geld te besparen op hun boodschappen staat voor de deur. Als je je spaargeld een boost wilt geven en de sappigste kortingen wilt vinden deze november op Black Friday, volg dan onze tips. Er zijn veel winkels die korting geven op hun producten en jij kunt een groot financieel verschil maken.

1- Stel een budget vast

Het beste wat je kunt doen voor je economie is weten hoeveel je deze dagen kunt uitgeven. Controleer je bankrekening en evalueer zorgvuldig het budget dat je hebt. Zelfs als je al weet wat je gaat kopen.

2- Maak een verlanglijstje

Neem de tijd en maak een lijstje van wat je denkt te gaan kopen. Het kunnen zowel je kerstcadeaus zijn als traktaties voor jezelf. Zodra je weet welke artikelen op het lijstje staan, is het tijd om ze op een rijtje te zetten. Zet ze op volgorde zodat je weet welke prioriteit ze hebben.

3- Gebruik kortingsbonnen

Veel winkels maken exclusieve kortingsbonnen voor deze data. Het gebruik van Black Friday codes is heel eenvoudig: kopieer ze gewoon en pas ze toe net voordat je je aankoop betaalt en je ziet automatisch een korting op de uiteindelijke aankoopprijs.

4- Bekijk de promoties in de winkels

Een truc om meer te besparen is om het artikel dat je wilt niet te kopen bij de eerste online winkel die je bezoekt. Tenzij dat product exclusief is voor één winkel.

5- Gebruik applicaties om prijzen te vergelijken

Technologie helpt ook veel in deze gevallen dankzij internetservices die alle kortingen van verschillende winkels voor je registreren.

6- Lees de speciale voorwaarden

Tijdens de dagen van Black Friday kunnen winkels speciale voorwaarden hanteren (ze accepteren geen betalingen per kaart of veranderen hun retourbeleid). Maar ze moeten dit duidelijk en zichtbaar aankondigen zodat alle klanten het kunnen zien. Let goed op dat je niet in de val trapt.

7- Je kunt een klachtenlijst opvragen

Alle winkels die deelnemen aan het evenement zijn verplicht om je een klachtenformulier te geven als je daarom vraagt. Je moet het in drievoud invullen: een voor jou, een voor hen en een derde dat je moet laten zien bij het Consumentenbureau.

8- Winkel alleen op beveiligde sites

Controleer voordat je iets koopt bij een online handelaar of het legaal is. Als het geen bedrijf is dat je al kent, zoek dan op internet.

9- Koop verantwoord

Door verstandig en verantwoord met je geld om te gaan, kun je jezelf af en toe verwennen en toch aan je financiële vrijheid werken.

10- Vergelijk de prijzen een paar dagen van tevoren

Een van de beste tips voor Black Friday is om niet blindelings op bedrijven te vertrouwen. Maak van tevoren je verlanglijstje en controleer de prijs van die artikelen bij de winkels waar je winkelt.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi voor Black Friday op 24 november. Doe er je voordeel mee en koop wat je nodig hebt. Maak een lijstje en geniet van het winkelen.

 

- 3 min

Share
10 tips om geld te besparen op Black Friday

Sabon: trakteer jezelf thuis op een spa-achtige ervaring

Je hoeft niet veel geld uit te geven voor een perfecte huid. Het is gewoon een kwestie van een paar producten in je dagelijkse routine opnemen die we vaak verwaarlozen omdat we geen tijd hebben voor persoonlijke verzorging. Als je je schoonheidsroutine wilt verbeteren zonder je budget in gevaar te brengen, probeer dan de producten die we hieronder noemen. Ze zullen je huid er veel jonger uit laten zien en je kunt ze vinden bij ketens zoals Sabon in Nederland. Trakteer jezelf op een spa-achtige ervaring thuis!

Gezichtsreinigende crèmes

Gezichtsreinigingsproducten zijn gevarieerd. Er is niet één bepaald product dat voldoet aan alle kwaliteiten voor verschillende huidtypes. Sommige kunnen overmatig ontvettend zijn en andere erg zuur of basisch. Het is van fundamenteel belang om een crème te kiezen die bij je huidtype past en het is belangrijk dat deze een zachte textuur heeft om irritatie van het gezicht te voorkomen. Het is aan te raden om het te combineren met een hydraterende tonic lotion.

Zonnebrandcrème

Constante blootstelling aan zonnestralen is schadelijk voor de gezondheid van de huid. Als je in een strandresort in Polen werkt en bijna altijd buiten bent, is het gebruik van een goede zonnebrandcrème de sleutel om zonnebrand te voorkomen. Een lichte huid is veel gevoeliger, zelfs voor extreme kou. Als je in de winter bescherming gebruikt, blijft je gezicht gehydrateerd. Er zijn zonnebrandcrèmes met verschillende factoren, zonnebrandcrèmes voor kinderen en zelfs compacte zonnebrandcrèmes.

Micellair water

Doordrenk een wattenstaafje en veeg het met zachte ronddraaiende bewegingen over je gezicht, inclusief oogleden en lippen. Nadat je al het vuil en alle make-up hebt verwijderd, spoel je de huid af met warm of koud water.
Afspoelen met micellair water is optioneel, maar het is wel aan te raden om dit te doen om alle resterende onzuiverheden te verwijderen. Het dient ook om de huid te verstevigen en te hydrateren.

Lippenbalsem

Lippenbalsem is een geweldige bondgenoot voor je huid en heeft meerdere toepassingen. Je kunt het gebruiken om make-up te corrigeren, make-up te verwijderen of je wenkbrauwen er perfect uit te laten zien. Hoe? Als je lippenbalsem in de krullen van je wenkbrauwen wrijft, zul je zien dat ze verzegeld en goed verzorgd zijn. De belangrijkste werking is echter het corrigeren en herstellen van droge lippen door blootstelling aan de zon, wind of kou. Voor een goede lipbescherming moet de zonbescherming minstens factor 15 zijn.

Make-up remover doekjes

Ze zijn onze beste bondgenoten als we weinig tijd hebben. Ze worden gebruikt om make-up snel te verwijderen, maar alleen oppervlakkig omdat ze niet 100% van de resten verwijderen. Voor een dieptereiniging is een andere aanvulling nodig. We raden je aan je gezicht te wassen met veel water en zeep om er zeker van te zijn dat je alle onzuiverheden verwijdert en een gezichtstoner en vochtinbrengende crème aan te brengen. Maak geen misbruik van make-up remover doekjes en volg een complete routine om een gladdere huid te krijgen.

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi met alle aanbiedingen van je favoriete winkels. Volg een schoonheidsroutine en merk de veranderingen in je huid zonder te veel uit te geven. Grijp je kans en neem wat tijd voor jezelf!

 

- 3 min

Share
Sabon: trakteer jezelf thuis op een spa-achtige ervaring

Rituals cadeaugids: de perfecte cadeaus voor elke gelegenheid

Als je een bruiloft, doop of verjaardag hebt en je weet niet wat je moet geven, dan zijn de Rituals winkels in Nederland je beste keuze. Ze hebben altijd speciale cadeaus voor elke gelegenheid. Wij stellen een aantal cadeaus voor die, hoewel ze niet helemaal origineel zijn, goed worden geaccepteerd door mensen.

Probeer erachter te komen wat die speciale persoon wil. Maar als je daar geen zin in hebt, kun je kiezen uit de selectie die we hebben samengesteld.

Set kussens

Kussens met kerstmotieven zijn altijd een klassieker voor kinderen en je kunt deze optie kiezen als cadeau voor die speciale datum.

Veel mensen houden er ook van om hun huis te versieren voor de feestdagen en kussens zouden een belangrijke touch aan het huis geven. Je kunt ze krijgen in alle Rituals-winkels in het hele land. Je kunt ze zelfs aanvullen met andere accessoires zoals kaarsen en tapijten.

Parfums

Hoewel parfums heel persoonlijk zijn, kun je van tevoren uitzoeken welke geur die persoon het lekkerst vindt. Sommige mensen geven de voorkeur aan fruitige geuren en anderen aan bloemige, of gewoon een combinatie van de twee.

In winkels zoals Rituals vind je een grote verscheidenheid aan parfums. Sommige zijn al een handelsmerk van het merk, maar er zijn altijd nieuwe releases voor data als Moederdag, Vaderdag of Kerstmis. Een parfum cadeau doen staat altijd voor goede smaak en elegantie.

Crème tegen rimpels

Het is geen regel, maar vanaf de leeftijd van 30 beginnen veel mensen met het gebruik van antirimpelcrèmes. Het is raadzaam om producten te gebruiken die rijk zijn aan vitamines en vrije radicalen, zoals vitamine E en C, om de eerste tekenen van veroudering tegen te gaan en fijne lijntjes te verminderen.

Idealiter moeten we de behandeling aanpassen aan de behoeften van de huid, aangezien deze variëren naargelang de verschillende levensfasen. Kies formules met een peelingeffect om de elasticiteit en stevigheid van de huid te reactiveren en rimpels te vervagen. Een goede antirimpelcrème zal goed in de smaak vallen.

Foundation

Een lichte foundation is de beste keuze. Of iemand er nu onberispelijk uit wil zien tijdens het sporten of op zoek is naar een makkelijke optie om uit te gaan. Rituals foundation biedt zeven voordelen in één.

Welke dat zijn? Het beschermt, verheldert, corrigeert, vermindert roodheid, hydrateert, vermindert zichtbare tekenen van veroudering en beschermt tegen agressieve omgevingsfactoren. Het is een voordelige keuze om cadeau te geven.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn de laatste tijd erg populair geworden. Als je twijfelt en niet weet wat je moet geven, zijn ze altijd een goede optie. Je kunt er een goed bedrag op zetten en de ontvanger zal het inwisselen voor iets dat hij/zij echt leuk vindt of nodig heeft.

Je bent verlost van de stress omdat je de smaak niet kent en je ziet eruit als een koning met het cadeau. Hoewel, als die persoon dicht bij je staat, raden we je aan om na te denken over wat je hem/haar kunt geven.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in Nederland. Ontdek Rituals en haal alles wat je wilt.

 

- 4 min

Share
Rituals cadeaugids: de perfecte cadeaus voor elke gelegenheid

Nederland bereidt zich voor op Euro 2024 kwalificatiewedstrijden

Het WK in Qatar ligt achter ons en nu is het belangrijkste doel van het Nederlands elftal om Euro 2024 te winnen. Qatar was een van de topweddenschappen van bondscoach Louis Van Gaal, die er in de aanloop naar de wedstrijd tegen Argentinië veel vertrouwen in had dat hij ze zou kunnen verslaan. De wedstrijd had alle specerijen: dominantie van de ene kant en de andere kant, gevechten en strafschoppen. Argentinië won en ging door om de World Cup te winnen. Na deze misstap is de energie nu gericht op Euro 2024. Er is nog een lange weg te gaan, maar in Nederland zijn ze ervan overtuigd dat hun team deze keer eindelijk een trofee kan winnen. De weg is niet gemakkelijk en Nederland had eerder dit jaar een tegenslag toen ze met 4-0 werden verslagen door Frankrijk. Maar ze houden hun hoop levend.

De groepen van de kwalificatiefase

  • Groep A : Spanje, Schotland, Noorwegen, Georgië, Cyprus
  • Groep B : Nederland, Frankrijk, Republiek Ierland, Griekenland, Gibraltar
  • Groep C : Italië, Engeland, Oekraïne, Noord-Macedonië, Malta
  • Groep D: Kroatië, Wales, Armenië, Turkije, Letland
  • Groep E: Polen, Tsjechië, Albanië, Faeröer, Moldavië
  • Groep F: België, Oostenrijk, Zweden, Azerbeidzjan, Estland
  • Groep G: Hongarije, Servië, Montenegro, Bulgarije, Litouwen
  • Groep H: Denemarken, Finland, Slovenië, Kazachstan, Noord-Ierland, San Marino
  • Groep I: Zwitserland, Israël, Roemenië, Kosovo, Wit-Rusland, Andorra
  • Groep J: Portugal, Bosnië en Herzegovina, IJsland, Luxemburg, Slowakije, Liechtenstein

Welke teams kwalificeren zich voor Euro 2024 in Duitsland?

De eerste 20 plaatsen worden bepaald in de kwalificatiegroepsfase, waarbij de beste twee uit elke groep doorgaan. De overige drie plaatsen gaan naar de winnaars van de play-offs, gekoppeld aan de UEFA Nations League 2022/23.

Resterende data

  • 07-09/09/09/2023: Wedstrijddag 5
  • 10- 09/12/2023: Wedstrijddag 6
  • 12-14/10/2023: Wedstrijddag 7
  • 15-17/10/2023: Wedstrijddag 8
  • 16-18/11/2023: Wedstrijddag 9
  • 19-21/11/2023: Wedstrijddag 10 Data van de play-off wedstrijden
  • 21/03/2024: Play-off halve finales
  • 26/03/2024: Play-off finales

Data van de finales

  • 14/06/2024: Opening van de UEFA EURO 2024-finale
  • 14/07/2024: Finale van UEFA EURO 2024 Duitsland zal gastheer zijn van UEFA EURO 2024 nadat het op 27 september 2018 tijdens de vergadering van het Uitvoerend Comité van de UEFA in Nyon werd gekozen om het 17e Europees Kampioenschap van de UEFA te organiseren. Turkije was het enige andere land dat een bod deed om UEFA EURO 2024 te organiseren. De Bondsrepubliek Duitsland organiseerde de editie van 1988, dus dit zal de eerste keer zijn dat Duitsland het UEFA Europees Kampioenschap organiseert sinds de hereniging.

Bondscoachwissel

Ronald Koeman nam het Nederlands elftal over na het vertrek van Louis Van Gaal. Het is zijn tweede cyclus als bondscoach. Er is nog een lange weg te gaan naar de winnaar van EURO 2024, maar Nederland is op de goede weg. Tussen september en november worden de resterende wedstrijden in de groepsfase gespeeld om de halve finalisten te bepalen.

In Aanbiedingen 365 vind je alles over het Nationale Voetbalelftal. Volg ons nu!

 

- 3 min

Share
Nederland bereidt zich voor op Euro 2024 kwalificatiewedstrijden

Back-to-School shopping: een gids voor ouders

Terug naar school gaan is lui, vooral het organiseren van alle benodigdheden voor het nieuwe schooljaar. Het kan gebeuren dat je je bij het doornemen van de lijst realiseert dat de pagina's in je map op zijn of dat de inkt van de enige pen in je etui op is. Om je te helpen met de spullen van je kinderen, hebben we een selectie gemaakt van onmisbare spullen voor elk niveau. De klok tikt door en je kunt profiteren van aanbiedingen en kortingen bij grote winkels in Nederland zoals Boeken Voordeel, Takko Fashion en Kik.

Pennen en potloden

Er zijn verschillende vullingen van pennen en potloden nodig. Maar met een etui van 6 pennen hebben je kinderen genoeg op voorraad voor het grootste deel van het jaar. Er zijn verpakkingen in verschillende kleuren (blauw, zwart, rood en groen) en die zijn ideaal voor het maken van nette, opvallende notities. Wat potloden betreft, is HB 2 het meest aanbevolen voor schoolgebruik.

Mappen, schriften en sticky notes

Omdat ze enkele maanden mee moeten gaan, kies je best voor mappen of schriften die bestand zijn tegen slijtage. Idealiter hebben ze een harde kaft en pagina's van minstens 90 gram dik. Sets met plakbriefjes zijn een goede bondgenoot om te voorkomen dat studieboeken en schriften worden gemarkeerd. Voor middelbare scholieren zijn ze onmisbaar bij het studeren voor een examen.

Rugzakken en etuis

Veel merken verkopen productcombi's waarmee je kinderen kunnen besparen op hun schoolinkopen. Een van de meest verkochte en gevraagde is de rugzak en etui, omdat het twee essentiële items voor terug naar school combineert. Rugzakken in levendige kleuren zijn de populairste keuze voor kinderen en tieners. Het is altijd aan te raden dat de rugzak ruim is en vakken heeft om verschillende spullen in op te bergen. Niemand wil al zijn studiebenodigdheden door elkaar in dezelfde ruimte hebben. Dit detail is ook belangrijk bij het zoeken naar de perfecte rugzak. Verdelingen zijn ideaal voor wie veel spullen bij zich heeft of er dingen zoals sleutels en documenten in bewaart.

Schaar

Voor bijna alle knutselwerkjes op school is een schaar nodig en de veiligste schaar voor kinderen is een kleine schaar met ronde punten. De meeste hebben roestvrijstalen bladen en ergonomische, softgrip kunststof handvatten. Er is een rechtshandige versie en een linkshandige versie. Dit type schaar is ideaal voor het knippen van papier en karton.

Fluorescerende markeerstiften

Ze worden het meest gebruikt door middelbare scholieren en studenten. Om efficiënter te studeren en te lezen, gaat er niets boven een set fluorescerende markeerstiften. Ideaal om op papier, fax of fotokopieën te schrijven. Het is aan te raden dat ze van goede kwaliteit zijn om vervaging van de afdrukken te voorkomen. Duurzaamheid heeft ook veel te maken met kwaliteit, dus een van de beste tips om te besparen bij het kopen van highlighters is om ervoor te zorgen dat ze van een erkend merk zijn.

My Deals 365 heeft de nieuwste catalogi van je favoriete winkels in Nederland om schoolspullen te kopen. Je hoeft niet tot de laatste dag te wachten.

 

- 3 min

Share
Back-to-School shopping: een gids voor ouders

De beste zomeractiviteiten in Nederland voor elke reiziger

Nederland is een van de meest bezochte landen van Europa. Het heeft veel attracties, prachtige kleurrijke tulpen voor op de foto, kanalen om te varen, windmolens, fietspaden en een prachtig strand. Het is onmogelijk om je te vervelen in zo'n divers land en het mooie is dat je door de kleine oppervlakte kunt reizen zonder lange afstanden af te leggen. De zomer is een van de beste tijden van het jaar om naar Nederland te reizen. Als je nog geen excursies hebt voorbereid, zijn hier de beste activiteiten voor elke reiziger. Je hebt geen groot budget nodig om van dit prachtige en diverse land te genieten. Het is een goede optie om alleen, met je partner of met je gezin te reizen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Rondvaart door de Amsterdamse grachten

Ontdek de unieke sfeer van Amsterdam tijdens een rondvaart van een uur. Bekijk de grachten, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, de iconische bruggen en de huizen langs het water. Voel de wind in je haren terwijl je over de grachten vaart, ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zoals de Magere Brug en de Gouden Bocht, vaar onder bruggen door en passeer fietsers voor Instagramfoto's. Laat je verrassen door de prachtige 17e-eeuwse grachtenpanden, oude koopmanshuizen uit de Gouden Eeuw, charmante bruggen en Nederlandse fietsers. Klim aan boord van een comfortabele boot en vaar langs het huis van Anne Frank en de Westerkerk. Glijd langs meer dan alleen oude gebouwen en bewonder de nieuwe architectonische meesterwerken die langs de Piet Heinkade aan het IJ zijn gebouwd.

Bus door de Zaanse Schans

Verken de 17e-eeuwse huizen en molens van het Nederlandse platteland tijdens een tour door de Zaanse Schans. De molens op het platteland zijn een icoon van Nederland en een must-see. Bezoek traditionele 17e-eeuwse huizen en de goed bewaard gebleven molens van de Zaanse Schans, proef authentieke edam en gouda kaas op een boerderij en leer hoe de polders zijn ontstaan om land terug te winnen van de zee.

Rondleiding door tulpenvelden

Als je kiest voor de rondleiding, rijd je vanuit Amsterdam in westelijke richting naar de Bollenstreek. Via landweggetjes zie je links en rechts de tulpenvelden in bloei staan. Je kunt onderweg stoppen om prachtige foto's te maken. Je krijgt verhalen te horen over de tulpenvelden en hoe de boeren ze verbouwen.

Bezoek de prachtige stranden

Er zijn prachtige stranden op 5 minuten afstand van Haarlem, een geweldige plek om een paar dagen te verblijven. Het strand is lang en zanderig, met veel barretjes om iets te drinken of te eten, of om gewoon langs te wandelen. Deze prachtige plek ligt op twee uur rijden van Amsterdam met de trein en het kaartje kan ter plekke worden gekocht, bij de automaten op het Centraal Station of bij de fysieke loketten. Het kaartje is goedkoop, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je budget in gevaar komt als je naar Haarlem reist.

Aanbiedingen 365 brengt je de beste voorstellen om Nederland te bezoeken en rond te reizen zonder te veel uit te geven. Er zijn meerdere activiteiten te doen en veel daarvan zijn gratis of meer dan goedkoop.

 

- 3 min

Share
De beste zomeractiviteiten in Nederland voor elke reiziger

5 tips voor het kopen van sportkleding met een budget

Sportkleding is altijd een bondgenoot als we ons comfortabel willen voelen. Het biedt flexibiliteit, maar vandaag de dag kunnen we het ook combineren met meer urban sneakers en een frisse en ontspannen look dragen in ons dagelijks leven. Sportkleding is niet langer alleen synoniem aan de sportschool. Je kunt kiezen uit een enorme variëteit aan kledingstukken die niet alleen blijven hangen in de typische sportoutfit van de afgelopen decennia. Winkels zoals Intersport, Decathlon of Skechers bieden verschillende alternatieven in Nederland om de kleding te kiezen die het beste bij je past en tegen de laagste prijs. Hier zijn 5 tips voor het kopen van sportuitrusting (niet alleen kleding) met een budget:

Onderzoek voordat je koopt

Als je geld gaat investeren in sportkleding of specifieke items voor de sportschool, wil je geen fout maken bij je aankoop. Praten met je trainer of een professional die je kan begeleiden is een goede optie. Er is niets erger dan het eerste het beste dat je ziet te kopen zonder te weten of het echt iets voor jou is. Houd in gedachten dat iedereen anders is. Daarom zijn er zoveel variaties van hetzelfde product, ongeacht de merken.

Buiten het seizoen kopen

Seizoensgebonden sportkleding heeft altijd een hogere verkoopprijs. Als het zomer is, koop dan voor de winter en omgekeerd. De print of de kleur die op dat moment in de mode is, kan verschillen, maar uiteindelijk is het kledingstuk hetzelfde. Profiteer van de seizoensuitverkoop die wordt aangeboden door de belangrijkste sportwinkels om je budget beter te laten werken. Het kiezen van basiskleuren zoals zwart, wit, grijs, rood en blauw is essentieel om je kast er altijd up-to-date uit te laten zien.

Maak een lijst

Stop even en kijk naar je kast. Bepalen wat je gaat vervangen en een lijst maken van de sportkleding die je nodig hebt, is de sleutel tot het hele proces. Probeer geen kleding te kopen die je maar één keer zult dragen, maar kleding waarvan je weet dat je er veel aan zult hebben.

Gebruik kortingscodes

Kortingscodes zijn een van de beste trucs om geld te besparen. Dit zijn eenmalige aanbiedingen die meestal maand na maand worden bijgewerkt. Deze codes kunnen je allerlei kortingen bieden: van een percentage minder betalen dan de oorspronkelijke prijs tot gratis verzending. Om kortingscodes te gebruiken, moet je de richtlijnen en voorwaarden van elke winkel volgen. Ze kunnen je bijvoorbeeld vertellen dat je een bepaald bedrag moet uitgeven om te kunnen besparen.

Profiteer van studentenkortingen

Er zijn sportwinkels die speciale kortingen hebben voor studenten. Dankzij hen betaal je veel minder voor de sportartikelen die je wilt hebben of voor de uitrusting die je zoekt. Soms gelden de kortingen alleen voor bepaalde producten en in andere gevallen voor de hele winkel.

Aanbiedingen 365 brengt je alle catalogi van de belangrijkste sportwinkels in Nederland zodat je kunt kopen wat je wilt voor de beste prijs.

 

- 3 min

Share
5 tips voor het kopen van sportkleding met een budget

Moet je huishoudelijke apparaten bij Lidl kopen? Dit is wat je moet weten

Lidl blijft je verrassen. In de winkels vind je de meest uiteenlopende producten tegen de beste prijs. Hetzelfde geldt voor huishoudelijke apparaten. Lidl heeft een zeer uitgebreid assortiment en je zult versteld staan van wat er allemaal is. In Nederland zijn er veel elektronicawinkels waar je huishoudelijke artikelen kunt kopen, zelfs in andere supermarkten zoals Aldi of in gespecialiseerde winkels zoals Media Markt. Als je je afvraagt of je huishoudelijke apparaten bij Lidl moet kopen, is ons antwoord ja. Lidl heeft lage prijzen, een grote verscheidenheid aan producten en je kunt er ook je boodschappen doen. Het is een win-winsituatie. We hebben een lijst gemaakt van de voordeligste producten die je bij Lidl kunt kopen en die je huishoudelijke taken makkelijker zullen maken.

Keukenmachine

In seizoenen zoals de lente en de herfst is er niets lekkerder dan pasta met saus eten. Als je te lui bent om groenten te hakken en fijn te hakken, kun je voor €84,99 een Bosch keukenmachine kopen. Je kunt kneden, hakken, hakken, raspen, mixen of allerlei soorten crèmes en sauzen maken. Dit model heeft een grote kom van 3 liter en een blenderbeker van 2 liter.

Magnetron

Het is nog een beetje koud en je hebt zin om thuis te komen met een warme soep. Een magnetron is de oplossing. Verwarm de soep een paar minuten in de magnetron en klaar is kees. Je hoeft de keuken niet vies te maken en je hoeft maar op een knop te drukken. Een Sharp magnetron kost €84,99. Kenmerken zijn onder andere: 17-liter intern volume, glazen draaiplateau met een diameter van 24,5 centimeter, zes vermogensstanden en ontdooifunctie. Het is een geweldige kans.

Broodrooster

Als je brood over hebt en het niet wilt weggooien, is het een goede optie om toast te maken. En wat is er dan beter dan een elektrische broodrooster kopen. Het is makkelijk te gebruiken en je hebt binnen een minuut warme toast. Een basis broodrooster met dubbele sleuven kost € 23,99. Het is een heel handig apparaat dat zelfs je kinderen kunnen gebruiken als ze thuiskomen van school.

Elektrische waterkoker

Het fornuis aanzetten en wachten tot het water warm is, is tijdverspilling. Met elektrische waterkokers kun je nu de watertemperatuur programmeren en gaat hij vanzelf aan, zonder dat je de tijd hoeft te regelen. Bij Lidl vind je plastic waterkokers voor €44,99. Het is niet goedkoop, maar het is een uitstekend product.

Vaatwasser

Een van de grote keuken nachtmerries is de afwas. Maar gelukkig zijn er vaatwassers. Ze besparen ons werk, afwasmiddel en geld. Het is altijd een goede investering als je ruimte over hebt in je keuken. Bij Lidl vind je een ruim assortiment vaatwassers. Bijvoorbeeld de Respekta inbouwvaatwasser. Hij heeft vier verschillende bedieningsprogramma's en twee sproeiniveaus. Hij kost €299.

Anbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van alle woonwarenhuizen in Nederland. Neem de folders door en kies de beste en goedkoopste keukenspullen die je leven makkelijker maken.

 

- 3 min

Share
Moet je huishoudelijke apparaten bij Lidl kopen? Dit is wat je moet weten

Ben je een Hornbach shopper? Zo krijg je de beste deals

Soms is het moeilijk om je salaris te verdelen om alles te kopen wat je wilt, maar je kunt een paar eenvoudige trucjes toepassen om de beste deals te krijgen. Je hoeft geen superheld te zijn of alles te weten. Het is gewoon een kwestie van je verstand gebruiken om je budget niet in gevaar te brengen. In Nederland zijn er grote bouwmarkten zoals Hornbach die producten van uitstekende kwaliteit tegen de beste prijs aanbieden. Hoewel er ook veel Nederlanders zijn die liever bij Toolstation of Gamma winkelen. Als je een fan bent van Hornbach, is dit wat je in gedachten moet houden om de beste deals te krijgen.

Rondkijken

Om de beste deals te vinden, moet je de prijzen van producten in verschillende winkels met elkaar vergelijken. De ene heeft misschien betere prijzen voor stoelen, maar een andere kan goedkoper zijn voor cement. Bouwmarkten en meubelzaken hebben verschillende prijs- en promotiestrategieën.

Tweede merken kopen

Vroeger werden de eigen merken van winkels beschouwd als goedkope namaakproducten. Maar ijzerwinkels hebben de laatste jaren veel tijd en geld geïnvesteerd om hun producten te verbeteren en ze op hetzelfde niveau te brengen als A-merken. Huismerken worden vaak geproduceerd door dezelfde fabrikanten die de grote merken maken, maar zijn verkrijgbaar tegen een lagere prijs. Dit kan besparingen opleveren van 10% tot 40%. Wees niet zomaar trouw aan een merk en kijk naar het economische verschil.

Kijk naar promoties en aanbiedingen

Winkels publiceren wekelijks en maandelijks advertenties van artikelen in de uitverkoop in de pers, op hun website of op hun sociale netwerken. Zoek de dag uit en doe er je voordeel mee om alles wat je nodig hebt voor een zacht prijsje te kopen. Als er een geweldige aanbieding is, overweeg dan om meerdere eenheden van het product te kopen. Sommige meubelzaken geven hun beste kortingen 's ochtends vroeg, zodat de vroege vogels profiteren, maar andere winkels doen het pas aan het eind van de dag. Houd een oogje in het zeil en aan het einde van de maand kun je rekenen op meer geld.

Bespaar met kortingsbonnen

Kortingsbonnen worden steeds populairder in meubelzaken en wij als consumenten kunnen er veel voordeel uit halen. We kunnen profiteren van een zeer interessante aanbieding op een product dat we gewoonlijk kopen. Ze kunnen vaak worden uitgeprint, maar er zijn ook apps waarmee je ze direct vanaf je mobiele telefoon kunt presenteren.

Word lid van een loyaliteitsprogramma

Sommige ketens zoals Hornbach hebben een klantenloyaliteitsprogramma en wie lid wordt, kan het hele jaar door profiteren van speciale aanbiedingen. Als je lid kunt worden van de meubelzaak waar je vaak komt, aarzel dan niet en doe het. Er zijn ook veel andere strategieën om geld te besparen bij het maken van je lijst. Het is ook een kwestie van opletten op belangrijke data zoals Kerstmis of Black Friday, wanneer je veel meer afgeprijsde producten kunt vinden.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van de belangrijkste meubelzaken in Nederland om het besparen nog makkelijker te maken. Mis deze kans niet!

 

- 3 min

Share
Ben je een Hornbach shopper? Zo krijg je de beste deals
ADVERTENTIE

Hoe je je goed kunt kleden zonder een fortuin uit te geven

Mode vernieuwt en recycleert zichzelf. We zijn altijd op zoek naar nieuwe trends en rennen naar de winkels telkens als er iets is wat we leuk vinden. We moeten de mythe uitbannen dat je veel geld moet uitgeven om je goed te kleden. In Nederland zijn er veel modewinkels die de beste kleren verkopen tegen betaalbare prijzen. Het is een win-win situatie. Je wint door geld te besparen en je wint in productkwaliteit. Nostalgie voor sommigen en experiment voor anderen. Dat is waar mode om draait. Hoe kunt u zich goed kleden zonder een fortuin uit te geven? Koop deze kledingstukken voor een uitzonderlijke prijs.

Grote T-shirts

Oversized T-shirts zijn niet langer exclusief voor skaters en bikers. Veel beroemde zangers en actrices uploaden foto's op hun netwerken met dit soort kledingstukken. Ze zijn een "must have" voor het zomerseizoen. Waar gaat het om? T-shirts, blouses en zelfs broeken enkele maten groter dan je normaal draagt. Bij Zara vind je oversized shirts voor $35,90.

Cargo broek

Je denkt dat je ze niet nodig hebt tot je in een etalage een cargobroek ziet. Ze zijn de nieuwste modetrend en perfect te combineren met een oversized T-shirt. Cargo broeken hebben een heel bijzonder ontwerp: ze zitten los en hebben veel grote en vierkante zakken die uit het kledingstuk steken. Vroeger werden ze alleen door mannen gedragen, maar nu worden vrouwen aangemoedigd ze te dragen. Bij H&M zijn er prachtige cargo broeken voor $98. Ren om een paar voor jezelf te kopen.

Minirokken

Als er iets klassiek is aan de jaren '90, dan zijn het wel de roze minirokjes. Ze waren de droom van elk tienermeisje en ze kwamen in 2023 met nog meer kracht terug. Ze waren het cliché van elke Hollywoodfilm en zangeressen als Britney Spears vereeuwigden ze. Het ideale accessoire? Een zwarte top, zodat de ogen zich richten op de rok. Bij C&A kun je minirokken krijgen voor $44,90.

Transparante jurken

Transparanties zijn weer in de mode bij allerlei kledingstukken, vooral bij jurken. Als u niet verlegen bent, kunt u voor deze optie kiezen wanneer u een belangrijk uitje heeft. Als u weet hoe u deze jurk moet combineren met goede schoenen en een handtas, zult u echt schitteren. Stradivarius heeft gebreide mini-jurkjes voor $139. Wat is het geheim? Kies ondergoed dat de jurk aanvult en verzacht.

Jeans met parels

Jeans zijn een klassieker van alle seizoenen. Nog meer nu als we het aanvullen met parels om het een beetje glamour te geven. Als je niet graag jurken draagt, zijn pareljeans de optie voor een galafeest. De combinatie met een eenvoudig jasje zal de sleutel zijn. Bij Guess vindt u een grote verscheidenheid aan jeans in alle prijsklassen. De goedkoopste zijn 35 dollar. Een merk van uitmuntendheid in denim.

Aanbiedingen 365 brengt u alle kortingscatalogi van uw favoriete modewinkels in Nederland. Als u modieus wilt zijn zonder al te veel geld uit te geven, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

- 3 min

Share
Hoe je je goed kunt kleden zonder een fortuin uit te geven

Geld besparende trucs om de beste meubels met korting te krijgen

De keuken is het hart van het huis, maar de tijd vliegt en we moeten hem bijwerken. Met of zonder verbouwing, wij helpen u om dit deel van het huis er altijd vlekkeloos en bij de tijd uit te laten zien. Een van de belangrijkste punten bij de renovatie van het huis is de badkamer. Het opnemen van een jacuzzi is een goede optie of het bijwerken van de badkuip. In Nederland zijn er veel meubelzaken zoals JYSK, IKEA, Leen Bakker, Blokker en Xooon waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Hier zijn enkele tips om geld te besparen en de beste meubels met korting te krijgen.

Teruggebrachte meubels kopen

Het is niet hetzelfde om het voorwerp in de vitrine te zien als bij u thuis. Veel kopers krijgen koude voeten en sturen het terug. Het slechte voor de winkels is dat ze het vaak niet meer voor dezelfde prijs verkopen als voorheen, dus u moet vragen waar de geretourneerde meubels zijn en bevestigen of ze enige vorm van korting hebben. Het is een goed alternatief om een nieuw product in huis te hebben, maar zonder duizenden dollars te hebben uitgegeven. Hoewel we ons misschien schamen, wordt deze optie door veel Australiërs gebruikt om hun huis te verbouwen.

Gebruik coupons

Australië is een land waar coupons erg populair zijn om te winkelen, en natuurlijk kun je de coupons voor meubelzaken niet missen. U kunt coupons inwisselen in fysieke winkels die gespecialiseerd zijn in decoratie en ook online. Zelfs als u onlangs een huis hebt gekocht, kunnen makelaars u coupons aanbieden om u te helpen uw huis in te richten. Het gebruik van kortingsbonnen is echt een voordeel, vooral als u grote en dure meubels zoals fauteuils of sommiers moet kopen.

Profiteer van online koopjes en aanbiedingen

Weet je nog dat je in krantenadvertenties moest zoeken? Gelukkig hebben we nu het internet en dat is uiterst nuttig om ons te helpen zoeken naar koopjes. Probeer te zoeken naar producten in gebieden bij u in de buurt en houd rekening met de logistieke kosten. Als u kunt, zorg er dan voor dat u de meubels persoonlijk ziet voordat u ze koopt. Zo voorkomt u ongewenste verrassingen. Virtueel winkelen geeft ons de mogelijkheid om de prijzen van vele meubelzaken te bekijken en de beste prijs te kiezen die bij ons budget past.

Gebruikte meubels kopen

Een haalbare optie is om gebruikte meubels te kopen. Vergeet bij het vergelijken van de kosten van nieuw versus gebruikt meubilair niet de kosten van demontage, vervoer en montage mee te rekenen. Zelfs als u rekening houdt met deze kosten, kunt u nog steeds veel geld besparen. Vaak doen mensen die meubels verkopen dat omdat ze gaan verhuizen en ze niet meer willen hebben. U doet hen een plezier door te nemen wat ze niet willen en u kunt een nog lagere prijs bedingen.

Aanbiedingen 365 brengt u alle koopjescatalogi van uw favoriete meubelzaken in Nederland. Profiteer van de aanbiedingen en verbouw je huis met weinig geld.

 

- 3 min

Share
Geld besparende trucs om de beste meubels met korting te krijgen

5 goedkope computeraccessoires om uw installatie te upgraden

U hoeft geen computerwonder te zijn om de essentiële accessoires te hebben om uw installatie te upgraden. Sommige items zijn in de loop van de tijd misschien uit de boot gevallen, maar vandaag kunnen ze je uit een file halen als er iets misgaat. In Nederland zijn er veel elektronicawinkels die gespecialiseerd zijn in computers. Je kunt ze een voor een bezoeken of door hun website bladeren bij twijfel of als je al hebt besloten om iets te kopen. Voor ons zijn deze 5 goedkope computeraccessoires die u van grote hulp zullen zijn een must-have. Hieronder hebben we een lijst samengesteld die als leidraad voor u kan dienen.

USB-adapter met meerdere poorten

Computers worden meestal geleverd met maximaal drie USB-poorten, maar soms is het t hat-nummer niet genoeg. Als u te maken krijgt met het ontbreken van USB-poorten, is de beste oplossing voor u om een USB-adapter met meerdere poorten te kopen. Bij Media Markt kun je voor €15,99 een goedkope multipoortadapter aanschaffen. Dit is de ISY IHU-3001-1 HUB-adapter, die wordt geleverd met zeven USB-poorten. Dankzij de USB 2.0 wordt een overdrachtssnelheid van 480 Mbps bereikt.

Pendrives

Als onze opslagcapaciteit verzadigd is, is het het beste om te investeren in een pendrive. Het is een goedkoop item dat werd vervaagd door de mogelijkheid om ruimte te kopen in virtuele clouds. Maar een pendrive is nooit overbodig. Bij BCC kun je pendrives vinden in een prijsklasse van €1,21 tot €4, afhankelijk van de opslagcapaciteit van het toestel en merken als SanDisk en Toshiba.

USB-kabels

USB-kabels zijn een van de meest gevraagde items op de markt en worden in veel apparaten gebruikt, zowel om de batterij te beschermen als om acties uit te voeren zoals het overbrengen van gegevens tussen apparaten of het maken van back-ups. Bij Expert zijn er USB-kabels voor €1,59. Dit is een universele USB-kabel, type A. Hoewel we vandaag zien hoe USB Type-C steeds meer aanwezig wordt in verschillende apparaten. Zelfs iPhone mobiele telefoons moeten nu dit type poort bevatten.

Hoofdtelefoon

Als je een fan bent van Apple-producten, kun je de tweede generatie AirPods niet missen . In de Apple online store kun je ze krijgen voor €159. Ze zijn zweet- en waterbestendig en je kunt ze in hun respectievelijke koffer bewaren. Met een enkele volledige lading heb je tot zes uur ononderbroken luistertijd.

Webcam

We zijn zo gewend om videogesprekken te voeren met onze mobiele telefoon of verbinding te maken met Zoom vanaf ons notebook dat we niet eens stoppen om na te denken over het kopen van een webcam. Maar als we plotseling het notitieboekje vergeten en we de desktopcomputer op het werk moeten gebruiken, hebben we geen choice anders dan onze toevlucht te nemen tot een webcam. Er zijn camera's van alle prijzen en het zal veel afhangen van de pixelresolutie. Je kunt bijvoorbeeld een webcam kopen voor €15.

Aanbiedingen 365 brengt u de kortingscatalogi van al uw favoriete elektronicawinkels in Nederland, zodat u de computerartikelen die u nodig hebt tegen een lagere prijs kunt kopen.

 

- 3 min

Share
5 goedkope computeraccessoires om uw installatie te upgraden

Goedkope gezichtscrèmes om je schoonheidsroutine te verbeteren

Nederlandse vrouwen zijn erg flirterig en houden ervan om zich te verkleden en netjes opgemaakt uit te gaan. Ze zijn ook consistent met hun schoonheidsroutines en dat stelt hen in staat om een veel zijdezachte huid te hebben. Je hebt geen honderden euro's nodig om gezichtscrèmes te kopen. Je hoeft alleen maar een beetje vindingrijkheid en geduld te hebben om door de belangrijkste parfumerieën van het land te gaan en te ontdekken welke de beste en goedkoopste crèmes zijn de markt. Als je met ons meedoet, nemen we een rondleiding door de beroemdste merken om je te laten zien welke crèmes - naar onze mening - degene zijn die je in je wekelijkse routine moet opnemen.

Vochtinbrengende crème met vitamine E

De winter is het seizoen waarin de huid het meest uitdroogt. Om te voorkomen dat het cracking en kleine wondjes op je gezicht en handen krijgt, is een moisturizer met vitamine E ideaal. Bij The Body Shop krijg je de Vitamine E Intense Moisturizing Cream voor €22. Onder de specificaties, deze dagcrème hydrateert de huid tot 72 uur, bevat hyaluronzuur en frambozenzaadolie om scheuren te voorkomen.

Slaapmasker

Voor €19 bij Oriflame krijg je het Waunt Sensorial Sleeping Mask dat exfolieert, een ongelijkmatige huid gladder maakt en zorgt voor een stralende teint. De omhullende textuur van deze crème helpt de huid te hydrateren en 24 uur per dag mooi te houden. Het is een unisex product en ontworpen voor alle huidtypes. De formule is gemaakt met veganistische ingrediënten.

Gezichtsserum

Een van de vele producten die Etos tegenwoordig te koop heeft ,is het gezichtsserum L'Oréal Paris Revitalift Clinical Serum Vitamin C 30ML, dat vitamine C en E bevat. Voor hoeveel? €23,99. Vitamine C is een krachtige antioxidant die saaiheid en vroege tekenen van huidveroudering helpt voorkomen, en vitamine E helpt salicylzuur de huidtextuur glad te maken en zichtbare poriën te verminderen.

Gezichtsreiniger

Elke huidverzorgingsroutine bevat een gezichtsreiniger. Onze aanbevolen reiniger is Lush's Angels on Bare Skin. Het kost € 12 en biedt buitengewone voordelen. Het is een gezichtsreiniger die geschikt is voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Hoe gebruik ik het? Doe een kleine hoeveelheid van deze reiniger in je hand, voeg water toe en maak een pasta. Masseer op je lichaam en spoel af. Het is perfect in een routine met andere verzachtende producten, zoals Eau Roma Water tonic water en Full of Grace gezichtsolie.

Een bonus: aloë vera

Als je een fan bent van aloë vera, kun je producten maken van deze plant. Maar als je thuis aloë vera hebt, is er niets dat je ervan weerhoudt om alleen te experimenteren. Het is een plant die op natuurlijke wijze kan worden gebruikt in de vorm van zeep, shampoo, moisturizers of maskers. Als je een krap budget hebt, is het bestellen van wat aloë vera bij je buurman een zeer goedkope optie.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete parfumerieën in Nederland. Als je overweegt om een schoonheidsroutine op te nemen, ben je hier aan het juiste adres.

 

- 3 min

Share
Goedkope gezichtscrèmes om je schoonheidsroutine te verbeteren

Bouw de perfecte werkplek thuis met slechts 3 producten

Sinds de pandemie ons dwong om thuis te blijven, hebben veel Nederlanders ontdekt dat ze geen geschikte werkplek hebben. Ongetwijfeld is het telewerken niet meer weg te denken en moeten steeds meer mensen een deel van hun huis inrichten hiervoor. Maar hier doet zich een probleem voor: niet iedereen heeft de ruimte voor een goed ingerichte werkplek thuis, afgezonderd van de overige kamers en de drukte van het gezin. Als je van plan bent thuis meerdere uren per dag te werken, zal je enkele veranderingen moeten aanbrengen om van je kantoor een aangename en productieve ruimte te maken. Met slechts drie producten kan je van elke ruimte je ideale werkplek maken. In grote winkels als Expert, MediaMarkt, Levix, IKEA en JYSK vind je de beste accessoires voor je werkplek zonder buitensporige uitgaven.

Verlichting

Alvorens je begint met het opmeten en plaatsen van meubels, moet je goed nadenken over de verlichting, want urenlang werken met onvoldoende verlichting kan uiteindelijk schadelijk zijn voor je gezondheid. Idealiter heb je natuurlijk licht. Of in ieder geval zo dicht mogelijk bij een raam. Als de ruimte erg donker is of zich binnen bevindt, zal je kunstlicht moeten gebruiken. In het laatste geval is het beter om in plaats van één lamp meerdere lampen te gebruiken als indirect licht (dat nooit rechtstreeks op het computerscherm mag vallen, zodat het geen hinderlijke reflecties veroorzaakt).

Stoel

Als je uren achter elkaar gaat werken op je werkplek thuis, zal je dusdanig lang moeten zitten dat je rug eronder kan lijden. Je stoel moet comfortabel en verstelbaar zijn, zodat je comfortabel aan je bureau kan zitten, ongeacht je lichaamslengte. Daarnaast moet de stoel ook luchtdoorlatend zijn, zodat je in de warmere maanden niet overmatig zweet. De stoel daarentegen moet ervoor zorgen dat je rug altijd recht blijft, om overbelasting en problemen met je lichaamshouding te voorkomen. Wij raden een ergonomische stoel aan, omdat die kan worden aangepast aan de kenmerken of behoeften van de gebruiker en zich aanpast aan zijn fysionomie, waardoor een comfortabele en gezonde houding mogelijk wordt.

Computer

De beste laptops voor thuiswerk moeten betrouwbaar zijn en je helpen productief te blijven, zelfs tijdens het telewerken, zodat je taken niet worden belemmerd. Eén ding waar je je bij thuiswerken geen zorgen over hoeft te maken is de levensduur van de batterij. Dit komt omdat je waarschijnlijk altijd een stopcontact in de buurt hebt. Toch is het belangrijk om een laptop te vinden met een goede batterijduur voor het geval je ooit buitenshuis moet werken. Kies er één met een batterijduur van meer dan acht uur.

Aanbiedingen 365 komt met alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in Nederland, zodat het inrichten van je werkplek thuis geen ramp wordt. Kies wat je nodig hebt en koop het voor de beste prijs.

 

- 3 min

Share
Bouw de perfecte werkplek thuis met slechts 3 producten

De goedkoopste meubelzaken om je huis opnieuw in te richten

Hoewel de winter niet het ideale moment is om je huis op te knappen, moet je er toch eens over nadenken. Je kan texturen, materialen en kleuren kiezen volgens dit seizoen van het jaar en de kachel veranderen in de spil van de kamer. De strenge Nederlandse winters dwingen je tot een goede warmtebron en wat is er beter dan die in de woonkamer te hebben. Je kan de kamer inrichten met een grote tv en een paar gezellige fauteuils plaatsen. Maar maak je geen zorgen over het budget. In Nederland zijn er goedkope winkels waar je heel voordelig spullen kan kopen.

IKEA

Bij IKEA vind je een grote verscheidenheid aan producten zoals banken, boekenkasten en planken, opbergruimte voor kantoor en woonkamer, ladekasten en consoles, tafels en bureaus, decoratieve artikelen, bedden en matrassen, huishoudelijke apparaten en nog veel meer. Als je bang bent om veel geld kwijt te zijn, kunnen we je vertellen dat dat niet het geval zal zijn. Deze keten heeft geweldige aanbiedingen en promoties waar je van kan profiteren, zowel in hun fysieke winkels als door online te winkelen.

JYSK

De producten die JYSK De producten die JYSK op de markt brengt zijn van eigen merk en zijn voorradig, zodat je kan kopen wat je leuk vindt zonder teveel te betalen. Als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief ontvang je al de nieuwtjes en word je op de hoogte gehouden van acties en aanbiedingen. Bij JYSK vind je alles. Er is een ruim assortiment aan meubels, decoratie- en badkamerartikelen, lakens, dekbedden en kussens. Je kan alles op één plek kopen zonder andere winkels verspreid over het land te bezoeken.

Trendhopper

Trendhopper is nog één van onze aanbevolen winkels als je je huis opnieuw wilt inrichten. Je vindt er meubels voor de woonkamer, bureaus, ladekasten, slaapkamermeubilair, matrassen, badkamermeubels, plantenbakken, lampen, wandlampen en vloerlampen. Deze keten verkoopt producten van grote internationale merken en je kan veel geld besparen door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op de officiële website worden gepubliceerd.

Roobol

Bij Roobol vind je een uitgebreid assortiment producten zoals gordijnen, gordijnaccessoires, stoffen en clips, hoezen en franjes, verduisteringsgordijnen, halmeubilair, haken en hangers, planken, behang, vloeren en nog veel meer. Zoals alle grote meubelzaken in Nederland biedt Roobol deskundig advies voor de aankoop, een exclusieve klantenservice en de mogelijkheid om alle producten online te kopen en thuis te laten bezorgen. In hun online winkel vind je geweldige aanbiedingen.

Riverdale

Riverdale heeft een ruim aanbod aan woonaccessoires en meubels, waaronder dienbladen, planken, schalen, voorraadpotten, stoelen, fauteuils, banken, kasten, lampen, spiegels, geurstokjes, geurkaarsen, vazen, potten, kussens, vloerkleden, fotolijsten. Als je op zoek bent naar geweldige aanbiedingen, ga dan naar Riverdale voor kortingen tot 50% op meubels, woondecoratie, geuren en meer. Je kan ook profiteren van gratis verzending op geselecteerde aankopen en je inschrijven voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en promoties.

Aanbiedingen 365 komt met alle kortingscatalogi van je favoriete winkels. Je huis inrichten en woninginrichting kopen was nog nooit zo eenvoudig.

 

- 3 min

Share
De goedkoopste meubelzaken om je huis opnieuw in te richten

Aldi vs Lidl. Welke supermarkt heeft de beste kortingen?

Boodschappen doen slokt bijna ons hele budget op: we moeten eten, onszelf schoonmaken, het huis schoonmaken, onszelf aankleden en onze huisdieren eten geven. Dit zijn allemaal vaste uitgaven die we niet kunnen elimineren, maar er zijn manieren om te besparen zodat we onze portemonnee niet leegmaken. In Nederland staan ketens als Aldi en Lidl bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding, en je kunt er de meest verleidelijke aanbiedingen vinden. Er is voor elk wat wils. Maar laat je niet misleiden door de goedkoopheid. Koop alleen wat je nodig hebt en verspil geen geld aan promotieproducten die je later toch niet gebruikt. Welke van de twee supermarkten biedt de beste kortingen? We vergelijken ze hieronder en dan kun je kiezen met welke je in zee gaat.

Aldi

Zoals elke kerst heeft Aldi exclusieve producten tegen actieprijzen. U kunt zelfs veganistische opties vinden om uw menu uit te breiden. Er zijn gourmetschotels voor €3,49 of zoete broden en notenbroden met 30% korting. Als u een van degenen bent die liever experimenteert met nieuwe smaken, kunt u kiezen voor Mexicaanse empanadas. Een half dozijn kost €3,29. En voor het dessert kunt u ook kiezen uit verschillende opties: minidesserts voor €2,99, desserts in een glas voor €1,99 en kerstbonbons voor €1,49. Er zijn ook uitstekende opties om het huis te versieren voor Kerstmis tegen ongelooflijke prijzen. U kunt bijvoorbeeld een boeket rozen of amaryllis kopen voor €2,99 of andere voorwerpen om uw ruimtes dat kersttintje te geven. U kunt zelfs kledingstukken zoals T-shirts kopen om cadeau te geven.

Lidl

Bij Lidl kun je de leukste kerstcadeaus kopen. Er is van alles voor iedereen. Zo wordt het geven van cadeaus dit jaar minstens zo leuk als het ontvangen ervan. Een kersttrui, een pyjama, een jurkje of zelfs een passende outfit voor de kleine viervoeter. Vier Kerstmis in stijl met uitverkoop van meer dan 30% korting. Heb je het huis nog niet versierd met kerstversiering, dan is er tijdelijk tot 50% korting op sets met stukken voor de boom, sterren, slingers, lichtjes en kandelaars. Voor minder dan 20 euro heb je de hele combo. Als je kleine kinderen hebt, kun je houten leerspeelgoed krijgen voor 3,99 euro, fietsen zonder pedalen voor 19,99 euro. Als je een groter budget hebt, kun je een elektronische fiets krijgen, met twee pedalen, tien geluiden en zes pads voor €59,99. Hierop geldt een korting van 25%. U kunt ook geweldige prijzen vinden als u verantwoordelijk bent voor de voorbereiding van het kerstdiner. Profiteer van de aanbiedingen en haal vlees, kip en vis en de typische kerstsnoepjes om een perfecte avond te bekronen. Het kost niet veel geld om uw familie en vrienden te vermaken.

Aanbiedingen 365 brengt u alle kortingscatalogi van uw favoriete winkels. Profiteer van deze tijd van het jaar om in de uitverkoop te winkelen en niet uw hele budget in gevaar te brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos als je weet hoe je aan je trekken komt.

 

- 3 min

Share
Aldi vs Lidl. Welke supermarkt heeft de beste kortingen?

5 manieren om geld te besparen op kerstcadeaus

Kerstmis is over een week en als je je cadeaus nog niet hebt gekocht, volgen hier enkele tips om wat geld te besparen. Het is altijd goed om te profiteren van de kortingen die winkels als Lobbes, Intertoys, MediaMarkt, Decathlon, Nike en C&A voor Kerstmis bieden. Je geeft immers meer uit dan de rest van het jaar en dat tast je portemonnee behoorlijk aan. Wil je niet failliet gaan, organiseer jezelf dan beter en houd deze tips in je achterhoofd.

Plan

Het is belangrijk om te plannen voordat u gaat winkelen. Als u dat niet doet, zult u waarschijnlijk meer cadeaus kopen dan u van plan was en dus meer uitgeven.

Probeer op te schrijven hoeveel geld u wilt uitgeven, hoeveel u moet sparen voor de kerstdagen en aan wie u iets wilt geven. Als u zich aan een budget houdt, is de kans groter dat u minder en bewuster geld uitgeeft.

Wees creatief

Als er één ding is waaraan je met Kerstmis zeker geld uitgeeft, dan is het wel inpakpapier of -zakjes. Probeer geschenken in te pakken op een meer zelfgemaakte manier. Je moet een beetje creatief zijn. Je kunt proberen cadeaus in te pakken met kraftpapier en dan versieren met wat je leuk vindt of in huis hebt: rode linten, foto's of kaarten.

Speel “Secret Santa”

Als je een groot gezin hebt, is de beste manier om te besparen op kerstcadeaus het klassieke "Secret Santa"-spel. Zo kun je samen een budget vaststellen en hoef je maar één familielid een cadeau te geven. Bovendien wordt deze optie, die vroeger alleen met vrienden werd gedaan, steeds meer toegepast in gezinnen.

Koop online

Soms zijn er online meer aanbiedingen dan in fysieke winkels. Profiteer van promoties en verschillende platforms die je op het netwerk kunt vinden om te kopen wat je wilt tegen een betere prijs. Gebruik de kortingscodes die je via sociale netwerken kunt krijgen om cadeaus wat goedkoper te maken.

Maar... wees voorzichtig! Verzendkosten kunnen het cadeau veel duurder maken. Probeer gratis verzending te krijgen of ga naar de dichtstbijzijnde winkel om je cadeaus op te halen. Anders verhoog je het cadeaubudget aanzienlijk.

Koop tweedehands artikelen

Kies voor tweedehands spullen om als kerstcadeau te geven. Naast het besparen van geld hebben veel voorwerpen een unieke charme. Het is belangrijk om de persoon goed te kennen om tweedehands artikelen te geven, want de meeste van deze voorwerpen kunnen niet gewisseld worden.

Wat ooit taboe was, wordt nu een slimme manier voor shoppers om geld te besparen, originele voorwerpen te kopen en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk te verkleinen in een tijdperk van wegwerpmode. U kunt minder uitgeven en uw steentje bijdragen aan het milieu.

Aanbiedingen 365 brengt u alle kortingscatalogi van uw favoriete winkels. Volg deze tips en bespaar het meest deze kerst. Je hoeft geen honderden euro's uit te geven om iets moois en met veel persoonlijke betekenis te geven. Zet die stap.

 

- 3 min

Share
5 manieren om geld te besparen op kerstcadeaus

5 modemerken die je nodig hebt in je garderobe

Met de wisselende seizoenen vernieuwen we meestal onze garderobe en zijn er merken die we niet mogen missen. Ze worden gekenmerkt door hun modieuze ontwerp, goede prijzen en de vervaardiging van hoogwaardige en veelzijdige kledingstukken voor zowel mannen als vrouwen.

Winkels als Primark, Zara, H&M, Takko en Stradivarius behoren tot de meest bezochte door het Nederlandse publiek. Daar vindt u een breed scala aan producten om u van top tot teen te kleden . En als u profiteert van de promoties en aanbiedingen van de dag, maakt u uw budget veel winstgevender.

Primark

Primark verkoopt producten van topmerken met ongelooflijke kortingen op geselecteerde artikelen. In deze winkel vind je alles: jurken, jeans, jassen, jassen, hoodies, vesten, T-shirts, shorts, sokken, ondergoed, tassen, riemen, schoeisel, leer producten, en nog veel meer.

Als u Primark volgt op sociale netwerken, heeft u toegang tot exclusieve voordelen, speciale evenementen en cadeaubonnen om te gebruiken bij toekomstige aankopen.

Zara

Deze modegigant produceert en verkoopt private label kleding en accessoires. In de winkels van Zara kun je het hele gezin aankleden. Er zijn kleding voor vrouwen, mannen en kinderen, maar ook handtassen, schoenen, zonnebrillen, hoeden, ondergoed, parfums en lingerie.

Zara biedt haar klanten kwalitatieve en modieuze kleding. Het benadrukt ook zijn duurzame inzet voor het milieu door middel van een specifiek programma. Als je geld wilt besparen bij Zara, profiteer dan van de aanbiedingen en promoties. Er zijn veel geselecteerde producten tegen kostprijs.

H&M

Net als Zara produceert en verkoopt H&M private label producten. Het is een van de merken die de voorkeur heeft van de Nederlandse en heeft een zeer trouwe aanhang. Het verkoopt modieuze kleding en accessoires voor mannen, vrouwen, tieners en kinderen, en maakt een verschil door plus-size kleding op te nemen in zijn catalogus.

Geld besparen bij H&M is heel eenvoudig. U kunt profiteren van aanbiedingen en promoties op de website met tot 70% korting. Bij online aankopen boven een bepaalde prijs kun je ook gratis verzending krijgen.

Takko

Takko biedt klanten stijl tegen geweldige prijzen. De filosofie van het bedrijf is om kleding van hoge kwaliteit te produceren met de laagst mogelijke impact op het milieu en toegankelijk voor de consument. In hun winkels vind je casual basics, sportkleding, plus size mode, badmode, sokken, hoeden, sjaals en nog veel meer.

Bezoek Takko's website voor de nieuwste items en tijdelijke aanbiedingen. U krijgt de beste kortingen en exclusieve voordelen voor het abonneren op hun maandelijkse nieuwsbrief.

Stradivarius

Bij Stradivarius vind je een breed scala aan kleding: jurken, jeans, broeken, shorts, T-shirts, tops, korsetten, blouses, jumpsuits, rokken, jassen, knitwear, bikini's, sportkleding, sandalen, laarzen, handtassen, portemonnees, sieraden, sjaals, petten, hoeden, riemen, zonnebrillen, sokken en zelfs parfums.

Op hun website vindt u informatie over nieuwkomers en seizoensverkopen. Er zijn geweldige deals voor kleding van topkwaliteit in hun speciale aanbiedingen sectie.

*Aanbiedingen 365 brengt u de beste deals catalogi voor uw volgende shopping spree in de top winkels van Nederland. Mis de kans niet en vernieuw nu je garderobe. Kleed het hele gezin en bespaar geld.*

 

- 3 min

Share
5 modemerken die je nodig hebt in je garderobe

De beste sportkledingmerken voor motorrijders en joggers

Door de pandemie zijn veel mensen in Nederland begonnen met nieuwe sportactiviteiten om hun mentale gezondheid en fitheid te verbeteren. Als je bent begonnen met hardlopen of fietsen, heb je waarschijnlijk kleding nodig die comfortabel is en waarmee je gemakkelijk kunt bewegen.

Veel merken hebben geïnnoveerd om kleding aan te bieden op basis van het profiel en de ervaring van de consument. Nike, Decathlon, Adidas, Intersport en Perry zijn enkele van de winkels die het meest door Nederlanders zijn gekozen en waar u het kledingstuk kunt vinden dat het beste bij uw lichaam en stijl.

Nike

Nike Forward is Nike's belangrijkste innovatie sinds Dri-Fit en speelt in op de zorg van het merk voor het milieu. Nike Forward stapt af van traditionele brei- en weefprocessen en zorgt voor een revolutie in het creëren van sportkleding door naaldmachines te hacken om premium producten te produceren.

Het is een van de meest gekozen merken door fietsers en hardlopers en is altijd toegewijd aan de hoogste normen van maatwerk.

Decathlon

Het voordeel van Decathon is dat je in hun winkels de topmerken op de markt kunt vinden, maar ook kleding die onder hun eigen merk op de markt worden gebracht en bij een meer betaalbare prijs. De afwisseling is ideaal als je net begint en niet te veel geld wilt uitgeven aan een sportoutfit.

Zoals elke beginner heb je wat tijd nodig om je aan te passen en het geld dat je aan kleding uitgeeft, hangt af van hoe je lichaam reageert op lichaamsbeweging. Als je een professional bent, weet je al het merk waarin je gaat investeren.

Adidas

Adidas heeft geïnnoveerd met het ontwerp en de technologie die in zijn hardloopschoenen zit. Zo sloot het merk deze 2022, een van zijn belangrijkste projecten voor hardlopers in de geschiedenis, af met de nieuwe 3D-printtechnologie in de 4DFWD. Een presentatie die is ontworpen om de persoon vooruit te helpen.

Het is een van de favoriete merken van de Nederlanders en een van de meest gekozen merken voor innovatie in schoeisel en sportkleding.

Intersport

Bij Intersport vind je allerlei hardloop- en fietskleding en schoeisel. Door in hun winkels producten van verschillende merken te verkopen, zijn er meer opties om uit te kiezen en kunt u verschillende modellen passen. Het is altijd raadzaam om een verkoper te raadplegen die weet hoe hij u moet begeleiden om een goede keuze te maken.

In het wielrennen moet er rekening mee worden gehouden dat, hoewel de weg- en bergcategorieën vergelijkbare kleding gebruiken, de voorkeuren van de atleten variëren.

Perry

Perry verkoopt een breed scala aan internationale en lokale merken, waaronder Adidas, Nike, Puma, ASICS, The North Face, Reebok, Vans, Bjorn Borg, New Balance, Fila, O'Neill, Protest, Eastpak, INQ, Timberland, Napapijri, Under Armour.

Wat opmerkelijk is, is dat de meest traditionele merken niet dicht bij de mogelijkheid komen om modelaanrakingen in hun kledingstukken op te nemen, en alle verscheidenheid aan kleding is te vinden in Perry.

Aanbiedingen 365 brengt u alle catalogi van de beste winkels, zodat u de juiste apparatuur voor hardlopen of fietsen kunt krijgen. Profiteer van de discounts en promoties van de merken en zorg voor het comfort en de flexibiliteit die u nodig heeft.

 

- 3 min

Share
De beste sportkledingmerken voor motorrijders en joggers

De meest populaire sporten in Nederland

We kennen Nederland van de uitstekende kwaliteit van leven, heerlijk eten en de gastvrije mensen. De meeste Nederlanders zijn ook sportfans en amateurspelers, en dat is waarschijnlijk de reden dat het land een van de lagere obesitascijfers ter wereld heeft, en ook een van de beste levensverwachtingen in heel Europa.

Natuurlijk zijn er een paar sporten die vaker worden gespeeld dan andere! Als u erover nadenkt om al dat vakantiegewicht te verliezen, dan is hier een lijst met de meest populaire sporten in het land.

Voetbal

Als u naar het WK kijkt, weet u dat Nederland een voetbalkrachtpatser is. Het legendarische oranje team bereikte de WK-finale in 1974, 1978 en 2010, waar ze verloren met 1-0 van Spanje.

Het land heeft meer dan 34 professionele clubs, waaronder Feyenoord en Ajax, en er is een beetje onenigheid over welke beter is. Naast de professionele clubs, heeft het land meer dan 2.900 voetbalclubs waar meer dan een miljoen mensen spelen en wekelijks bijeen komen.

Nederland gaf de wereld ook de geweldige Johan Cruyff, door velen beschouwd als een van de beste voetballers in de geschiedenis. Toen hij in 2016 overleed, noemde Ajax het stadion naar hem. Het perfecte eerbetoon aan een favoriete speler aller tijden.

Tennis

Er zijn meer dan 1.700 clubs in Nederland en meer dan 570 duizend spelers in de Nederlandse nationale tennisbond. Dat alleen al zal u alles vertellen wat u moet weten over hoeveel ze van tennis houden.

Ondanks dat het weer koud is, zijn er ook een paar binnentennisbanen in het land. Nederlanders geven de voorkeur aan gravelbanen boven betonnen of grasbanen, zelfs bij vriestemperaturen.

Terwijl veel Nederlandse spelers deelnemen aan competities van wereldklasse zoals Wimbledon en de USA Gand Slam, organiseert het land ook zijn eigen toernooien, beide in amateur en in professionele rangen.

Hockey

Meer dan 350 duizend mensen spelen hockey in Nederland. Er zijn twee hockeyseizoenen. Van september tot december en van maart tot juni. Hockey wordt gespeeld in Nederlandse scholen, met meisjes en jongens beginnen al op 4-jarige leeftijd.

De nationale Nederlandse hockeyfederatie coördineert alle hockeygerelateerde toernooien, clubs en activiteiten. Er zijn meer dan 300 clubs in het land, verdeeld over 6 regionale districten. De federatie organiseert ook nationale jeugdhockeycompetities variërend van Nationaal A en B tot Super A, B en C. De nationale hockeyteams van Nederland, zowel heren als dames, zijn buitengewoon goed en nemen regelmatig deel aan de Olympische spelen.

Senior categorieën zijn voor mensen van 18 jaar en ouder, en vrouwen boven 30 en mannen boven 35 worden gezien als veteranen en kunnen niet in professionele toernooien spelen, iets wat we heel erg persoonlijk nemen.

 

- 2 min

Share
De meest populaire sporten in Nederland

De grootste supermarkten in Nederland

Sinds corona hebben de supermarkten een nieuwe rol in ons dagelijks leven. Tijdens de lockdowns gebruikten de mensen de winkels om te samenkomen, frisse lucht te halen en in te slaan voor een van de langste filmmarathons in de menselijke geschiedenis.

Momenteel hebben supermarktketens omstandigheden verbeterd door nieuwe wegen, pickup opties, en veiligheidsmaatregelen in de winkel toe te voegen. En terwijl het leven zeker is veranderd, zijn sommige merken nog sterker dan normaal. Als u erover denkt om te winkelen voor de winter, zijn hier een paar van de grootste supermarkten in Nederland.

Albert Heijn

Opgericht in 1887 door, u raadt het al, Albert Heijn, is het de grootste supermarktketen in Nederland, met landelijk meer dan 1056 locaties. De Nederlandse ondernemer kocht een kleine supermarkt van zijn vader en maakte een imperium die nu ook in België aanwezig is.

Elk jaar helpt de supermarktmarktketen meer dan 6.77 miljoen klanten, zowel online als op locatie. De sleutel tot hun succes is de kwaliteit van hun producten, perfecte klantenservice, en een geschiedenis van service en nakoming.

Vandaag is Albert Heijn zonder twijfel een begrip in Nederland en een symbool van welvaart voor veel generaties.

Lidl

Lidl is een Duitse supermarktketen met meer dan 10 duizend winkels wereldwijd. Het bedrijf bezit en bestuurt winkels in 28 Europese landen en in de VS. Hoewel Amerikanen alleen in een paar staten van Lidl kunnen genieten, hebben landen zoals Nederland het merk geadopteerd als een van hun favoriete plekken om te winkelen.

De winkel heeft alles wat u nodig kunt hebben, van boodschappen en vers gebakken producten tot elektronica, elektrisch gereedschap, en apparaten. Sinds corona heeft het bedrijf zijn bezorgsysteem en ophaalservice in de winkel verbeterd om beter tegemoet te komen aan de behoeften van degenen die willen winkelen vanuit de veiligheid van hun huis.

Jumbo

Ook een nationale winkelketen die opvalt is Jumbo. In 1929 opgericht door de Van Eerd Group, noemden ze de winkel naar een wereldberoemde olifant die door Europa trok en zowel kinderen als volwassenen boeide.

Vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan 600 winkels in het land en vele andere in België. Het bedrijf biedt sommige van de beste beschikbare kortingen, zeker voor nationale producten zoals gebak en bier. Over gebak gesproken, Jumbo maakt de lekkerste gefrituurde donuts van het land! Probeer ze dus zeker eens.

Plus

Plus is een coöperatieve supermarktketen met meer dan 270 winkels in het hele land. Elk van hun locaties werkt als een onafhankelijke entiteit, waardoor ondernemers de kans krijgen om hun eigen bedrijven binnen de gemeenschap op te bouwen.

Vaste klanten kunnen zich aanmelden voor hun partnerprogramma om online te bestellen, premium kortingen te krijgen en hun wekelijkse advertentie te ontvangen. Voor velen is winkelen bij Plus een manier om een steentje bij te dragen, maar ook om te winkelen bij een winkel die groot genoeg is en alles heeft wat andere grote supermarkten te bieden hebben.

 

- 2 min

Share
De grootste supermarkten in Nederland

Refurbished producten, is het het waard of niet?

Een trend die in Nederland steeds meer opgebouwd wordt, is de aanschaf van gereviseerde of gerepareerde elektronische producten. Deze trend groeit omdat het een aantal voordelen heeft wat het erg populair maakt, maar het komt ook met een paar minpuntjes. Laten we kijken of het zin heeft om uw mobiele telefoon te vervangen door een refurbished telefoon.

“Refurbished” betekent dat elektronische apparaten gereviseerd of gerepareerd zijn omdat het defect of beschadigd was terwijl het werd tentoongesteld voordat het werd verkocht. De producten kunnen niet als nieuw verkocht worden en deze producten gaan terug naar de fabriek of technische tussenpersonen om gemaakt te worden. Soms is de fout technisch, soms meer esthetisch.

Enkele voordelen van het kopen van dergelijke apparaten in Nederland:

Niet of weinig gebruikt

Producten die op deze manier gekocht kunnen worden in Nederlandse e-shops hebben de bijzonderheid, net als nieuwe producten, dat ze niet vaak zijn gebruikt. Dit komt omdat de fouten vaak voorkomen in de periode voor de eerste verkoop en dus gaat het terug naar de fabriek voordat het in enige handen terecht is gekomen. Bij andere gelegenheden vallen producten die zijn gekocht maar met slechts een paar dagen gebruik zijn geretourneerd, ook in deze categorie.

Geautoriseerde reparaties

Een ander voordeel dat u gemoedsrust kan geven bij het refurbished kopen is dat de apparaten vaak terug naar de originele fabriek gestuurd worden. Het is daar dat ze geëvalueerd en gemaakt worden met losse onderdelen van hetzelfde merk en onder strikte controle van het bedrijf. In andere gevallen worden de reparaties gedaan door een derde partij, maar met de bijbehorende autorisatie van de originele fabriek om dit werk te doen. Het valt op te merken dat wanneer we refurbished kopen in winkels of supermarkten in Nederland, deze mogelijk met een garantie worden geleverd, iets wat u kan controleren voordat u koopt.

De prijs

Als er één voordeel is dat boven alle andere aandacht van iedereen zal trekken, dan zijn het de kosten van deze apparaten. Dit is de grote aantrekking. De prijzen van refurbished apparaten zijn vaak veel lager dan de nieuwe apparaten. Dit betekent dat u een geweldig product kunt krijgen voor veel minder geld, aangezien het recentelijk is refurbished.

Enkele overwegingen om in gedachten te houden:

We mogen enkele nadelen niet over het hoofd zien. U moet er rekening mee houden dat deze producten een tekortkoming hebben gehad en dit weer kan gebeuren, iets wat gemakkelijk kan gebeuren met een nieuw apparaat. Een ander aspecten om te overwegen is dat als u een apparaat van het buitenland koopt dat dit misschien niet de losse onderdelen heeft in Nederland. Ten slotte is sommige fysieke schade onherstelbaar, dus is het goed om te beslissen of u dit accepteert of niet.

 

- 2 min

Share
Refurbished producten, is het het waard of niet?

Verbeter uw salades met deze simpele stappen

Salades zijn een belangrijk deel van het Nederlandse dieet. We hebben de neiging om dit onze kantoorlunches te maken of ze als bijgerecht bij onze avondmaaltijden te serveren. Maar salades zijn er vaak triest uit en uiteindelijk eten we ze voor het gemak. Bekijk deze tips om ze te verbeteren.

Vergezellen met noten en zaden

Natuurlijk wordt alles beter als we er pinda’s, amandelen, hazelnoten en walnoten erbij doen. Deze noten geven salades een knapperig laagje en textuur om ze lekkerder te maken. Een ander element om te gebruiken is zaden. U kunt sesam-, zonnebloem-, lijnzaad of chiazaad kopen in uw plaatselijke Nederlandse supermarkt om ze bij uw volgende salade toe te voegen. Het is op te merken dat deze producten een hoog caloriegehalte bevatten, waardoor u veel energie krijgt naast andere vitamines en voedingsstoffen.

Verbeter uw dressings

In Nederland is het traditie om altijd dezelfde dressings te gebruiken. Hierdoor wordt onze salade heel snel saai. Gebruik uw creativiteit om nieuwe dressings te maken die de bladgroenten tot leven brengen of perfect combineren met de tomaten en uien. Onthoud dat we voor het maken van een dressing een zuur en een vetstof nodig hebben, plus zout en peper. Het zure deel wordt geleverd door de verschillende azijn of citroen, en het vette deel olie, kaas, mayonaise, mosterd etc. kan zijn. Houd hier rekening mee voor uw volgende bezoek aan de supermarkt.

Voeg fruit toe

Het wordt niet goed begrepen, maar de werelden van groenten en fruit zijn vaak gescheiden. Het is tijd om ze samen te brengen om een heerlijke salade te creëren. Veel fruit kan worden gebruikt om een speciaal element toe te voegen aan uw gerecht. Appels, peren, sinaasappels of mandarijnen zijn vruchten die u in elke winkel in Nederland kunt kopen en die uw salade frisheid en zuurheid zullen geven.

Gemixte temperaturen

Het is belangrijk dat u verschillende sensaties voelt in uw mond. Naast de texturen die we kunnen bereiken is een ander element de temperatuur. U kunt rauwe groenten die koeler zijn mixen met andere gekookte groenten die een beetje warmte aan uw salade geven. Deze zogenaamde “warme” creaties zijn ideaal voor iets koelere klimaten. Ze stellen ons ook in staat om groenten te gebruiken die zelden rauw worden gegeten om meer en gevarieerde voedingsstoffen op te nemen.

Zullen we pasta toevoegen?

Het is een geweldige manier om koolhydraten en energie in uw salades op te nemen. Pasta geeft ook een zachte textuur die goed past bij de knapperige groenten. U kunt lange en korte noedels gebruiken, die in Nederland gewoon in winkels en supermarkten verkrijgbaar zijn. U kunt er ook voor kiezen om pasta koud, een paar uur eerder gekookt, of warm om een verandering van temperatuur in de mond te creëren, toe te voegen.

 

- 2 min

Share
Verbeter uw salades met deze simpele stappen

Hoe kiest u uw volgende fiets?

Iedereen verplaatst zich per fiets in Nederland. Het is het favoriete vervoersmiddel voor mensen in een land met een belangrijke infrastructuur om het te gebruiken. Maar fietsen gaan kapot of verouderen en om de zoveel jaar moeten we ze vervangen.

Gelukkig zijn er veel opties als het gaat om zoeken naar een fiets in sportwinkels, fietsenwinkels, en supermarkten. Maar het enorme aantal mogelijkheden vertroebelt soms onze beslissing. Laten wee eens kijken naar waar u op moet letten bij het kopen van een nieuwe fiets.

Waar gaat u het voor gebruiken?

Het eerste dat u moet overwegen is waar u uw fiets voor gaat gebruiken: Bent u op zoek naar iets waarmee u van uw huis naar uw werk kan komen? Bent u op zoek naar iets waarmee u ook over lange afstanden op pad kunt? Wilt u iets waarmee u op en neer bergen kunt? Deze vragen helpen u om met meer vertrouwen naar de winkel te gaan, waarvan er duizenden zijn in Nederland.

Het type

De antwoorden van bovenstaande vragen zullen bepalen welk type fiets u zoekt. Wilt u een vervoermiddel ter vervanging van uw bus- of metroritten, dan bent u op zoek naar een stadsfiets. U kunt ook kiezen voor meer hybride opties waarmee u, naast de dagelijkse sleur, een trip naar een park of pad kunt maken zonder uw voertuig in gevaar te brengen. Als u van plan bent om op avontuur te gaan, zoek dan idealiter een mountainbike die geschikt is voor rotsachtig terrein.

Het frame

Om in de details te komen, is het eerste waar u over na moet denken bij het kopen van uw fiets de grootte van het frame. Dit is essentieel omdat het uw ervaring zal maken of breken. Om het perfecte frame te kiezen, moet u rekening houden met de lengte en hoogte van uw binnenbeenlengte. Er zijn verschillende formules om dit te berekenen en enkele dubbele invoerkaders om van te kiezen.

De technische details

De volgende stap is om te kijken naar de technische details die de prestaties van de fiets aanvullen. Remmen is iets om te overwegen. De meeste fietsen verkocht in Nederland, worden geleverd met v-brakes, maar als u uw budget kunt oprekken, kunt u het beste voor schijfremmen gaan (mechanisch of hydraulisch). Een ander ding waar u over moet weten is de versnellingen. Voor stadsritten of langere afstanden is het versnellingssysteem een geweldige bondgenoot.

Vergeet uw veiligheidsaccessoires niet

Verlaat de fietsenwinkel of supermarkt niet zonder een goede helm, reflecterende verlichting, kettingen om uw fiets vast te maken en andere elementen te kopen die uw veiligheid en die van anderen bevorderen.

 

- 2 min

Share
Hoe kiest u uw volgende fiets?

Bloemen: de beste bondgenoten om je huis op te fleuren

Nederland is het land van bloemen. De markten in de straten en de arrangementen van Nederlandse huizen zijn een typische ansichtkaart. Wilt u weten hoe u kleur kunt toevoegen aan uw huis? Hier zijn een paar suggesties om u op weg te helpen.

Voordat u start, is het belangrijk dat u de volgende oefening doet. Kijk eerst goed naar het interieur van uw huis. Detecteer dan de plekken waar u een verandering wilt maken. Als u dit heeft gedaan, denk dan aan de kleuren waarvan u denkt dat ze uw meubelen of elementen zullen matchen. Tot slot, bedenk wat voor type vaas u zou willen gebruiken. Laten we nu naar de bloemen gaan.

Tulpen

Deze bloemen die van verre landen naar Nederland kwamen, zijn een embleem geworden. Elk jaar komen duizenden toeristen om de bloei van deze soort te zien. Tulpen zijn een uitstekende optie om uw huis tot leven te laten komen met kleur. Ze zijn meestal te vinden in winkels, supermarkten of straatkraampjes in de lente en zijn verkrijgbaar in vele kleuren, zodat er altijd wel een is die bij uw huis past.

Hortensia’s

Deze soort van Japanse oorsprong vergezelt u het hele jaar door. In het voor- en najaar zijn ze in hun respectievelijke kleuren te vinden in meerdere winkels in Nederland. Hortensia’s zijn perfect voor zowel binnen- als buitendecoratie. Het zijn zeer bossige bloemen die, in combinatie met andere texturen, zeer elegante composities creëren.

Pioenrozen

Hoe kunt u de bloem van de liefde geen kans geven? Vernoemd naar een oude Griekse mythe, is deze soort een geweldige optie om een speciale toon te geven aan die half droevige hoek van uw huis. De koraal, rode en oranje kleur geeft elke vaas intensiteit en trekt de aandacht om eventuele gebreken te verbergen. De volgende keer dat u langs een Nederlandse supermarkt of bloemenwinkel komt, probeer het eens.

Rozen

Het zou een misdaad zijn om de beroemdste soort ter wereld niet aan de lijst toe te voegen. Rozen, hoewel een dure bloem, raken nooit uit de mode en vullen de huizen van Nederland met hun tinten. Als u een oude vaas heeft die u niet wilt weggooien, dan zal een mooie bos rozen het uiterlijk zeker verbeteren. Bovendien is het een bloem die heel goed past bij elk materiaal waarmee u het samenstelt: hout, glas riet, enz..

Gedroogde bloemen

Iets wat over de hele wereld in de mode is, zijn droogbloemen. Ze zijn er in vele soorten en kleuren, met texturen van verschillende diktes en vormen. Gedroogde bloemen gaan niet alleen langer mee, ze bieden ook veel flexibiliteit omdat u elementen kunt uitwisselen om nieuwe combinaties te maken zonder u te vervelen.

 

- 2 min

Share
Bloemen: de beste bondgenoten om je huis op te fleuren

Maak deze fouten niet bij het voeren van uw hond

We houden van onze beste vrienden. Daarom is hun dieet de sleutel tot een gezond en energiek leven. Wat onze honden eten zegt veel over hoe ze zullen leven, dus het is belangrijk om aandacht te schenken aan hun dieet.

In Nederland zijn hier enkele fouten die we vaak maken en die we in gedachten moeten houden bij het verzorgen van onze geliefde huisdieren.

Eten overal achterlaten

Het is noodzakelijk om een goede plek te kiezen voor het bewaren van hondenvoer. Ideaal is een afgesloten ruimte, vrij van vocht en met een warme temperatuur. Op deze manier wordt het voedsel beschermd tegen weersinvloeden, bacteriën en andere aspecten van de natuur. Bij het kiezen van de locatie is het ook belangrijk om een luchtdichte container te kiezen, die verkrijgbaar is in elke winkel of supermarkt van Nederland.

Voedsel binnen het bereik van uw hond laten

Naast de bovenstaande tips, zou u voedsel nooit moeten overlaten aan de wil van uw huisdier. Hij zal waarschijnlijk alles eten wat voor hem ligt. Sluit de deur van het voedsel of plaats het hoog buiten bereik. U kunt ook in winkels of supermarkten een stevig schap kopen dat ook voor andere opslag kan worden gebruikt.

Gooi de originele zak weg

Een basisfout die we vaak maken is het weggooien van de originele verpakking van het voedsel dat we in de supermarkten in Nederland kopen. Door het voedsel in een andere container te plaatsen, gooien we natuurlijk ook de verpakking weg, maar we missen belangrijke informatie die we moeten onthouden: ingrediënten, houdbaarheidsdatum etc.. Knip in ieder geval de belangrijkste informatie uit en gooi de rest weg.

Te veel kopen

Een andere ongelukkige beslissing is om te veel te kopen. Raadpleeg eerst uw dierenarts over het dieet en hoeveelheden die uw hond zou moeten eten en koop dan het voer. U hoeft geen grote hoeveelheden als reserve te hebben want als uw hond niet veel eet, kunnen ze opraken. Koop net genoeg en een beetje extra voor het geval dat, overdrijf het niet.

Geef hem wat u eet

We komen vaak in de verleiding om uw hond te voeren wat we eten als avondeten of lunch. Dit is een traditioneel gebaar in Nederland, maar het is niet altijd gezond. Het is zeer waarschijnlijk dat wat we eten veel vet bevat, wat problemen kan veroorzaken voor honden. Een ander veelgemaakte fout is om natuurlijk en gebalanceerd eten te mixen. Dit wordt niet aanbevolen omdat elke hond een bepaalde manier van vertering heeft.

 

- 2 min

Share
Maak deze fouten niet bij het voeren van uw hond

4 Nederlandse gerechten die iedereen zou moeten proberen

Nederland. De thuisbasis van de langste mensen ter wereld, chique fietsen en geweldige schilders. Maar wist u dat Nederlanders ook enkele van de beste gerechten van Europa hebben?

Hoewel de Nederlandse cuisine niet dezelfde reputatie heeft als de Franse of Italiaanse gastronomie, zijn sommige van hun beste recepten algemeen bekend en wordt van genoten over de hele wereld. Sommigen van hen zijn vrij veelvoorkomend in andere landen, zoals de VS, vanwege de Nederlandse immigratie, die heeft bijgedragen aan de opbouw van de Amerikaanse cultuur in de 19e en 20e eeuw.

Hier zijn sommige van de absoluut beste Nederlandse gerechten die u minstens één keer moet proberen.

Stroopwafel

Stroopwafel is ongetwijfeld de meest bekende koek in Nederland. Voor degenen die niet bekend zijn met dit geweldige culinaire meesterwerk, het is een wafel gemaakt van gebakken beslag en horizontaal gesneden, en gevuld met plakkerige siroop. Het is gemaakt van boter, bloem, gist, melk, bruine suiker en eieren.

Stroopwafels zijn letterlijk overal in Nederland, maar de beste worden gemaakt in klassieke ouderwetse bakkerijen die volledig natuurlijke ingrediënten en de oudste recepten gebruiken, waarbij meestal een waanzinnige hoeveelheid boter en bruine suiker wordt gebruikt.

Rookworst

Houdt u van hotdogs? Als het antwoord ja is, moet u absoluut de Nederlandse rookworst eens proberen. Vergelijkbaar met die gemaakt in Duitsland, zitten Nederlandse worsten boordevol smaak en enkele van de beste stukken varkensvlees van het land.

Rookworsten worden in veel gerechten gebruikt, maar in onze bescheiden mening, kunt u er het beste van genieten met brood en dijonmosterd. Ze zijn ook heerlijk met aardappelpuree en kool op een koude herfstdag.

Oliebollen

Een nieuwjaarsspecial! Oliebollen zijn een beetje als donuts, maar dan beter. Dit gerecht wordt meestal tijdens de feestdagen bereid, omdat het feestelijk, heerlijk en veel koolhydraten bevat.

Oliebollen betekent vette vallen en geloof ons, dat blijkt. Gemaakt van eieren, gist, wat zout, bloem, melk en bakpoeder, worden ze geserveerd met poedersuiker er bovenop. Ze kunnen ook rozijnen bevatten en andere soorten gedroogd fruit, afhankelijk van de regio.

Omdat het een feestdagenklassieker is, is de kans groot dat u ze alleen tijdens het seizoen zult vinden, dus zorg ervoor dat u ze uitprobeert voordat ze op zijn!

Stamppot

Een favoriete klassieker. Waarschijnlijk het meest traditionele gerecht in Nederland. Stamppot is gemaakt van aardappelpuree gemengd met groenten en zuurkool. Omdat het een erg zwaar gerecht is, wordt het in de winter meestal geserveerd met een bijgerecht van Hollandse worstjes.

Dit gerecht is zo populair dat het moeilijk is om een echt Nederlands restaurant te vinden dat geen stamppot op het menu heeft staan. Sommige winkels serveren ALLEEN stamppot in de winter en veranderen in ijssalons in de zomer en lente. Het klinkt misschien als een vreemde combinatie, maar geloof ons, het is echt een geweldig gerecht dat iedereen minstens één keer zou moeten proberen.

 

- 2 min

Share
4 Nederlandse gerechten die iedereen zou moeten proberen

4 bordspellen om te spelen deze winter

De winter komt eraan! Dat betekent dat het tijd is voor bisschopswijn, skiën, en natuurlijk bordspellen. Met de stijgende corona gevallen overwegen mensen kleinere gezelschappen en dat creëert de perfecte gelegenheid voor bordspel avonden met vrienden en familie.

En hoewel Monopoly en Cluedo leuk zijn, zijn er heel veel nieuwe en boeiende bordspellen die u nu kunt krijgen die aanzienlijk beter zijn dan de klassiekers. Als u op zoek bent om uw collectie uit te breiden, zijn hier 4 bordspellen om te ontdekken deze winter.

Carcassone

Een van de beste en gemakkelijkste moderne bordspellen die u kunt spelen. Carcassone is een spel voor het leggen van tegels en het plaatsen van arbeiders waarin u samen de stad Carcassone (Frankrijk) bouwt terwijl u verschillende pionnen op het bord plaatst om punten te scoren.

Het is een snel en spannend spel met veel interactie met de spelers, aangezien elke zet het bord verandert, waardoor u gedwongen wordt om verschillende opties te overwegen terwijl de kaart groter wordt. Er zijn een heleboel uitbreidingen om Carcassone te verbeteren, nieuwe gebouwen, arbeiders en voorwaarden toe te voegen die het spel verder kunnen verbeteren als u naar een diepere ervaring zoekt.

De Zoektocht naar El Dorado

Er gaat niets boven een kleine junglerace om een koude winternacht op te fleuren. De Zoektocht naar El Dorado is een spel voor 2 tot 4 spelers waar iedereen de leiding neemt over een expeditie race om de eerste te zijn om de oude stad El Dorado te ontdekken.

Het spel is een deckbuilder, wat betekent dat u start met een hand kaarten die beter wordt naarmate het spel vordert. Spelers zullen door verschillende terreinen moeten manoeuvreren, nieuwe bemanningsleden moeten kopen en vooruit moeten gaan om te winnen. Het is een spannende ervaring die iedereen op het puntje van zijn stoel houdt terwijl ze door de jungle rennen.

Dead of Winter

Een koude winter zombie apocalyps survival horror avontuur. Dead of Winter is een semi-coöperatief spel voor 2 tot 5 spelers dat draait om het voltooien van scenario-speurtochten, het vechten van een ondood leger en achterom kijken.

Elke ronde moeten spelers hun groep overlevenden organiseren om middelen te verzamelen, de kolonie te voeden, de zombies op afstand te houden, terwijl ze proberen te ontdekken wie van hen de verrader is die stiekem wilt dat de kolonie mislukt. Een geweldig spel om te spelen met vrienden die van het horrorgenre houden.

Lowlands

Een spel gebaseerd op Nederlandse schapenfokkerij! Waarschijnlijk niet de beste pitch maar geloof ons, het spel is een van de beste in zijn soort. Iedereen neemt een rol van een Nederlandse herder die zijn eigen boerderij runt. Tijdens de rondes moeten de spelers hun boerderij uitbreiden, schapen fokken en nieuwe werkers en gebouwen toevoegen. Maar hier is addertje. Met elke passerende ronde stijgt het water. Om het water te stoppen moeten de spelers gezamenlijk een dam bouwen om het water te houden tot het einde van het spel. Hoewel het voor amateurspelers misschien een beetje regel-zwaar is, biedt het spel een ongelooflijk thema ervaring waardoor u het steeds opnieuw wilt spelen.

 

- 3 min

Share
4 bordspellen om te spelen deze winter

3 beroemde Nederlandse schrijvers die u moet lezen

Schrijven is waarschijnlijk een van de meest gecompliceerde ambachten die er bestaan. Er is meer dan oefening en talent nodig om een tijdloze schrijver te zijn; er is een unieke visie nodig en het vermogen om het te vertellen zodat mensen uw boodschap kunnen absorberen en begrijpen.

Nederland is de thuisbasis van vele legendarische schrijvers die met het geschreven woord hun stempel op de wereld hebben gedrukt. Er zijn letterlijk tientallen geweldige schrijvers, maar sommigen zijn een betere introductie dan andere tot de Nederlandse literatuur en cultuur.

Als u op zoek bent naar uw volgende favoriete auteur, zijn hier drie Nederlandse schrijvers die u moet lezen.

Dick Bruna

Geboren in 1927 in Utrecht, is Bruna een van de meest geprezen en gekoesterde auteurs van Nederland. Hoewel u zijn naam misschien niet kent, kent u zijn werk waarschijnlijk wel, omdat hij ook een illustrator, kunstenaar en grafisch ontwerper was.

In 1955 creëerde hij een personage dat bekend staat als “Nijntje”. In de loop van zijn leven heeft Bruna meer dan 30 Nijntje kinderboeken gepubliceerd waarvan wereldwijd meer dan 85 miljoen exemplaren werden verkocht. Hij publiceerde ook andere kinderboeken met andere personages en publiceerde 120 boeken in zijn leven.

Ze publiceerde het laatste Nijntje boek in 2017. Bruna overleed in 2017, en liet een culturele erfenis achter die bijna niet te evenaren is.

Jan Wolkers

Wolkers was een van de “Grote Vier” schrijvers van de Nederlandse Literatuur na de Tweede Wereldoorlog, samen met Gerard Reve, Willem Frederik Hermans en Harry Mulisch.

Geboren in 1925 in Oestegeest, heeft Wolkers zijn leven gewijd aan schrijven, beeldhouwen en schilderen. Hoewel velen zijn romans interessant, complex, boeiend en origineel vonden, vonden anderen zijn weergave van brute seksuele handelingen onaangenaam, iets dat in de jaren zesetig een beetje een schandaal bleek te zijn.

Zijn meest bekende roman is Turks Fruit, geschreven in 1969 en in het Engels vertaald als Turkish Delight. Ze maakten van zijn boek een film met de veelgeprezen regisseur Paul Verhoeven. De film was genomineerd voor de academieprijs en is later uitgeroepen tot een van de beste Nederlandse films aller tijden.

A. C. Baantjer

Baantjer is waarschijnlijk de meest belangrijke en bekende Nederlandse detectiveschrijver. Geboren in 1923 in Urk, publiceerde hij gedurende zijn leven 60 detective romans en 23 zijn vertaald in het Engels, Duits, Spaans, Russisch en Ests.

Zijn grootste personage is politie-instructeur De Cock, een Sherlock-achtig personage dat mysteries oploste met zijn sidekick Sargeant Vledder. Het duo was een hit onder liefhebbers van misdaadromans en Baatjer kreeg een reputatie een van ‘s werelds belangrijkste misdaadschrijvers te zijn.

Zijn meest bekende roman is Murder in Amsterdam, gevolgd door De Cock en de Dode harlekijn, beide geweldige pageturners die u op het puntje van uw stoel houden.

 

- 2 min

Share
3 beroemde Nederlandse schrijvers die u moet lezen
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.