logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBlack Friday: bespaar tot 75% op alles!
ADVERTENTIE

Black Friday: bespaar tot 75% op alles!

Black Friday: bespaar tot 75% op alles!

Black Friday staat voor de deur en veel Nederlanders maken zich klaar om te genieten van dit grote kortingsevenement in de aanloop naar Kerstmis. Wanneer begint het? Aanstaande 24 november. Tijdens deze data vind je merken met kortingen van meer dan 75% op hun producten en diensten. De sectoren waarin deze promoties worden toegepast zijn gevarieerd: van technologie tot decoratie. In feite doen steeds meer nichemarkten mee aan deze gewoonte.

Hoe tot 75% besparen?

2.jpg

Als we echt willen besparen, moeten we een gesloten lijst hebben van goederen en diensten die we echt nodig hebben. Anders besparen we niet. Integendeel, we zullen onverwachte uitgaven in onze zak steken. Hoe dan ook, volgens onze berekeningen zullen de gemiddelde uitgaven voor deze Black Friday tussen de 100 en 300 euro per persoon liggen. Hoewel dat van meerdere factoren afhangt. Hoe dan ook, als we goed inkopen tijdens Black Friday, kunnen we ons kerstgeld reserveren voor andere zaken of gewoon om de rekeningen van januari comfortabeler te betalen. Hoe meer je bespaart deze Black Friday, hoe minder je hoeft uit te geven voor Kerstmis. Om je te helpen tot 75% te besparen, hebben we een aantal tips samengesteld die je goed van pas zullen komen.

Een verlanglijst maken

3.jpg

Om maximaal te besparen tijdens Black Friday is het essentieel om een verlanglijstje te maken. De sleutel ligt in het anticiperen op cadeaus en het nadenken over de items die we moeten vernieuwen. Dit is een manier om overkopen te voorkomen.

Controleer het geld dat vorig jaar is uitgegeven

4.jpg

Als je vorig jaar niet uit je dak bent gegaan met Black Friday kortingen, kan een andere interessante optie zijn om te kijken hoeveel geld je hebt uitgegeven. Het zal je een voorlopig idee geven van wat je dit jaar kunt uitgeven.

Je inkopen plannen

5.jpg

We hebben het hier niet alleen over het bepalen van de items die we moeten kopen, maar ook over de dag waarop we onze aankopen gaan doen. Het is de manier om de cadeaus en producten zo beperkt mogelijk te houden.

Weten op welk moment kortingen worden geactiveerd

6.jpg

Een ander fundamenteel punt om maximaal te kunnen besparen op Black Friday is om te weten hoe laat de kortingen van de verschillende merken worden geactiveerd. Er zijn er die ze de hele week vervroegen, maar anderen gelden maar voor één dag.

Stel een budget vast

7.jpg

Het opstellen van een gesloten budget zal ons ook helpen om uit te geven wat eerlijk en noodzakelijk is. Natuurlijk moet dit budget realistisch zijn: het moet ons in staat stellen te kopen wat we willen zonder er overheen te gaan. Het opstellen van een budget zal onze aankopen organiseren. We kopen alleen wat strikt noodzakelijk is. Ga niet te ver om je economie niet te compliceren.

Aanbiedingen 365 brengt je de beste kortingscatalogi van je favoriete winkels in Nederland. Bereid je voor om tot 75% te besparen op Black Friday. Koop wat je nodig hebt en je economie zal er geen spijt van krijgen. Ben je er klaar voor? Het evenement gaat beginnen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.