logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorHoe pak je de beste aanbiedingen na Black Friday?
ADVERTENTIE

Hoe pak je de beste aanbiedingen na Black Friday?

Hoe pak je de beste aanbiedingen na Black Friday?

Er wordt altijd gezegd dat Black Friday de beste gelegenheid van het jaar is om met korting te kopen in verschillende winkels. Maar dat is niet helemaal waar. Het is gewoon zo dat er na deze datum geweldige mogelijkheden zijn om producten te vinden tegen echte spotprijzen. Hoewel Black Friday een uit de Verenigde Staten geïmporteerde traditie is, is het in Nederland erg goed ontvangen en doen steeds meer mensen mee aan dit feest van koopjes. Hoe pak je de beste aanbiedingen na Black Friday? December en januari zijn maanden waarin kortingen aan de orde van de dag zijn.

Cybermaandag

2.jpg

Cyber Monday is de maandag na Black Friday en vertegenwoordigt de datum bij uitstek om online te kopen en dan vooral technologische apparatuur. Wie bij Apple bijvoorbeeld een iPhone 14, 13 of SE-model koopt, krijgt een cadeaubon. Als je een MacBook Air of Mini laptop koopt, geeft het bedrijf je een kortingsbon voor de volgende aankoop. Op Amazon kost de 10,5 inch Samsung A8 tablet met 128 GB geheugen 30% minder dan de normale prijs. In de online winkel van het bedrijf heeft de Motorola Razr 40, met een 6,9 inch opvouwbaar scherm en 5 gigabyte RAM, een speciale prijs van 700 euro.

Winteruitverkoop

3.jpg

De winteruitverkoop is na Driekoningen en duurt tot en met januari. Het is een ideaal moment om te kopen wat nog op stapel stond. Winkels willen af van de restvoorraad of de producten die ze niet hebben kunnen verkopen tijdens de decembermaand of Black Friday. Houd er rekening mee dat het in de meeste winkels geldt zolang de voorraad strekt, dus als je iets in het bijzonder wilt hebben, kun je het het beste zo snel mogelijk kopen. Je ziet deze uitverkoop zowel in kledingwinkels als in huishoudelijke en algemene winkels. De begindatum van de uitverkoop verschilt per gemeente. In de meeste gemeenten is het op 7 januari, hoewel ze de laatste jaren zijn vervroegd.

Valentijnsdag

4.jpg

Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Deze feestdag stamt uit lang vervlogen tijden en wordt herdacht omdat in de derde eeuw in Rome de priester Valentijn werd vermoord omdat hij in het geheim huwelijken van jonge geliefden vierde. In de loop der jaren heeft de viering zich over de hele wereld verspreid. Op Valentijnsdag is het gebruikelijk dat koppels elkaar parfums, bloemen, chocolade of sieraden geven. Hoewel elk koppel natuurlijk vrij is om te beslissen welk cadeau ze geven op deze speciale dag. Dat is de reden waarom winkels zich niet beperken tot het geven van kortingen op alleen de bovenstaande producten, maar het doen met verschillende artikelen om variatie te geven en de smaken te dekken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Alleen jij weet welke datum je moet kiezen om alles te kopen wat je wilt. Zet jezelf niet onder druk en denk erover na. Het zal veel afhangen van je behoeften.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in Nederland. Koop nu zonder schuldgevoel. December en januari zijn ook een geweldige gelegenheid om te shoppen!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.