logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe beste zomeractiviteiten in Nederland voor elke reiziger
ADVERTENTIE

De beste zomeractiviteiten in Nederland voor elke reiziger

De beste zomeractiviteiten in Nederland voor elke reiziger

Nederland is een van de meest bezochte landen van Europa. Het heeft veel attracties, prachtige kleurrijke tulpen voor op de foto, kanalen om te varen, windmolens, fietspaden en een prachtig strand. Het is onmogelijk om je te vervelen in zo'n divers land en het mooie is dat je door de kleine oppervlakte kunt reizen zonder lange afstanden af te leggen. De zomer is een van de beste tijden van het jaar om naar Nederland te reizen. Als je nog geen excursies hebt voorbereid, zijn hier de beste activiteiten voor elke reiziger. Je hebt geen groot budget nodig om van dit prachtige en diverse land te genieten. Het is een goede optie om alleen, met je partner of met je gezin te reizen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Rondvaart door de Amsterdamse grachten

2.jpg

Ontdek de unieke sfeer van Amsterdam tijdens een rondvaart van een uur. Bekijk de grachten, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, de iconische bruggen en de huizen langs het water. Voel de wind in je haren terwijl je over de grachten vaart, ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zoals de Magere Brug en de Gouden Bocht, vaar onder bruggen door en passeer fietsers voor Instagramfoto's. Laat je verrassen door de prachtige 17e-eeuwse grachtenpanden, oude koopmanshuizen uit de Gouden Eeuw, charmante bruggen en Nederlandse fietsers. Klim aan boord van een comfortabele boot en vaar langs het huis van Anne Frank en de Westerkerk. Glijd langs meer dan alleen oude gebouwen en bewonder de nieuwe architectonische meesterwerken die langs de Piet Heinkade aan het IJ zijn gebouwd.

Bus door de Zaanse Schans

3.jpg

Verken de 17e-eeuwse huizen en molens van het Nederlandse platteland tijdens een tour door de Zaanse Schans. De molens op het platteland zijn een icoon van Nederland en een must-see. Bezoek traditionele 17e-eeuwse huizen en de goed bewaard gebleven molens van de Zaanse Schans, proef authentieke edam en gouda kaas op een boerderij en leer hoe de polders zijn ontstaan om land terug te winnen van de zee.

Rondleiding door tulpenvelden

4.jpg

Als je kiest voor de rondleiding, rijd je vanuit Amsterdam in westelijke richting naar de Bollenstreek. Via landweggetjes zie je links en rechts de tulpenvelden in bloei staan. Je kunt onderweg stoppen om prachtige foto's te maken. Je krijgt verhalen te horen over de tulpenvelden en hoe de boeren ze verbouwen.

Bezoek de prachtige stranden

5.jpg

Er zijn prachtige stranden op 5 minuten afstand van Haarlem, een geweldige plek om een paar dagen te verblijven. Het strand is lang en zanderig, met veel barretjes om iets te drinken of te eten, of om gewoon langs te wandelen. Deze prachtige plek ligt op twee uur rijden van Amsterdam met de trein en het kaartje kan ter plekke worden gekocht, bij de automaten op het Centraal Station of bij de fysieke loketten. Het kaartje is goedkoop, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je budget in gevaar komt als je naar Haarlem reist.

Aanbiedingen 365 brengt je de beste voorstellen om Nederland te bezoeken en rond te reizen zonder te veel uit te geven. Er zijn meerdere activiteiten te doen en veel daarvan zijn gratis of meer dan goedkoop.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.