ADVERTENTIE

ORIFLAME's wekelijkse aanbiedingen

ORIFLAME's laatste aanbiedingen
ORIFLAME's laatste aanbiedingen

Laatste aanbiedingen van ORIFLAME

ORIFLAME logo
ORIFLAME aanbiedingen

ORIFLAME aanbiedingen

Geldig tot 26 okt.
Open Brochure
ORIFLAME logo
ORIFLAME aanbiedingen

ORIFLAME aanbiedingen

Geldig tot 5 okt.
Open Brochure
ORIFLAME logo
ORIFLAME aanbiedingen

ORIFLAME aanbiedingen

Geldig tot 14 sep.
Open Brochure
ADVERTENTIE

Andere aanbiedingen van Parfumerie

RITUALS logo
Catalogus RITUALS

Catalogus RITUALS

Catalogus 2022
Open Brochure
ICI PARIS XL logo
ICI PARIS XL aanbiedingen

ICI PARIS XL aanbiedingen

Geldig tot 7 nov.
Open Brochure

Andere merken van Parfumerie

RITUALS
RITUALS
ETOS
ETOS
ICI PARIS XL
ICI PARIS XL
RITUALS
RITUALS
ETOS
ETOS
ICI PARIS XL
ICI PARIS XL

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in ORIFLAME

Oriflame is een Zweeds-Zwitsers multinationaal marketingbedrijf dat schoonheids- en persoonlijke verzorgingsproducten verkoopt. Het bedrijf heeft meer dan 6000 werknemers in dienst en het hoofdkantoor is gevestigd in Schaffhausen, Zwitserland.

Veelgestelde vragen over ORIFLAME

De geschiedenis van ORIFLAME: Wat is?
Open

Oriflame werd opgericht in 1967 in Zweden door de broers Jonas af Jochnick en Robert af Jochnick, en hun vriend Bengt Hellsten. De groep wilde een ander soort bedrijf starten met een ander soort product. Daar ontstond het idee om mensen hoogwaardige schoonheidsproducten, geïnspireerd op de Zweedse natuur aan te bieden.

De 50 jaar hierna is Oriflame gegroeid en uitgebreid, actief in meer dan 60 landen, waaronder Nederland. Oriflame is nu een internationaal schoonheidsbedrijf met directe verkoop wereldwijd. Het uitgebreide assortiment van natuurlijke, innovatieve schoonheidsproducten wordt uitgebracht door een verkoopteam van ongeveer 3,6 miljoen onafhankelijke consultants.

Wat voor producten kan ik vinden bij ORIFLAME?
Open

Oriflame biedt een grote selectie aan schoonheidsproducten zoals crèmes, serums, make-up removers, reinigers, eyeliners, lipsticks, foundation, nagellak, geuren, shampoo en conditioner, accessoires, en meer.

Welke merken kan ik vinden bij ORIFLAME?
Open

Oriflame verkoopt een brede keuze aan merken in hun assortiment, waaronder hun eigen merkproducten onder hun huismerken. Onder hen vindt u Discover, NovAge, Baby O, Essense&Co., Feet Up, Giordani Gold, HairX, Love Nature, THE ONE, Optimals, en meer.

Hoe kan ik geld besparen op ORIFLAME?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen met Oriflame. Klanten kunnen automatisch Beauty Beloningspunten sparen bij elke aankoop die ze doen en kunnen kiezen uit Oriflame’s selectie aan gratis producten in hun Beauty Rewards Shop. Vergeet ook niet om hun Beste Aanbiedingen selecite op hun website te bekijken om hun nieuwste verkoopdeals te ontdekken.

Ontmoet de concurrenten van ORIFLAME
Open

Oriflame concurreert vooral met lokale vergelijkbare winkels zoals Cosmania, De Bijenkorf, LookX en Wehkamp.

Exclusieve voordelen van ORIFLAME
Open

Oriflame heeft meerdere exclusieve voordelen beschikbaar voor hun klanten. U kunt een Oriflame VIP-lid worden en direct beginnen met beloningen ontvangen. Met hun lidmaatschap kunt u genieten van gratis leveringen op elke bestelling van €45 en hoger, gekoppeld worden met een Oriflame merkpartner die u gepersonaliseerde beauty tips kan geven, en een 30 dagen garantie in het geval dat u een artikel wilt retourneren. Oriflame klanten kunnen zich ook aanmelden voor hun nieuwsbrief en als eerste hun beste aanbiedingen, nieuws en beauty tips in uw mailbox ontvangen.

Kortingen aangeboden door ORIFLAME
Open

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van Oriflame alleen met Aanbiedingen 365 en ontdek de Zweedse kijk op beauty. Oriflame ontwikkelt hoogwaardige, trendy producten voor beauty liefhebbers en biedt hen de unieke kans om deel uit te maken van een wereldwijde community. Ontvang de nieuwste kortingen en uitverkoopdeals van Oriflame met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://nl.oriflame.com/

ADVERTENTIE