logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBouw de perfecte werkplek thuis met slechts 3 producten
ADVERTENTIE

Bouw de perfecte werkplek thuis met slechts 3 producten

Bouw de perfecte werkplek thuis met slechts 3 producten

Sinds de pandemie ons dwong om thuis te blijven, hebben veel Nederlanders ontdekt dat ze geen geschikte werkplek hebben. Ongetwijfeld is het telewerken niet meer weg te denken en moeten steeds meer mensen een deel van hun huis inrichten hiervoor. Maar hier doet zich een probleem voor: niet iedereen heeft de ruimte voor een goed ingerichte werkplek thuis, afgezonderd van de overige kamers en de drukte van het gezin. Als je van plan bent thuis meerdere uren per dag te werken, zal je enkele veranderingen moeten aanbrengen om van je kantoor een aangename en productieve ruimte te maken. Met slechts drie producten kan je van elke ruimte je ideale werkplek maken. In grote winkels als Expert, MediaMarkt, Levix, IKEA en JYSK vind je de beste accessoires voor je werkplek zonder buitensporige uitgaven.

Verlichting

2.jpg

Alvorens je begint met het opmeten en plaatsen van meubels, moet je goed nadenken over de verlichting, want urenlang werken met onvoldoende verlichting kan uiteindelijk schadelijk zijn voor je gezondheid. Idealiter heb je natuurlijk licht. Of in ieder geval zo dicht mogelijk bij een raam. Als de ruimte erg donker is of zich binnen bevindt, zal je kunstlicht moeten gebruiken. In het laatste geval is het beter om in plaats van één lamp meerdere lampen te gebruiken als indirect licht (dat nooit rechtstreeks op het computerscherm mag vallen, zodat het geen hinderlijke reflecties veroorzaakt).

Stoel

3.jpg

Als je uren achter elkaar gaat werken op je werkplek thuis, zal je dusdanig lang moeten zitten dat je rug eronder kan lijden. Je stoel moet comfortabel en verstelbaar zijn, zodat je comfortabel aan je bureau kan zitten, ongeacht je lichaamslengte. Daarnaast moet de stoel ook luchtdoorlatend zijn, zodat je in de warmere maanden niet overmatig zweet. De stoel daarentegen moet ervoor zorgen dat je rug altijd recht blijft, om overbelasting en problemen met je lichaamshouding te voorkomen. Wij raden een ergonomische stoel aan, omdat die kan worden aangepast aan de kenmerken of behoeften van de gebruiker en zich aanpast aan zijn fysionomie, waardoor een comfortabele en gezonde houding mogelijk wordt.

Computer

4.jpg

De beste laptops voor thuiswerk moeten betrouwbaar zijn en je helpen productief te blijven, zelfs tijdens het telewerken, zodat je taken niet worden belemmerd. Eén ding waar je je bij thuiswerken geen zorgen over hoeft te maken is de levensduur van de batterij. Dit komt omdat je waarschijnlijk altijd een stopcontact in de buurt hebt. Toch is het belangrijk om een laptop te vinden met een goede batterijduur voor het geval je ooit buitenshuis moet werken. Kies er één met een batterijduur van meer dan acht uur.

Aanbiedingen 365 komt met alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in Nederland, zodat het inrichten van je werkplek thuis geen ramp wordt. Kies wat je nodig hebt en koop het voor de beste prijs.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.