logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorMoet je huishoudelijke apparaten bij Lidl kopen? Dit is wat je moet weten
ADVERTENTIE

Moet je huishoudelijke apparaten bij Lidl kopen? Dit is wat je moet weten

Moet je huishoudelijke apparaten bij Lidl kopen? Dit is wat je moet weten

Lidl blijft je verrassen. In de winkels vind je de meest uiteenlopende producten tegen de beste prijs. Hetzelfde geldt voor huishoudelijke apparaten. Lidl heeft een zeer uitgebreid assortiment en je zult versteld staan van wat er allemaal is. In Nederland zijn er veel elektronicawinkels waar je huishoudelijke artikelen kunt kopen, zelfs in andere supermarkten zoals Aldi of in gespecialiseerde winkels zoals Media Markt. Als je je afvraagt of je huishoudelijke apparaten bij Lidl moet kopen, is ons antwoord ja. Lidl heeft lage prijzen, een grote verscheidenheid aan producten en je kunt er ook je boodschappen doen. Het is een win-winsituatie. We hebben een lijst gemaakt van de voordeligste producten die je bij Lidl kunt kopen en die je huishoudelijke taken makkelijker zullen maken.

Keukenmachine

2.jpg

In seizoenen zoals de lente en de herfst is er niets lekkerder dan pasta met saus eten. Als je te lui bent om groenten te hakken en fijn te hakken, kun je voor €84,99 een Bosch keukenmachine kopen. Je kunt kneden, hakken, hakken, raspen, mixen of allerlei soorten crèmes en sauzen maken. Dit model heeft een grote kom van 3 liter en een blenderbeker van 2 liter.

Magnetron

3.jpg

Het is nog een beetje koud en je hebt zin om thuis te komen met een warme soep. Een magnetron is de oplossing. Verwarm de soep een paar minuten in de magnetron en klaar is kees. Je hoeft de keuken niet vies te maken en je hoeft maar op een knop te drukken. Een Sharp magnetron kost €84,99. Kenmerken zijn onder andere: 17-liter intern volume, glazen draaiplateau met een diameter van 24,5 centimeter, zes vermogensstanden en ontdooifunctie. Het is een geweldige kans.

Broodrooster

4.jpg

Als je brood over hebt en het niet wilt weggooien, is het een goede optie om toast te maken. En wat is er dan beter dan een elektrische broodrooster kopen. Het is makkelijk te gebruiken en je hebt binnen een minuut warme toast. Een basis broodrooster met dubbele sleuven kost € 23,99. Het is een heel handig apparaat dat zelfs je kinderen kunnen gebruiken als ze thuiskomen van school.

Elektrische waterkoker

5.jpg

Het fornuis aanzetten en wachten tot het water warm is, is tijdverspilling. Met elektrische waterkokers kun je nu de watertemperatuur programmeren en gaat hij vanzelf aan, zonder dat je de tijd hoeft te regelen. Bij Lidl vind je plastic waterkokers voor €44,99. Het is niet goedkoop, maar het is een uitstekend product.

Vaatwasser

6.jpg

Een van de grote keuken nachtmerries is de afwas. Maar gelukkig zijn er vaatwassers. Ze besparen ons werk, afwasmiddel en geld. Het is altijd een goede investering als je ruimte over hebt in je keuken. Bij Lidl vind je een ruim assortiment vaatwassers. Bijvoorbeeld de Respekta inbouwvaatwasser. Hij heeft vier verschillende bedieningsprogramma's en twee sproeiniveaus. Hij kost €299.

Anbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van alle woonwarenhuizen in Nederland. Neem de folders door en kies de beste en goedkoopste keukenspullen die je leven makkelijker maken.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.