logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorJumbo's vrolijk besparen: zo vind je de beste deals
ADVERTENTIE

Jumbo's vrolijk besparen: zo vind je de beste deals

Jumbo's vrolijk besparen: zo vind je de beste deals

Besparen in de supermarkt lijkt een onmogelijke missie, maar we hebben goed nieuws voor je: dat is het niet. Als je wat geld moet besparen en je hebt geen idee hoe je dat moet doen omdat alles zo verleidelijk is, dan kunnen deze tips je helpen.

Probeer op zoek te gaan naar scherpere prijzen, producten die op de lange termijn voordeliger zijn en vermijd natuurlijk impulsaankopen die ertoe leiden dat je meer in je winkelwagen stopt dan je nodig hebt.

Jumbo is altijd een van de scherpst geprijsde supermarkten waar je de beste boodschappendeals van Nederland kunt krijgen. Hoe kun je veel besparen bij Jumbo? Let goed op.

Laat je niet misleiden door merken

producto-explotacion-mujer-tiro-medio_23-2149148507.jpg Je bent misschien gewend om altijd dezelfde ontbijtgranen te kopen, maar huismerken zijn meestal goedkoper. Ze gebruiken meestal producten van andere bedrijven met hun eigen label en bieden die goedkoper aan. Houd de ingrediënten in de gaten om er zeker van te zijn dat je hetzelfde product koopt.

Cuisine & Co, Cuisine & Co Ready!, Maxima, Jumbo, Nex (elektronica), HomeCare (schoonmaak), Urb (garderobe), Pet's Fun (huisdieren) en Club Maxx (boekhandel) zijn exclusieve Jumbo's merken, die meer dan 800 producten hebben. LIDL en SPAR zijn ook uitstekende opties om te besparen.

Kijk voor promoties en aanbiedingen

persona-sexo-femenino-que-sostiene-jugo-naranja-tienda-mostrando-pulgares-arriba_342744-1135.jpg Supermarkten als Jumbo publiceren wekelijks en maandelijks advertenties van artikelen in de uitverkoop in de pers, op hun website of op hun sociale netwerken. Zoek de dag uit en doe er je voordeel mee om alles wat je nodig hebt voor een spotprijs te kopen. Als er een geweldige aanbieding is, overweeg dan om meerdere eenheden van het product te kopen.

Sommige supermarkten geven hun beste kortingen 's ochtends vroeg, zodat de vroege vogels profiteren, maar andere supermarkten doen het pas aan het eind van de dag. Houd een oogje in het zeil en aan het einde van de maand kun je rekenen op meer geld.

Bespaar met kortingsbonnen

mujer-que-hojea-smartphone-tienda-comestibles_23-2148216089.jpg Kortingsbonnen worden steeds populairder in supermarkten zoals Jumbo en wij als consumenten kunnen daar veel voordeel uit halen. We kunnen profiteren van een zeer interessante aanbieding op een product dat we normaal kopen. Ze kunnen vaak worden uitgeprint, maar er zijn ook apps waarmee je ze direct vanaf je mobiele telefoon kunt presenteren.

Doe mee aan een loyaliteitsprogramma

repartidor-dando-orden-comestibles-al-cliente_23-2149950078.jpg Sommige ketens hebben een klantenbindingsprogramma en wie lid wordt, kan het hele jaar door profiteren van speciale aanbiedingen. Als je lid kunt worden van de supermarkt die je vaak bezoekt, aarzel dan niet en doe het.

Er zijn ook veel andere strategieën om geld te besparen bij het maken van je boodschappenlijstje. Bijvoorbeeld niet met honger naar de supermarkt gaan (vanwege de verleiding om iets te kopen wat je niet echt nodig hebt) of het doen met net genoeg geld om te kopen wat je nodig hebt en dus niet van je lijstje af kunnen gaan.

Jumbo heeft een loyaliteitsprogramma gelanceerd waarmee klanten geld terugkrijgen voor nieuwe fysieke of online aankopen.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van de belangrijkste supermarktketens in Nederland, inclusief Walmart. Grijp je kans!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.