logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 goedkope computeraccessoires om uw installatie te upgraden
ADVERTENTIE

5 goedkope computeraccessoires om uw installatie te upgraden

5 goedkope computeraccessoires om uw installatie te upgraden

U hoeft geen computerwonder te zijn om de essentiële accessoires te hebben om uw installatie te upgraden. Sommige items zijn in de loop van de tijd misschien uit de boot gevallen, maar vandaag kunnen ze je uit een file halen als er iets misgaat. In Nederland zijn er veel elektronicawinkels die gespecialiseerd zijn in computers. Je kunt ze een voor een bezoeken of door hun website bladeren bij twijfel of als je al hebt besloten om iets te kopen. Voor ons zijn deze 5 goedkope computeraccessoires die u van grote hulp zullen zijn een must-have. Hieronder hebben we een lijst samengesteld die als leidraad voor u kan dienen.

USB-adapter met meerdere poorten

2.jpg

Computers worden meestal geleverd met maximaal drie USB-poorten, maar soms is het t hat-nummer niet genoeg. Als u te maken krijgt met het ontbreken van USB-poorten, is de beste oplossing voor u om een USB-adapter met meerdere poorten te kopen. Bij Media Markt kun je voor €15,99 een goedkope multipoortadapter aanschaffen. Dit is de ISY IHU-3001-1 HUB-adapter, die wordt geleverd met zeven USB-poorten. Dankzij de USB 2.0 wordt een overdrachtssnelheid van 480 Mbps bereikt.

Pendrives

3.jpg

Als onze opslagcapaciteit verzadigd is, is het het beste om te investeren in een pendrive. Het is een goedkoop item dat werd vervaagd door de mogelijkheid om ruimte te kopen in virtuele clouds. Maar een pendrive is nooit overbodig. Bij BCC kun je pendrives vinden in een prijsklasse van €1,21 tot €4, afhankelijk van de opslagcapaciteit van het toestel en merken als SanDisk en Toshiba.

USB-kabels

4.jpg

USB-kabels zijn een van de meest gevraagde items op de markt en worden in veel apparaten gebruikt, zowel om de batterij te beschermen als om acties uit te voeren zoals het overbrengen van gegevens tussen apparaten of het maken van back-ups. Bij Expert zijn er USB-kabels voor €1,59. Dit is een universele USB-kabel, type A. Hoewel we vandaag zien hoe USB Type-C steeds meer aanwezig wordt in verschillende apparaten. Zelfs iPhone mobiele telefoons moeten nu dit type poort bevatten.

Hoofdtelefoon

5.jpg

Als je een fan bent van Apple-producten, kun je de tweede generatie AirPods niet missen . In de Apple online store kun je ze krijgen voor €159. Ze zijn zweet- en waterbestendig en je kunt ze in hun respectievelijke koffer bewaren. Met een enkele volledige lading heb je tot zes uur ononderbroken luistertijd.

Webcam

6.jpg

We zijn zo gewend om videogesprekken te voeren met onze mobiele telefoon of verbinding te maken met Zoom vanaf ons notebook dat we niet eens stoppen om na te denken over het kopen van een webcam. Maar als we plotseling het notitieboekje vergeten en we de desktopcomputer op het werk moeten gebruiken, hebben we geen choice anders dan onze toevlucht te nemen tot een webcam. Er zijn camera's van alle prijzen en het zal veel afhangen van de pixelresolutie. Je kunt bijvoorbeeld een webcam kopen voor €15.

Aanbiedingen 365 brengt u de kortingscatalogi van al uw favoriete elektronicawinkels in Nederland, zodat u de computerartikelen die u nodig hebt tegen een lagere prijs kunt kopen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.