logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorHolland & Barrett goodies: een gids voor gezondheid en welzijn
ADVERTENTIE

Holland & Barrett goodies: een gids voor gezondheid en welzijn

Holland & Barrett goodies: een gids voor gezondheid en welzijn

Vandaag de dag hebben vrouwen en mannen hun gezondheidsroutines aangepast met meer natuurlijke producten, zoals de producten die Holland & Barrett verkoopt. Er is veel meer bewustzijn over het milieu en de zorg voor de natuur, en gezichts- en gezondheidsbehandelingen gaan die kant op. Wat vind je in deze winkel? Een verscheidenheid aan vitaminesupplementen, sportvoedingsproducten en crèmes voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen. Hier is onze gids met gezondheids- en wellnessproducten.

Gouden Collageen hydraterende crème

2.jpg

Gouden Collageen Hydra Essence Serum Crème is ontwikkeld om het gezicht gehydrateerd en stevig te houden. De belangrijkste bestanddelen zijn een 8x hyaluronzuurcomplex voor een diepe hydratatie en Pro-Vitamine B5 (Panthenol) om de vitaliteit en soepelheid van de huid te herstellen. Het verbetert onder andere het natuurlijke herstelproces van de huid en voorkomt vochtverlies gedurende de dag. Breng een pipet aan op een schone huid vóór je dag moisturizer of alleen. Masseer over het gezicht en de hals in de vorm van een hart, begin in het midden van het gezicht en beweeg naar beneden naar de kin en hals. Gebruik het regelmatig om de resultaten te behouden.

Weleda bodylotion

3.jpg

Zachte, verzachtende lotion die speciaal is samengesteld om de gevoelige huid te verlichten en intensief te hydrateren. Met 100% biologische kokosolie en jojoba-olie beschermt de bodylotion van Weleda de natuurlijke vochtbarrière van de huid, zodat de gevoelige huid sterker en gezonder aanvoelt.

Native State gezichtsmasker

4.jpg

Native State gezichtsmaskers zijn samengesteld met specifieke plantaardige ingrediënten. De "Soothe and Calm" versie is speciaal samengesteld met kalmerende havermelk, kalmerende kaolien en reinigend salicylzuur om de geïrriteerde en snel rood wordende huid onmiddellijk te verzachten. Breng een dun laagje aan op het gezicht, laat het 20 minuten intrekken en spoel het daarna af met lauwwarm water. Waar moet je op letten? Alleen voor uitwendig gebruik, vermijd contact met de ogen, niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten, niet aanbrengen op beschadigde of geïrriteerde huid.

Dr Organic 2-in-1 shampoo & conditioner

5.jpg

Sommige 2-in-1 shampoos en conditioners kunnen je haarverzorgingsregime tekort doen schieten. Dr Organic's versie van de tijdbesparende klassieker beknibbelt niet op inspanning, maar is nog steeds een makkelijke manier om je haar in één stap te wassen en verzorgen. Ideaal voor op reis of in je sporttas. Deze 2-in-1 maakt gebruik van enkele plantenextracten uit de natuur om je een effectieve alles-in-één te geven die aanvoelt alsof je twee producten hebt gebruikt. Op basis van biologische hennepolie, een natuurlijke bron rijk aan essentiële vetzuren en omega-oliën, voegt dit product ook bioactieve plantenextracten toe die geselecteerd zijn vanwege hun voedende eigenschappen. Ideaal voor situaties waarin de douchetijd of bagageruimte beperkt is.

Bio-Structure anti-rimpel nachtcrème

6.jpg

Bio-Structure huidverzorging pakt de tekenen van veroudering aan om een natuurlijk stralende, gladde en gezonde huid te onthullen. Deze nachtcrème bevat jeugdversterkend en verjongend retinylpalmitaat, hydraterende aloë vera en natuurlijk hyaluronzuur om je huid te helpen kostbaar vocht vast te houden. In gecontroleerde onderzoeken toonden huidmetingen bij vrouwen die de nachtcrème gebruikten significante verbeteringen van rimpels in slechts 4 weken.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels. Krijg een gezonde schoonheidsroutine!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.