homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorPURDEY
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van PURDEY

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in PURDEY

Purdey is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van dameskleding en mode-accessoires. Purdey heeft meer dan 40 jaar ervaring op de markt en is in Nederland actief via een breed netwerk van winkels door het hele land.

Wat voor producten kan ik vinden bij PURDEY?

Bij Purdey kunnen klanten een grote verscheidenheid aan kleding en modeaccessoires voor vrouwen vinden, zoals jassen, basics broeken, schoenen, loungewear, blazers, rokken, accessoires, cadeaubonnen, blouses, tops, sjaals, oorbellen en armbanden, truien en vesten, jurken, beenmode, woon- en leefproducten, enzovoort.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over PURDEY

De geschiedenis van PURDEY: Wat is?
Open

De geschiedenis van Purdey gaat terug tot 1980 met de opening van de eerste winkel in Nederland door Neel en Tim Wolters. In korte tijd wist Purdey haar activiteiten uit te breiden en opende in 1988 een tweede winkel in Apeldoom.

Inspiratie voor de inrichting van de winkels, van de voorkant tot de vloer en van de kast tot de koffiehoek, komt uit het bruisende Londen. De onderneming heeft zich de afgelopen jaren gericht op uitbreiding van het aantal winkels en is op zoek naar internationale projectie om ook in andere landen buiten Nederland winkels te vestigen.

Tegenwoordig heeft Purdey in totaal 27 winkels, verspreid over de belangrijkste regio's van Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij PURDEY?
Open

Purdey is een kledingfabrikant en verkoopt dus producten onder haar eigen merk en ook producten van merken als JcSophie, NickJean, Fiammé Antwerp, Knit-Ted, SEY-Studio, Xandres, Brax, Be Pure, Le Grand Sud, Studio Ar, CERO, Falke, Josephine & Co, MAC, LOTT. Gioielli, Gai+Lisva, onder anderen.

Hoe kan ik geld besparen op PURDEY?
Open

Geld besparen bij Purdey is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op de officiële website gepubliceerd worden. Tegelijkertijd kunnen klanten de catalogi van Purdey raadplegen waar ze gewoonlijk belangrijke kortingen publiceren. In elke winkel lanceren zij gewoonlijk speciale aanbiedingen. Door in te schrijven op de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van PURDEY
Open

Purdey concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals onder meer Claudia Strater, Janse Mode, Van Uffelen, Zinzi en Rinsma.

Exclusieve voordelen van PURDEY
Open

Purdey biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan kleding volgens de laatste wereldwijde modetrends. Klanten kunnen hun producten in de online winkel kopen en ze thuis ontvangen. Purdey biedt ook een exclusieve klantenservice.

Zal PURDEY aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Purdey geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door PURDEY
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Purdey in Nederland voor u heeft. Of je nu op zoek bent naar een jurk of jas, een mooie tas of top, bij Purdey vind je altijd wel iets bijzonders. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Purdey.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.purdey.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE