logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorWEHKAMP

Laatste aanbiedingen in WEHKAMP folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij WEHKAMP

Wehkamp is een Nederlands postorder- en online warenhuis.

Veelgestelde vragen over WEHKAMP

Hoe kan ik geld besparen op WEHKAMP?

Bezoek Wehkamp's webstore om meer te weten te komen over hun nieuwste aanwinsten en tijdelijke aanbiedingen. Zie hun Sale sectie voor grote kortingen op al je favoriete producten.

Kortingen aangeboden door WEHKAMP

Aanbiedingen 365 brengt u de beste Wehkamp catalogi en kortingen. Bespaar op uw volgende aankoop van wasmachines en tv's met Aanbiedingen 365 en Wehkamp. Mis geen van Wehkamp 'beperkte tijd deals met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.wehkamp.nl/

De geschiedenis van WEHKAMP: Wat is?

In 1952 richtte Herman Wehkamp in Slagharen Wehkamp's Fabriekskantoor op. Aanvankelijk verkocht het bedrijf vooral matrassen en beddengoed door advertenties op de radio en in damesbladen. Al vroeg onderscheidde het bedrijf zich door een sterk gemechaniseerde administratie die resulteerde in een efficiënte bedrijfsvoering en een uitgebreid klantenbestand.

Het bedrijf bleef groeien en Wehkamp werd een begrip voor het Nederlandse volk. In 1962 kwam Wehkamp bij The Great Universal Stores in de zaak.

Het bedrijf opende zijn vestiging in Maurik in 1969, en verhuisde zijn hoofdkantoor naar Zwolle in 1975. Wehkamp zorgde in 1985 voor een revolutie in de postordersector toen het Jimmy introduceerde, zijn interactieve voice response systeem waarmee de klanten op elk uur van de dag hun aankopen konden doen.

Wehkamp lanceerde zijn website in 1995. Aanvankelijk verkocht de site een paar geselecteerde artikelen. In 1999 telde de catalogus meer dan 10.000 artikelen, en het jaar daarop werd een WAP mobiel bestelsysteem toegevoegd.

In 2006 veranderde het bedrijf zijn focus naar een voornamelijk online winkel. In 2010 kwam de volledige winst van het bedrijf via het internet.

Wehkamp opende in 2015 een distributiecentrum van 53.000 vierkante meter in Zwolle.

Welke merken kan ik vinden bij WEHKAMP?

Wehkamp verkoopt de meest populaire merken op de markt, zoals Only, Fabienne Chapot, Morgan, Zizzi, Abercrombie & Fitch, Apple, Activision, Acer, Cacharel, Calvin Klein, Esprit, Eastpak, Electrolux, Jack & Jones, Montana en Tommy Hilfiger.

Zal WEHKAMP aanbiedingen hebben op Black Friday?

Wehkamp doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale modemerken.

Op Aanbiedingen 365 vind je de beste Wehkamp brochures met de laatste modetrends, de stoffen en kleuren die dit seizoen worden gebruikt en de kleding die beroemdheden dragen.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november is, profiteer je van kortingen tot 50% op kleding, sneakers, schoenen, slater shirt, broeken, jeans, sokken, petten, hoeden, armbanden, ringen, portemonnees, portefeuilles, topjes, truien, zwemkleding, ondergoed, lingerie, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals in het geval van Wehkamp, die allerlei soorten uitverkoop heeft op producten van grote modemerken.

Naast de catalogi van de meest prominente modewinkels in de land zoals Wehkamp, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en niet in scams te trappen.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste modeaanbiedingen in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van WEHKAMP

De belangrijkste concurrenten van Wehkamp zijn soortgelijke bedrijven, zoals Bol, Zalando, Coolblue en Mytheresa.

Exclusieve voordelen van WEHKAMP

Schrijf je in voor Wehkamp's nieuwsbrief om nieuws te ontvangen over hun producten en aankomende evenementen. Gebruik de 'home10' kortingscode om 10% korting te krijgen op uw volgende aankoop.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij WEHKAMP

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij WEHKAMP

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 114 Mode winkels in Netherlands inclusief WEHKAMP en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.