logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorMY IMENSO
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in MY IMENSO folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij MY IMENSO

MY iMenso* is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in sieraden en accessoires. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

Veelgestelde vragen over MY IMENSO

Hoe kan ik geld besparen op MY IMENSO?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen met MY iMenso*. MY iMenso* zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van MY iMenso* bekijken op hun website om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor jou te vinden.

Kortingen aangeboden door MY IMENSO

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van MY IMENSO: Wat is?

Het bedrijf MY iMenso* is opgericht door de nazaten van drie generaties juweliers en fabrikanten in Nederland, die al 25 jaar werkzaam zijn in de juweliersbranche. Ze werden geïnspireerd door de kunst van het ontwerpen en begonnen 10 jaar geleden met het creëren van hun eigen collecties. Tegenwoordig wordt het merk ook vertegenwoordigd door distributeurs op andere beurzen zoals Madrid, Birminingham, Londen, Utrecht en Brussel.

Is MY IMENSO momenteel open?

Neem van 9 tot 23 uur contact op met de klantenservice van MY iMenso*.

Hoe MY IMENSO producten online te kopen

Blader door de MY iMenso* website en registreer je MY iMenso* account. Met je geregistreerde account kun je beginnen met het toevoegen van je favoriete artikelen aan je winkelwagentje, je bestelling volgen of een verlanglijstje aanmaken. Daarnaast biedt MY iMenso* ook retour- en omruilmogelijkheden voor je aankopen.

Welke merken kan ik vinden bij MY IMENSO?

Het bedrijf verkoopt en distribueert hun eigen sieradencollecties onder de eigen merken MY iMenso*, waaronder MY iMenso*, MY iMenso* GOLD, Spark Jewelry en Nomelli.

Ontmoet de concurrenten van MY IMENSO

MY iMenso* concurreert meestal met andere vergelijkbare sites en bedrijven die ook in Nederland actief zijn. Sommige van de bedrijven waarmee MY iMenso* concurreert zijn Tiffany & Co, Juweelco, Pandora, Madame Blue Delftware & Jewelry en BonBon Boutique.

Hoeveel MY IMENSO winkels zijn er in het hele land?

In Nederland heeft MY iMenso* momenteel geen fysieke verkooppunten in de regio, maar je kunt MY iMenso* dealers vinden via hun website.

Exclusieve voordelen van MY IMENSO

Klanten van MY iMenso* kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Mis geen enkele aanbieding en schrijf je in voor de MY iMenso* nieuwsbrief om de beste aanbiedingen en speciale promoties te ontvangen via hun exclusieve mailinglijst.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.