logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator4 bordspellen om te spelen deze winter
ADVERTENTIE

4 bordspellen om te spelen deze winter

4 bordspellen om te spelen deze winter

De winter komt eraan! Dat betekent dat het tijd is voor bisschopswijn, skiën, en natuurlijk bordspellen. Met de stijgende corona gevallen overwegen mensen kleinere gezelschappen en dat creëert de perfecte gelegenheid voor bordspel avonden met vrienden en familie.

En hoewel Monopoly en Cluedo leuk zijn, zijn er heel veel nieuwe en boeiende bordspellen die u nu kunt krijgen die aanzienlijk beter zijn dan de klassiekers. Als u op zoek bent om uw collectie uit te breiden, zijn hier 4 bordspellen om te ontdekken deze winter.

Carcassone

Een van de beste en gemakkelijkste moderne bordspellen die u kunt spelen. Carcassone is een spel voor het leggen van tegels en het plaatsen van arbeiders waarin u samen de stad Carcassone (Frankrijk) bouwt terwijl u verschillende pionnen op het bord plaatst om punten te scoren.

Het is een snel en spannend spel met veel interactie met de spelers, aangezien elke zet het bord verandert, waardoor u gedwongen wordt om verschillende opties te overwegen terwijl de kaart groter wordt. Er zijn een heleboel uitbreidingen om Carcassone te verbeteren, nieuwe gebouwen, arbeiders en voorwaarden toe te voegen die het spel verder kunnen verbeteren als u naar een diepere ervaring zoekt.

De Zoektocht naar El Dorado

Er gaat niets boven een kleine junglerace om een koude winternacht op te fleuren. De Zoektocht naar El Dorado is een spel voor 2 tot 4 spelers waar iedereen de leiding neemt over een expeditie race om de eerste te zijn om de oude stad El Dorado te ontdekken.

Het spel is een deckbuilder, wat betekent dat u start met een hand kaarten die beter wordt naarmate het spel vordert. Spelers zullen door verschillende terreinen moeten manoeuvreren, nieuwe bemanningsleden moeten kopen en vooruit moeten gaan om te winnen. Het is een spannende ervaring die iedereen op het puntje van zijn stoel houdt terwijl ze door de jungle rennen.

Dead of Winter

Een koude winter zombie apocalyps survival horror avontuur. Dead of Winter is een semi-coöperatief spel voor 2 tot 5 spelers dat draait om het voltooien van scenario-speurtochten, het vechten van een ondood leger en achterom kijken.

Elke ronde moeten spelers hun groep overlevenden organiseren om middelen te verzamelen, de kolonie te voeden, de zombies op afstand te houden, terwijl ze proberen te ontdekken wie van hen de verrader is die stiekem wilt dat de kolonie mislukt. Een geweldig spel om te spelen met vrienden die van het horrorgenre houden.

Lowlands

Een spel gebaseerd op Nederlandse schapenfokkerij! Waarschijnlijk niet de beste pitch maar geloof ons, het spel is een van de beste in zijn soort. Iedereen neemt een rol van een Nederlandse herder die zijn eigen boerderij runt. Tijdens de rondes moeten de spelers hun boerderij uitbreiden, schapen fokken en nieuwe werkers en gebouwen toevoegen. Maar hier is addertje. Met elke passerende ronde stijgt het water. Om het water te stoppen moeten de spelers gezamenlijk een dam bouwen om het water te houden tot het einde van het spel. Hoewel het voor amateurspelers misschien een beetje regel-zwaar is, biedt het spel een ongelooflijk thema ervaring waardoor u het steeds opnieuw wilt spelen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.