logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorHoe Dierspecialist-producten de verzorging van huisdieren verbeteren
ADVERTENTIE

Hoe Dierspecialist-producten de verzorging van huisdieren verbeteren

Hoe Dierspecialist-producten de verzorging van huisdieren verbeteren

Puppy's houden van spelen. Als je een puppy hebt, kun je veel speeltjes voor hem kopen zodat hij zich niet eenzaam voelt als hij op een bepaald moment van de dag alleen moet zijn. En iets heel belangrijks .... zal voorkomen dat de puppy op uw meubels gaat kauwen als hij nieuw is in huis. Met speelgoed ontladen ze hun spanningen en aan het einde van de dag zijn ze uitgeput en slapen ze rustig. Ze hebben ook intensieve verzorging nodig, goede voeding en bezoeken aan de dierenarts. Wat is het beste voor je huisdier? Dat vind je bij Dierspecialist. In deze Nederlandse winkel vind je alles om je puppy te voeden en te beschermen. En laat hem spelen om hem te vermaken. Onze gids om goedkoop en leuk speelgoed te kopen.

Rubber bal

2.jpg

Een van de favoriete speeltjes van honden zijn ballen. Ons advies is om een rubberen bal te kopen om te voorkomen dat hij breekt als de hond erop kauwt. Het is een bron van stress voor het dier. Ze zijn bestendig en duurzaam en je kunt ze in verschillende kleuren en maten krijgen. Het ideaal zou een rubberen bal van 55 centimeter in diameter zijn om te voorkomen dat je verschillende ballen moet kopen tijdens het leven van je huisdier. Voor 6 euro heb je een mooie rubberen bal voor je puppy. De ballen worden ook gebruikt om een puppy te trainen zodat hij, nadat hij de bal naar een bepaalde plek heeft gegooid, de bal apporteert en weer terugbrengt.

Lederen botten

3.jpg

Leren botten zijn nog zo'n klassieker. Ze vermaken ons huisdier niet alleen, maar helpen ook om hun tanden en tandvlees gezond te houden. Naast het verbeteren van de tandhygiëne, verzadigen deze botten het aangeboren instinct van honden om te bijten en te kauwen, waardoor ze een uitstekend hulpmiddel worden om stress te verlichten. Artsen raden je aan om dit soort traktaties te kopen omdat ze honden helpen hun angst te verlichten en zo voorkomen dat ze dit ten koste van je meubels of schoenen doen. Het enige probleem? Het bot kan vast komen te zitten in de keel of het spijsverteringskanaal. Als deze verstopping niet meteen wordt opgelost, is een operatie nodig. Je kunt een pakje met drie leren botten kopen voor het geval de # eerste breekt.

Kong

4.jpg

Als je erover denkt om een Kong te kopen, maar je weet niet hoe het werkt, dan ben je hier aan het juiste adres. Het is een voedseldispenser, maar het werkt ook als een intelligentiespeeltje. In principe moet je het gat vullen met het gekozen voer en het ter beschikking stellen. De hond zal moeite moeten doen om het voer uit de binnenkant te halen vanwege de stijve structuur, ofwel door het te manipuleren met zijn poten om het eruit te krijgen, ofwel door het stevig vast te houden zodat hij de binnenkant kan aflikken. Dit hele proces stimuleert zijn geest en lichaam.

My Deals 365 brengt je de beste kortingscatalogi van dierenwinkels. Bij Dierspecialist vind je alle promoties en aanbiedingen op dierenvoeding, kleding en speelgoed.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.