logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorGoedkope gezichtscrèmes om je schoonheidsroutine te verbeteren
ADVERTENTIE

Goedkope gezichtscrèmes om je schoonheidsroutine te verbeteren

Goedkope gezichtscrèmes om je schoonheidsroutine te verbeteren

Nederlandse vrouwen zijn erg flirterig en houden ervan om zich te verkleden en netjes opgemaakt uit te gaan. Ze zijn ook consistent met hun schoonheidsroutines en dat stelt hen in staat om een veel zijdezachte huid te hebben. Je hebt geen honderden euro's nodig om gezichtscrèmes te kopen. Je hoeft alleen maar een beetje vindingrijkheid en geduld te hebben om door de belangrijkste parfumerieën van het land te gaan en te ontdekken welke de beste en goedkoopste crèmes zijn de markt. Als je met ons meedoet, nemen we een rondleiding door de beroemdste merken om je te laten zien welke crèmes - naar onze mening - degene zijn die je in je wekelijkse routine moet opnemen.

Vochtinbrengende crème met vitamine E

2.jpg

De winter is het seizoen waarin de huid het meest uitdroogt. Om te voorkomen dat het cracking en kleine wondjes op je gezicht en handen krijgt, is een moisturizer met vitamine E ideaal. Bij The Body Shop krijg je de Vitamine E Intense Moisturizing Cream voor €22. Onder de specificaties, deze dagcrème hydrateert de huid tot 72 uur, bevat hyaluronzuur en frambozenzaadolie om scheuren te voorkomen.

Slaapmasker

3.jpg

Voor €19 bij Oriflame krijg je het Waunt Sensorial Sleeping Mask dat exfolieert, een ongelijkmatige huid gladder maakt en zorgt voor een stralende teint. De omhullende textuur van deze crème helpt de huid te hydrateren en 24 uur per dag mooi te houden. Het is een unisex product en ontworpen voor alle huidtypes. De formule is gemaakt met veganistische ingrediënten.

Gezichtsserum

4.jpg

Een van de vele producten die Etos tegenwoordig te koop heeft ,is het gezichtsserum L'Oréal Paris Revitalift Clinical Serum Vitamin C 30ML, dat vitamine C en E bevat. Voor hoeveel? €23,99. Vitamine C is een krachtige antioxidant die saaiheid en vroege tekenen van huidveroudering helpt voorkomen, en vitamine E helpt salicylzuur de huidtextuur glad te maken en zichtbare poriën te verminderen.

Gezichtsreiniger

5.jpg

Elke huidverzorgingsroutine bevat een gezichtsreiniger. Onze aanbevolen reiniger is Lush's Angels on Bare Skin. Het kost € 12 en biedt buitengewone voordelen. Het is een gezichtsreiniger die geschikt is voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Hoe gebruik ik het? Doe een kleine hoeveelheid van deze reiniger in je hand, voeg water toe en maak een pasta. Masseer op je lichaam en spoel af. Het is perfect in een routine met andere verzachtende producten, zoals Eau Roma Water tonic water en Full of Grace gezichtsolie.

Een bonus: aloë vera

6.jpg

Als je een fan bent van aloë vera, kun je producten maken van deze plant. Maar als je thuis aloë vera hebt, is er niets dat je ervan weerhoudt om alleen te experimenteren. Het is een plant die op natuurlijke wijze kan worden gebruikt in de vorm van zeep, shampoo, moisturizers of maskers. Als je een krap budget hebt, is het bestellen van wat aloë vera bij je buurman een zeer goedkope optie.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete parfumerieën in Nederland. Als je overweegt om een schoonheidsroutine op te nemen, ben je hier aan het juiste adres.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.