logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorHUNKEMOLLER
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in HUNKEMOLLER folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij HUNKEMOLLER

Hunkemoller is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van lingerie en badmode. Hunkemoller heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum, Nederland.

Veelgestelde vragen over HUNKEMOLLER

Hoe kan ik geld besparen op HUNKEMOLLER?

Geld besparen bij Hunkemoller is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties op hun officiële website. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en promoties die beschikbaar zijn bij Hunkemoller. Tegelijkertijd lanceert Hunkemoller vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen.

Hunkemoller publiceert wekelijks catalogi en brochures, waarin klanten grote kortingen kunnen vinden. Daarnaast publiceert Hunkemoller vaak kortingsbonnen die klanten kunnen inwisselen op hun aankopen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Hunkemoller te volgen op sociale netwerken kun je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door HUNKEMOLLER

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van HUNKEMOLLER: Wat is?

Hunkemoller werd in 1886 in Nederland opgericht door de Nederlandse ondernemer Wilhelm Hunkemoller. Vanaf het begin heeft Hunkemoller zich ten doel gesteld haar klanten lingerie van hoge kwaliteit te bieden, gemaakt van de beste stoffen op de markt. In de daaropvolgende jaren maakte Hunkemoller een sterke expansie door en veroverde bedrijven over de hele wereld.

Is HUNKEMOLLER momenteel open?

Hunkemoller winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoe HUNKEMOLLER producten online te kopen

Hunkemoller heeft een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, producten kunnen kopen en deze thuis kunnen ontvangen. In de online winkel van Hunkemoller kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Welke merken kan ik vinden bij HUNKEMOLLER?

Hunkemoller verkoopt producten van haar eigen merken zoals HKMX, Private Collection, noir, P.O.P, Freedom, Love Stories, Curvy Kate, Freya, Fantasie, en vele anderen.

Ontmoet de concurrenten van HUNKEMOLLER

Hunkemoller concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals V&D. Bijzonder, C&A, en vele anderen.

Hoeveel HUNKEMOLLER winkels zijn er in het hele land?

Hunkemoller is in Nederland actief met meer dan 180 winkels in onder andere Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Groningen en Utrecht.

Exclusieve voordelen van HUNKEMOLLER

Klanten kunnen profiteren van grote voordelen bij Hunkemoller door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat Hunkemoller retourneren en ruilen toe. Op de officiële website van Hunkemoller kunnen klanten was- en verzorgingstips vinden. Hunkemoller heeft een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.