logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorLEVI’S
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in LEVI’S folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij LEVI’S

Levi’s is een Amerikaans kledingbedrijf dat wereldwijd bekend staat om zijn spijkerbroeken. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in San Francisco. Levi’s heeft meer dan 2.000 winkels en heeft wereldwijd meer dan 15.000 mensen in dienst.

Veelgestelde vragen over LEVI’S

De geschiedenis van LEVI’S: Wat is?
close

Het bedrijf werd opgericht in mei 1853 toen Levi Strauss van Buttenheim in Beieren naar San Francisco in Californië verhuisde om een filiaal aan de westkust te openen van de New Yorkse drogisterij van zijn broers. In de daaropvolgende jaren begon het bedrijf succesvol uit te breiden over de hele wereld en bereikte regio's zoals Nederland, waar het momenteel meer dan 20 winkels heeft. Vandaag de dag is Levi's uitgegroeid tot een van de belangrijkste denimmerken ter wereld.

Welke merken kan ik vinden bij LEVI’S?
close

Het merk Levi’s ontwerpt, produceert, verkoopt en distribueert producten onder hun eigen huismerk.

Hoe kan ik geld besparen op LEVI’S?
close


Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Levi’s . Levi’s zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Levi’s op hun website bekijken om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor jou te vinden. Blader daarnaast door hun tussentijdse uitverkoop en vind hun laagst geprijsde artikelen.

Ontmoet de concurrenten van LEVI’S
close

Levi’s concurreert vooral met andere soortgelijke sites en bedrijven die ook in Nederland actief zijn. Enkele van de bedrijven waarmee Levi’s concurreert zijn Vanilia, & Other Stories, Lemon, Bricklane, Anecdote, Gauge81 en Maison Irem.

Is LEVI’S momenteel open?
close

Sommige Levi’s filialen zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag van 11 tot 18 uur en in het weekend van 12 tot 18 uur.

Hoeveel LEVI’S winkels zijn er in het hele land?
close

In Nederland heeft Levi’s momenteel 22 verkooppunten in onder andere Amsterdam, Groningen, Halfweg, Tilburg, Utrecht, Roosendaal en Haarlem.

Hoe LEVI’S producten online te kopen
close

Blader door de Levi’s website en registreer uw Levi’s account. Met uw geregistreerde account kunt u beginnen met het toevoegen van uw favoriete artikelen aan uw winkelwagentje, uw bestelling volgen of een verlanglijstje aanmaken.

Exclusieve voordelen van LEVI’S
close

Levi’s klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Mis geen enkele aanbieding en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Levi’s om de beste aanbiedingen en speciale promoties te ontvangen via hun exclusieve mailinglijst. Door je in te schrijven krijg je 10% korting op je eerste bestelling en gratis verzending. Bovendien kunnen klanten ook de mobiele app van Levi's downloaden en zo vroeg toegang krijgen tot productlanceringen en exclusieve content.

Kortingen aangeboden door LEVI’S
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.