logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van LIDL

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in LIDL

Lidl is een Duitse discountwinkelketen met meer dan 12.000 vestigingen in heel Europa en de Verenigde Staten. Het bedrijf is een van de grootste discount-supermarktketens in Europa.

Veelgestelde vragen over LIDL

De geschiedenis van LIDL: Wat is?
close

Lidl's verhaal begint in 1932, toen de jonge Josef Schwarz bij Südfrüchte Großhandlung Lidl & Co., een groothandel in fruit, in dienst trad en het bedrijf begon te veranderen in een algemene levensmiddelenwinkel. Tientallen jaren later paste zijn zoon Dieter Schwarz het bedrijf aan de marktdynamiek van die tijd aan en legde de nadruk op harde kortingen, waarmee hij het bedrijfsmodel van Aldi kopieerde.

De eerste Lidl zoals we die nu kennen opende in 1973. Vanaf dat moment begon het bedrijf zich non-stop over heel Europa uit te breiden, en bereikte in 1997 Nederland, waar het nu meer dan 411 winkels heeft.

Welke merken kan ik vinden bij LIDL?
close

Lidl biedt een uitgebreide catalogus van algemeen bekende merken zoals SilverCrest, Livarno, Crivit, Ernesto, Esmara, Florabest, Livery, Lupilu, Meradiso, Parkside, PowerFix, Barbecook, Bestway, Buschbeck, Derby, Dobar, El Fuego, EXIT, WARRANTY, Garden Pleasure, GRILLMEISTER, Grizzly Bear, Gude, HABAU, Keter, KHW, Karcher, MTD, PLAYTIVE, Prosperplast, Scheurich, Schneider, SIANA GARDEN, Sol Garden, Tepro, TWIPSOLINO, en nog veel meer.

Hoe kan ik geld besparen op LIDL?
close

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Lidl. Je kunt door de Weekly Deals of Sale categorieën op hun website bladeren voor in de tijd beperkte aanbiedingen en grote kortingen op speciale producten, en Lidl op sociale media volgen om de nieuwste wedstrijd voor grote prijzen en kortingsbonnen mee te pikken.

Zal LIDL aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Lidl doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken van dranken, diepvriesproducten, fruit en groenten, bakkerijproducten, schoonmaakproducten en nog veel meer.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Lidl brochures vinden om je inkopen te plannen en de beste besparingen te vinden, met promoties en kortingen om je budget optimaal te laten werken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je in supermarkten van kortingen tot wel 50% op onder andere fruit, vlees, parfumerie, hygiëne, cosmetica, schoonmaakmiddelen, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, kazen, zuivelproducten, dranken, alcoholische dranken en groenten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Lidl, die allerlei soorten uitverkoop heeft op de beste binnenlandse en geïmporteerde producten.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente supermarkten in de country zoals Lidl, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van supermarkten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van LIDL
close

Kwantum concurreert met plaatselijke en internationale merken. Onder hun concurrenten vind je Albert Heijn, Jumbo, Plus, Aldi, Coop, Dirk, Hoogvliet, Dekamarkt, Jan Linders en Carrefour.

Exclusieve voordelen van LIDL
close

De beste manier om exclusieve voordelen bij Lidl te krijgen is je in te schrijven voor een gratis Lidl account en de Lidl Plus app op je smartphone te downloaden, en meteen toegang te krijgen tot aanbiedingen op honderden verschillende producten, de Extra Voordeel beperkte promoties, persoonlijke kortingsbonnen, en te beginnen met punten sparen van je kassabonnen om gratis producten en kortingen te krijgen.

Kortingen aangeboden door LIDL
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste Lidl kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor je heeft en ontdek de beste kortingen in een Lidl vestiging bij jou in de buurt. Ontvang nu de beste aanbiedingen met Aanbiedingen 365 en ontdek wat deze populaire supermarkt je te bieden heeft. Als je op zoek bent naar de beste supermarkt aanbiedingen, dan is Lidl de plek waar je moet zijn. Vergelijk de prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle aanbiedingen die deze winkelketen voor je heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.lidl.nl/

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.