logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in EXPERT folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij EXPERT

Expert is een Zwitserse winkelketen voor consumentenelektronica gesitueerd in Zug, Zwitserland. Expert International heeft meer dan 5000 aangesloten winkels in 22 landen, die handelen onder het merk Expert en andere sterke nationale en regionale retail banners.

Veelgestelde vragen over EXPERT

Hoe kan ik geld besparen op EXPERT?

Er zijn veel manieren waarop er geld bespaard kan worden met Expert. Bekijk hun meerdere wekelijkse en seizoensgebonden promoties voor hun verschillende merkproducten op hun officiële website. Vergeet niet dat klanten ook gratis levering krijgen bij elke bestelling van meer dan 50 euro.

Kortingen aangeboden door EXPERT

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van Expert, alleen met Aanbiedingen 365. Expert is al jaren de klantgerichte speciaalzaak in huiselektronica van Nederland. U vindt er alle betrouwbare merken bij. Ontvang de nieuwste kortingen en uitverkoopdeals van de beste winkelketen van Nederland in de elektronica-industrie met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.expert.nl/

De geschiedenis van EXPERT: Wat is?

Expert is opgericht in Zurich, Zwisterland op 16 oktober 1967 door het initiatief van Gunner Nygren onder de naam van Intercop. Jaren later is het bedrijf hernoemd tot Expert International in 1971. Retailers uit andere landen begonnen zich bij de groep aan te sluiten wat leidde tot het internationaal registreren van het Expert-handelsmerk.

De eerste Expert winkels waren gevestigd in Nederland, Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Zwitserland en Duitsland. Expert creëerde een grote internationale keten van samenwerkende, zelfstandige ondernemers. Inmiddels zijn er vandaag ongeveer 8.000 Expert winkels in 22 verschillende landen, waarvan er ongeveer 140 in Nederland zijn.

Welke merken kan ik vinden bij EXPERT?

Bij Expert vindt u de beste merken voor uw elektronische producten. Hieronder vinden klanten Apple, Samsung, Philips, AEG, Acer, Bosch, DeLonghi, Denon, Harman Kardon, HP, JBL, LG, Lenovo, Sony, Liebherr, Miele en nog veel meer.

Zal EXPERT aanbiedingen hebben op Black Friday?

Expert doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende elektronicamerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Expert folders vinden om je smartphone, tablet of notebook te vervangen, een smartwatch kopen en de goedkoopste prijzen krijgen voor smart-tv's met 4K-technologie van verschillende inches.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen tot wel 50% op elektronicaproducten, waaronder tv's, smart-tv's, radio's, computers, videokaarten, notebooks, netbooks, MacBooks, computermonitoren, toetsenborden voor gamers, camera's, videocamera's, telefoons, smartphones, GoPro, drones, Bluetooth headsets, headsets voor gamers, slimme apparaten, enzovoort.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Expert, die allerlei kortingen heeft op elektronicaproducten, met de nieuwste technologie en de beste beeld- en geluidskwaliteit.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente elektronicawinkels in de country zoals Expert, geven we in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om te genieten van de promoties, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat u in de val loopt van oplichterij.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van de elektronicawinkels in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van EXPERT

De voornaamste concurrenten van Expert zijn andere Nederlandse retailers van consumentengoederen zoals Coolblue, BOL, Wehkamp, EP en Media Markt.

Exclusieve voordelen van EXPERT

Klanten kunnen van veel exclusieve voordelen genieten met Expert. Abonneer op de nieuwsbrief van Expert en blijf op de hoogte van de nieuwste promoties en nieuws. Klanten kunnen tot wel 48 maanden Expert garantie krijgen op hun aankopen. Koop nu en geniet jarenlang van uw aankoop.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.