logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBabydump: vind de perfecte babyreisuitrusting
ADVERTENTIE

Babydump: vind de perfecte babyreisuitrusting

Babydump: vind de perfecte babyreisuitrusting

Als je een baby hebt, kan reizen iets ingewikkelder zijn. Je moet duizenden dingen meenemen in de auto en je mag niets vergeten. Het is geen gemakkelijke taak, maar er is altijd een oplossing voor al die ongelukjes die zich voordoen tijdens een gezinsreis met een kleine baby. In Nederland is er Babydump, een ideale plek waar je de perfecte uitrusting vindt voor het reizen met je baby. Wat is noodzakelijk en prioriteit voor op reis? Dat vertellen we je hier. Let op.

Compacte draagbare luiertafel

2.jpg

De verschoontafels in vliegtuigen zijn vaak klein, dus dit is niet het moment om te zeulen met de standaard verschoontafel waar je zo'n beetje alles op meesleept. Neem een eenvoudige opvouwbare luiertafel die in je tas past en waar je een paar luiers, doekjes en een extra verschoning op kwijt kunt.

Bagage organiser

3.jpg

In plaats van een koffer vol zakken en ritsen mee te nemen, is een grote tas met bagage organizers waar alles bij de hand is en makkelijk te vinden vaak een beter idee. Vooral organisatoren met een bovenkant van gaas zijn hier handig voor. Het is gebruikelijk om alle reisdocumenten in de ene tas te stoppen en kleding en speelgoed in de andere. Vergeet ook niet de afleidende kracht van dingen uit tassen halen voor een baby.

Snacks en verpakkingen

4.jpg

Als je baby al vast voedsel eet, is het een goed idee om snacks mee te nemen, niet alleen omdat hij of zij tijdens de reis zal willen eten, maar ook omdat het een geweldige manier is om hem of haar af te leiden. Het beste voedsel om mee te nemen op reis is voedsel dat lang duurt om op te eten of dat in kleine stukjes kan worden gebroken en op creatieve manieren kan worden bewaard. Je moet ook alles vermijden dat veel vlekt. Neem bijvoorbeeld rozijnen en druiven in kleine stukjes gesneden en opgeborgen in een pillendoosje.

Speelgoed

5.jpg

Maak niet de fout om één duur, flitsend stuk speelgoed te kopen voor de hele reis. Neem verschillende kleine speeltjes mee die vermaak bieden, zoals puzzels, stickerboeken, stapelbekers enzovoort. En dan hebben we het nog niet eens over de ster van het entertainment, een tablet met hun favoriete gedownloade programma's.

Reiswandelwagen

6.jpg

Als je maar één investering kunt doen, doe het dan in een gemakkelijk mee te nemen kinderwagen. Voor baby's van één jaar en jonger is de Doona een aanrader, omdat hij de perfecte maat heeft en heel gemakkelijk van wandelwagen naar autostoeltje kan worden omgebouwd. Je kunt hem gebruiken op reizen waarbij je voortdurend van het ene vervoersmiddel naar het andere moet overschakelen en ook in taxi's zonder autostoeltje. Bovendien kun je, als je een babyzitje hebt gekocht, dit zonder problemen in de meeste vliegtuigen installeren. Een reiswandelwagen is altijd een must-have om je baby overal mee naartoe te kunnen nemen.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete Nederlandse babywinkels. Je vindt alles wat je nodig hebt voor een veilige reis voor de beste prijs. Zorg ervoor dat je baby comfortabel reist, vooral als je lange afstanden aflegt.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.