logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorAldi vs Lidl. Welke supermarkt heeft de beste kortingen?
ADVERTENTIE

Aldi vs Lidl. Welke supermarkt heeft de beste kortingen?

Aldi vs Lidl. Welke supermarkt heeft de beste kortingen?

Boodschappen doen slokt bijna ons hele budget op: we moeten eten, onszelf schoonmaken, het huis schoonmaken, onszelf aankleden en onze huisdieren eten geven. Dit zijn allemaal vaste uitgaven die we niet kunnen elimineren, maar er zijn manieren om te besparen zodat we onze portemonnee niet leegmaken. In Nederland staan ketens als Aldi en Lidl bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding, en je kunt er de meest verleidelijke aanbiedingen vinden. Er is voor elk wat wils. Maar laat je niet misleiden door de goedkoopheid. Koop alleen wat je nodig hebt en verspil geen geld aan promotieproducten die je later toch niet gebruikt. Welke van de twee supermarkten biedt de beste kortingen? We vergelijken ze hieronder en dan kun je kiezen met welke je in zee gaat.

Aldi

2.jpg

Zoals elke kerst heeft Aldi exclusieve producten tegen actieprijzen. U kunt zelfs veganistische opties vinden om uw menu uit te breiden. Er zijn gourmetschotels voor €3,49 of zoete broden en notenbroden met 30% korting. Als u een van degenen bent die liever experimenteert met nieuwe smaken, kunt u kiezen voor Mexicaanse empanadas. Een half dozijn kost €3,29. En voor het dessert kunt u ook kiezen uit verschillende opties: minidesserts voor €2,99, desserts in een glas voor €1,99 en kerstbonbons voor €1,49. Er zijn ook uitstekende opties om het huis te versieren voor Kerstmis tegen ongelooflijke prijzen. U kunt bijvoorbeeld een boeket rozen of amaryllis kopen voor €2,99 of andere voorwerpen om uw ruimtes dat kersttintje te geven. U kunt zelfs kledingstukken zoals T-shirts kopen om cadeau te geven.

Lidl

3.jpg

Bij Lidl kun je de leukste kerstcadeaus kopen. Er is van alles voor iedereen. Zo wordt het geven van cadeaus dit jaar minstens zo leuk als het ontvangen ervan. Een kersttrui, een pyjama, een jurkje of zelfs een passende outfit voor de kleine viervoeter. Vier Kerstmis in stijl met uitverkoop van meer dan 30% korting. Heb je het huis nog niet versierd met kerstversiering, dan is er tijdelijk tot 50% korting op sets met stukken voor de boom, sterren, slingers, lichtjes en kandelaars. Voor minder dan 20 euro heb je de hele combo. Als je kleine kinderen hebt, kun je houten leerspeelgoed krijgen voor 3,99 euro, fietsen zonder pedalen voor 19,99 euro. Als je een groter budget hebt, kun je een elektronische fiets krijgen, met twee pedalen, tien geluiden en zes pads voor €59,99. Hierop geldt een korting van 25%. U kunt ook geweldige prijzen vinden als u verantwoordelijk bent voor de voorbereiding van het kerstdiner. Profiteer van de aanbiedingen en haal vlees, kip en vis en de typische kerstsnoepjes om een perfecte avond te bekronen. Het kost niet veel geld om uw familie en vrienden te vermaken.

Aanbiedingen 365 brengt u alle kortingscatalogi van uw favoriete winkels. Profiteer van deze tijd van het jaar om in de uitverkoop te winkelen en niet uw hele budget in gevaar te brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos als je weet hoe je aan je trekken komt.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.