logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe grootste supermarkten in Nederland
ADVERTENTIE

De grootste supermarkten in Nederland

De grootste supermarkten in Nederland

Sinds corona hebben de supermarkten een nieuwe rol in ons dagelijks leven. Tijdens de lockdowns gebruikten de mensen de winkels om te samenkomen, frisse lucht te halen en in te slaan voor een van de langste filmmarathons in de menselijke geschiedenis.

Momenteel hebben supermarktketens omstandigheden verbeterd door nieuwe wegen, pickup opties, en veiligheidsmaatregelen in de winkel toe te voegen. En terwijl het leven zeker is veranderd, zijn sommige merken nog sterker dan normaal. Als u erover denkt om te winkelen voor de winter, zijn hier een paar van de grootste supermarkten in Nederland.

Albert Heijn

Opgericht in 1887 door, u raadt het al, Albert Heijn, is het de grootste supermarktketen in Nederland, met landelijk meer dan 1056 locaties. De Nederlandse ondernemer kocht een kleine supermarkt van zijn vader en maakte een imperium die nu ook in België aanwezig is.

Elk jaar helpt de supermarktmarktketen meer dan 6.77 miljoen klanten, zowel online als op locatie. De sleutel tot hun succes is de kwaliteit van hun producten, perfecte klantenservice, en een geschiedenis van service en nakoming.

Vandaag is Albert Heijn zonder twijfel een begrip in Nederland en een symbool van welvaart voor veel generaties.

Lidl

Lidl is een Duitse supermarktketen met meer dan 10 duizend winkels wereldwijd. Het bedrijf bezit en bestuurt winkels in 28 Europese landen en in de VS. Hoewel Amerikanen alleen in een paar staten van Lidl kunnen genieten, hebben landen zoals Nederland het merk geadopteerd als een van hun favoriete plekken om te winkelen.

De winkel heeft alles wat u nodig kunt hebben, van boodschappen en vers gebakken producten tot elektronica, elektrisch gereedschap, en apparaten. Sinds corona heeft het bedrijf zijn bezorgsysteem en ophaalservice in de winkel verbeterd om beter tegemoet te komen aan de behoeften van degenen die willen winkelen vanuit de veiligheid van hun huis.

Jumbo

Ook een nationale winkelketen die opvalt is Jumbo. In 1929 opgericht door de Van Eerd Group, noemden ze de winkel naar een wereldberoemde olifant die door Europa trok en zowel kinderen als volwassenen boeide.

Vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan 600 winkels in het land en vele andere in België. Het bedrijf biedt sommige van de beste beschikbare kortingen, zeker voor nationale producten zoals gebak en bier. Over gebak gesproken, Jumbo maakt de lekkerste gefrituurde donuts van het land! Probeer ze dus zeker eens.

Plus

Plus is een coöperatieve supermarktketen met meer dan 270 winkels in het hele land. Elk van hun locaties werkt als een onafhankelijke entiteit, waardoor ondernemers de kans krijgen om hun eigen bedrijven binnen de gemeenschap op te bouwen.

Vaste klanten kunnen zich aanmelden voor hun partnerprogramma om online te bestellen, premium kortingen te krijgen en hun wekelijkse advertentie te ontvangen. Voor velen is winkelen bij Plus een manier om een steentje bij te dragen, maar ook om te winkelen bij een winkel die groot genoeg is en alles heeft wat andere grote supermarkten te bieden hebben.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.