logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorCOSTES
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in COSTES folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij COSTES

Costes is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van modeartikelen en accessoires. Costes heeft al enige ervaring in de sector en het bedrijf heeft zijn hoofdvestiging in Lijnden.

Veelgestelde vragen over COSTES

Hoe kan ik geld besparen op COSTES?

Geld besparen bij Costes is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties van Costes. Costes lanceert vaak seizoensgebonden promoties, bijvoorbeeld voor Kerstmis. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste kortingen.

Kortingen aangeboden door COSTES

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van COSTES: Wat is?

Costes werd in 2013 opgericht in Nederland. Het bedrijf behoort tot The Sting Companies groep. Sinds het begin heeft Costes als doel om haar klanten een breed scala aan kleding en accessoires aan te bieden volgens de laatste wereldwijde modetrends.

In de jaren daarna breidde Costes zijn activiteiten uit door nieuwe winkels te openen. In 2018 ontving het merk de Retail Award Independent Retail Concept. Behalve in Nederland heeft Costes ook winkels in België.

Is COSTES momenteel open?

De winkels van Costes zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen. Dit is afhankelijk van de vestiging.

Hoe COSTES producten online te kopen

Costes heeft ook een exclusieve online winkel, waar klanten hun producten kunnen kopen om deze vervolgens thuis te ontvangen. Op de webwinkel van Costes kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting. Klanten kunnen in de webwinkel ook alle prijzen vergelijken.

Welke merken kan ik vinden bij COSTES?

Costes is een bekende producent van kleding en accessoires en verkoopt daarom producten onder de eigen merknaam.

Zal COSTES aanbiedingen hebben op Black Friday?

Costes doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale modemerken.

Op Aanbiedingen 365 vind je de beste Costes brochures met de laatste modetrends, de stoffen en kleuren die dit seizoen worden gebruikt en de kleding die beroemdheden dragen.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november is, profiteer je van kortingen tot 50% op kleding, sneakers, schoenen, slater shirt, broeken, jeans, sokken, petten, hoeden, armbanden, ringen, portemonnees, portefeuilles, topjes, truien, zwemkleding, ondergoed, lingerie, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals in het geval van Costes, die allerlei soorten uitverkoop heeft op producten van grote modemerken.

Naast de catalogi van de meest prominente modewinkels in de land zoals Costes, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en niet in scams te trappen.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste modeaanbiedingen in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van COSTES

Costes concurreert in Nederland met andere winkelketens als Voorwinden, Zwijnenburg, Heine, Roetgerink, Anna Van Toor.

Hoeveel COSTES winkels zijn er in het hele land?

Costes heeft in Nederland ongeveer 20 winkels in onder meer Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Hoorn en Zwolle.

Exclusieve voordelen van COSTES

Klanten kunnen genieten van grote financiële voordelen door producten te kopen in de online winkel en deze thuis te ontvangen of op te halen in de dichtstbijzijnde winkel. In geval van problemen met één van de producten, staat Costes retourneren en ruilen toe. Costes biedt cadeaubonnen voor speciale gelegenheden. Costes heeft een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

Costes is sterk betrokken bij het milieu, dus alle kleding en modeaccessoires van Costes worden op een duurzame manier vervaardigd.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.