homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorWEHKAMP
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van WEHKAMP

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in WEHKAMP

Wehkamp is een Nederlands postorder- en online warenhuis.

Zal WEHKAMP aanbiedingen hebben op Black Friday?

Wehkamp geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Veelgestelde vragen over WEHKAMP

De geschiedenis van WEHKAMP: Wat is?
Open

In 1952 richtte Herman Wehkamp in Slagharen Wehkamp's Fabriekskantoor op. Aanvankelijk verkocht het bedrijf vooral matrassen en beddengoed door advertenties op de radio en in damesbladen. Al vroeg onderscheidde het bedrijf zich door een sterk gemechaniseerde administratie die resulteerde in een efficiënte bedrijfsvoering en een uitgebreid klantenbestand.

Het bedrijf bleef groeien en Wehkamp werd een begrip voor het Nederlandse volk. In 1962 kwam Wehkamp bij The Great Universal Stores in de zaak.

Het bedrijf opende zijn vestiging in Maurik in 1969, en verhuisde zijn hoofdkantoor naar Zwolle in 1975. Wehkamp zorgde in 1985 voor een revolutie in de postordersector toen het Jimmy introduceerde, zijn interactieve voice response systeem waarmee de klanten op elk uur van de dag hun aankopen konden doen.

Wehkamp lanceerde zijn website in 1995. Aanvankelijk verkocht de site een paar geselecteerde artikelen. In 1999 telde de catalogus meer dan 10.000 artikelen, en het jaar daarop werd een WAP mobiel bestelsysteem toegevoegd.

In 2006 veranderde het bedrijf zijn focus naar een voornamelijk online winkel. In 2010 kwam de volledige winst van het bedrijf via het internet.

Wehkamp opende in 2015 een distributiecentrum van 53.000 vierkante meter in Zwolle.

Welke merken kan ik vinden bij WEHKAMP?
Open

Wehkamp verkoopt de meest populaire merken op de markt, zoals Only, Fabienne Chapot, Morgan, Zizzi, Abercrombie & Fitch, Apple, Activision, Acer, Cacharel, Calvin Klein, Esprit, Eastpak, Electrolux, Jack & Jones, Montana en Tommy Hilfiger.

Hoe kan ik geld besparen op WEHKAMP?
Open

Bezoek Wehkamp's webstore om meer te weten te komen over hun nieuwste aanwinsten en tijdelijke aanbiedingen. Zie hun Sale sectie voor grote kortingen op al je favoriete producten.

Ontmoet de concurrenten van WEHKAMP
Open

De belangrijkste concurrenten van Wehkamp zijn soortgelijke bedrijven, zoals Bol, Zalando, Cool Blue en Mytheresa.

Exclusieve voordelen van WEHKAMP
Open

Schrijf je in voor Wehkamp's nieuwsbrief om nieuws te ontvangen over hun producten en aankomende evenementen. Gebruik de 'home10' kortingscode om 10% korting te krijgen op uw volgende aankoop.

Kortingen aangeboden door WEHKAMP
Open

Aanbiedingen 365 brengt u de beste Wehkamp catalogi en kortingen. Bespaar op uw volgende aankoop van wasmachines en tv's met Aanbiedingen 365 en Wehkamp. Mis geen van Wehkamp 'beperkte tijd deals met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.wehkamp.nl/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.