logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBlack Friday 2023: de beste deals van het jaar zijn hier!
ADVERTENTIE

Black Friday 2023: de beste deals van het jaar zijn hier!

Black Friday 2023: de beste deals van het jaar zijn hier!

Black Friday 2023 staat voor de deur en dat willen we niet missen. Hoewel veel winkels in Nederland al meerdere dagen promotieartikelen aanbieden, concentreert het grootste aanbod zich rond 24 november. Daarom geven we een overzicht van de aantrekkelijkste online prijzen en deals van wat wordt beschouwd als het belangrijkste commerciële evenement van het jaar. We belichten promoties op het gebied van technologie, huis, schoonheid, mode of speelgoed die onze lezers kunnen interesseren voor een goede besparing op de winkelwagen of om de voorspellingen van kerstcadeaus te vervroegen. Een overzicht van wat de editie van 2022 achterliet om je een idee te geven van wat komen gaat.

Zeer betaalbare prijzen voor laptops

2.jpg

De 2-in-1 laptop Microsoft Surface Pro 8 Evo, met 13-inch scherm, Windows al geïnstalleerd en in een stijlvolle taupe kleur, werd verkocht met een korting van 32%. Je bespaart meer dan 400 euro en hij kan van jou zijn voor slechts 869 euro.

Andere kortingen op elektro

3.jpg

Airpods gingen 200 euro omlaag. En de Realme Buds Air 3, met een afspeelduur tot 30 uur en uitgerust met geavanceerde actieve ruisonderdrukkingstechnologie, gingen met 25% omlaag. Je kon ze krijgen voor 45 euro. Het was bijna 50% korting en de prijs was 30,99 euro. Dit is de compacte en draagbare luidspreker van Sony. Hij is waterdicht en heeft een autonomie van meer dan 15 uur, perfect voor de eindejaarsvakantie!

Unieke prijzen op keukenmerken

4.jpg

Zoals Le Creuset, Crockpot of Breville. Je kunt kortingen tot 50% vinden op keukenartikelen. Met de kerstdagen voor de deur is het belangrijk om na te denken over de aankoop van deze artikelen, vooral als je op 24 of 25 december de maaltijd moet bereiden.

Vaders voor de beste prijs van het seizoen

5.jpg

Er was een selectie van lange jassen, korte jassen of parka's met capuchon tegen zeer gereduceerde prijzen. En voor alle doelgroepen: mannen, vrouwen en ook voor de allerkleinsten. Het is de ideale tijd om kleding te kopen voor de seizoenswisseling. Met de komst van de winter in Nederland is het belangrijk om de kast te vernieuwen terwijl je zo min mogelijk uitgeeft. Alleen jij weet wat je echte behoeften zijn en waar je het geld in moet investeren.

Aanbiedingen op persoonlijke verzorgingsproducten

6.jpg

Heb je regelmatig last van spierpijn? Elektrische massagers zijn perfect om thuis comfortabel verschillende massages uit te voeren. Het apparaat heeft 30 snelheden, zes massagekoppen en een LCD-touchscreen voor eenvoudige bediening. Het was een zeer goed beoordeeld product, met een gemiddelde beoordeling van 4,6 van de 5 sterren, dat je kon krijgen met 59% korting en 76 euro kon besparen op de aankoop. Deze Philips baardtrimmer was verkrijgbaar met 56% korting: hij kostte €29,99 en je bespaarde €38.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in Nederland. Profiteer ook van de Black Friday kansen. Haast je!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.