logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorSabon: trakteer jezelf thuis op een spa-achtige ervaring
ADVERTENTIE

Sabon: trakteer jezelf thuis op een spa-achtige ervaring

Sabon: trakteer jezelf thuis op een spa-achtige ervaring

Je hoeft niet veel geld uit te geven voor een perfecte huid. Het is gewoon een kwestie van een paar producten in je dagelijkse routine opnemen die we vaak verwaarlozen omdat we geen tijd hebben voor persoonlijke verzorging. Als je je schoonheidsroutine wilt verbeteren zonder je budget in gevaar te brengen, probeer dan de producten die we hieronder noemen. Ze zullen je huid er veel jonger uit laten zien en je kunt ze vinden bij ketens zoals Sabon in Nederland. Trakteer jezelf op een spa-achtige ervaring thuis!

Gezichtsreinigende crèmes

2.jpg Gezichtsreinigingsproducten zijn gevarieerd. Er is niet één bepaald product dat voldoet aan alle kwaliteiten voor verschillende huidtypes. Sommige kunnen overmatig ontvettend zijn en andere erg zuur of basisch. Het is van fundamenteel belang om een crème te kiezen die bij je huidtype past en het is belangrijk dat deze een zachte textuur heeft om irritatie van het gezicht te voorkomen. Het is aan te raden om het te combineren met een hydraterende tonic lotion.

Zonnebrandcrème

3.jpg Constante blootstelling aan zonnestralen is schadelijk voor de gezondheid van de huid. Als je in een strandresort in Polen werkt en bijna altijd buiten bent, is het gebruik van een goede zonnebrandcrème de sleutel om zonnebrand te voorkomen. Een lichte huid is veel gevoeliger, zelfs voor extreme kou. Als je in de winter bescherming gebruikt, blijft je gezicht gehydrateerd. Er zijn zonnebrandcrèmes met verschillende factoren, zonnebrandcrèmes voor kinderen en zelfs compacte zonnebrandcrèmes.

Micellair water

4.jpg Doordrenk een wattenstaafje en veeg het met zachte ronddraaiende bewegingen over je gezicht, inclusief oogleden en lippen. Nadat je al het vuil en alle make-up hebt verwijderd, spoel je de huid af met warm of koud water.
Afspoelen met micellair water is optioneel, maar het is wel aan te raden om dit te doen om alle resterende onzuiverheden te verwijderen. Het dient ook om de huid te verstevigen en te hydrateren.

Lippenbalsem

5.jpg Lippenbalsem is een geweldige bondgenoot voor je huid en heeft meerdere toepassingen. Je kunt het gebruiken om make-up te corrigeren, make-up te verwijderen of je wenkbrauwen er perfect uit te laten zien. Hoe? Als je lippenbalsem in de krullen van je wenkbrauwen wrijft, zul je zien dat ze verzegeld en goed verzorgd zijn. De belangrijkste werking is echter het corrigeren en herstellen van droge lippen door blootstelling aan de zon, wind of kou. Voor een goede lipbescherming moet de zonbescherming minstens factor 15 zijn.

Make-up remover doekjes

6.jpg Ze zijn onze beste bondgenoten als we weinig tijd hebben. Ze worden gebruikt om make-up snel te verwijderen, maar alleen oppervlakkig omdat ze niet 100% van de resten verwijderen. Voor een dieptereiniging is een andere aanvulling nodig. We raden je aan je gezicht te wassen met veel water en zeep om er zeker van te zijn dat je alle onzuiverheden verwijdert en een gezichtstoner en vochtinbrengende crème aan te brengen. Maak geen misbruik van make-up remover doekjes en volg een complete routine om een gladdere huid te krijgen.

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi met alle aanbiedingen van je favoriete winkels. Volg een schoonheidsroutine en merk de veranderingen in je huid zonder te veel uit te geven. Grijp je kans en neem wat tijd voor jezelf!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.