logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorTerStal: Van een Almelose kleine onderneming tot een kenmerkend nationaal merk voor de familie
ADVERTENTIE

TerStal: Van een Almelose kleine onderneming tot een kenmerkend nationaal merk voor de familie

TerStal: Van een Almelose kleine onderneming tot een kenmerkend nationaal merk voor de familie

Er zijn reuzen die vanaf de grond zijn opgebouwd. Dat is het geval met het in Nederland gevestigde TerStal. Het begon in 1989 met de opening van de eerste winkel in Almelo, maar groeide al snel uit tot een familiekledingmerk met grote bekendheid in het hele land.

TerStal streeft ernaar goedkope kleding aan te bieden en is al generaties lang een favoriet merk van veel Nederlandse families. Vandaag de dag is TerStal actief in Nederland via meer dan 200 winkels, verspreid over de belangrijkste regio's van het land. Het grote pluspunt? De aanbiedingen en kortingen die de keten biedt voor het hele gezin.

Als fabrikant van modeartikelen en accessoires verkoopt TerStal producten onder zijn eigen merk. Wat vinden we in hun winkels?

Jassen

mujer-posando-mano-pared-bolso-otra_1157-1996.jpg De gewatteerde damesjas is een lang model en heeft een ronde hals met geribde gebreide rand, doorlopende tweewegrits, borstzak, twee steekzakken, lange mouwen en een ophanglus bij de hals. De jas heeft een wijde, rechte snit en is comfortabel om te dragen dankzij de voering. Hoeveel? €34,99.

Overhemden

vista-lateral-hombre-ventana_23-2148560398.jpg Er zijn herenshirts met super sale. De getailleerde overhemden hebben een kraag en lange mouwen met knoopsluiting aan de manchetten en zijn versierd met een all over dessin in blauwtinten. De slanke pasvorm maakt ze comfortabel om te dragen. Hoeveel? Nu voor €17,50.

Blouses

mujer-joven-que-usa-computadora-portatil-telefono-elegante-muchacha-hermosa-estudiante-que-trabaja-computadora-portatil-al-aire-libre_1328-623.jpg Er is een meisjesblouse, een van de meest karakteristieke, met een ronde hals met een kleine V-hals, doorlopende knoopsluiting aan de voorkant, lange raglanmouwen met brede manchetten met knoopsluiting en afgeronde zoom. Het is comfortabel om te dragen dankzij de dampige mousseline stof die zacht aanvoelt. Hoeveel? €20,99.

Zwempakken

joven-rubia-hermoso-cuerpo-traje-bano-blanco-playa-tropical_1139-1591.jpg Er is een vrouwentankini die alle looks krijgt. Het topje heeft een halter die geknoopt kan worden, voorgevormde cups en plooien aan de zijkant. Het topje heeft een goede pasvorm en is comfortabel om te dragen dankzij de stretchstof. Hoeveel? €12,59.

Jeans voor kinderen

dos-hermanitas-alegres-estan-sentadas-monopatin-tunel_613910-14754.jpg Kinderjeans hebben coole kniepatches, verstelbare elastische taillebanden met riemlussen, ritsen met knoopsluiting, twee steekzakken en twee achterzakken. Ze zijn ook versierd met een coole denim wassing. De jeans heeft een slim fit en draagt comfortabel dankzij de zacht aanvoelende joggingstof. Hoeveel? €12,59.

Geld besparen bij TerStal is eenvoudig. Profiteer van de aanbiedingen en acties op de officiële website. TerStal heeft ook een affiliateprogramma waarmee klanten die lid worden, kunnen profiteren van aanzienlijke kortingen op elke aankoop. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg TerStal op sociale netwerken om op de hoogte te blijven van de nieuwste kortingen.

Haal het meeste uit deze flagshipstore in Nederland. Bouw je kast voor deze zomer en voel je verfrist.

Aanbiedingen 365 brengt je de kortingscatalogi van je favoriete winkels in Nederland. Ontdek TerStal en voel de energie van een merk dat is gegroeid en versterkt in Nederland. Van een klein Almelose bedrijf tot een emblematisch nationaal merk!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.