logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator10 tips om geld te besparen op Black Friday
ADVERTENTIE

10 tips om geld te besparen op Black Friday

10 tips om geld te besparen op Black Friday

Een van de beste tijden van het jaar voor Nederlanders om geld te besparen op hun boodschappen staat voor de deur. Als je je spaargeld een boost wilt geven en de sappigste kortingen wilt vinden deze november op Black Friday, volg dan onze tips. Er zijn veel winkels die korting geven op hun producten en jij kunt een groot financieel verschil maken.

1- Stel een budget vast

2.jpg

Het beste wat je kunt doen voor je economie is weten hoeveel je deze dagen kunt uitgeven. Controleer je bankrekening en evalueer zorgvuldig het budget dat je hebt. Zelfs als je al weet wat je gaat kopen.

2- Maak een verlanglijstje

3.jpg

Neem de tijd en maak een lijstje van wat je denkt te gaan kopen. Het kunnen zowel je kerstcadeaus zijn als traktaties voor jezelf. Zodra je weet welke artikelen op het lijstje staan, is het tijd om ze op een rijtje te zetten. Zet ze op volgorde zodat je weet welke prioriteit ze hebben.

3- Gebruik kortingsbonnen

4.jpg

Veel winkels maken exclusieve kortingsbonnen voor deze data. Het gebruik van Black Friday codes is heel eenvoudig: kopieer ze gewoon en pas ze toe net voordat je je aankoop betaalt en je ziet automatisch een korting op de uiteindelijke aankoopprijs.

4- Bekijk de promoties in de winkels

5.jpg

Een truc om meer te besparen is om het artikel dat je wilt niet te kopen bij de eerste online winkel die je bezoekt. Tenzij dat product exclusief is voor één winkel.

5- Gebruik applicaties om prijzen te vergelijken

6.jpg

Technologie helpt ook veel in deze gevallen dankzij internetservices die alle kortingen van verschillende winkels voor je registreren.

6- Lees de speciale voorwaarden

7.jpg

Tijdens de dagen van Black Friday kunnen winkels speciale voorwaarden hanteren (ze accepteren geen betalingen per kaart of veranderen hun retourbeleid). Maar ze moeten dit duidelijk en zichtbaar aankondigen zodat alle klanten het kunnen zien. Let goed op dat je niet in de val trapt.

7- Je kunt een klachtenlijst opvragen

8.jpg

Alle winkels die deelnemen aan het evenement zijn verplicht om je een klachtenformulier te geven als je daarom vraagt. Je moet het in drievoud invullen: een voor jou, een voor hen en een derde dat je moet laten zien bij het Consumentenbureau.

8- Winkel alleen op beveiligde sites

9.jpg

Controleer voordat je iets koopt bij een online handelaar of het legaal is. Als het geen bedrijf is dat je al kent, zoek dan op internet.

9- Koop verantwoord

10.jpg

Door verstandig en verantwoord met je geld om te gaan, kun je jezelf af en toe verwennen en toch aan je financiële vrijheid werken.

10- Vergelijk de prijzen een paar dagen van tevoren

11.jpg

Een van de beste tips voor Black Friday is om niet blindelings op bedrijven te vertrouwen. Maak van tevoren je verlanglijstje en controleer de prijs van die artikelen bij de winkels waar je winkelt.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi voor Black Friday op 24 november. Doe er je voordeel mee en koop wat je nodig hebt. Maak een lijstje en geniet van het winkelen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.