logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorPURDEY

Laatste aanbiedingen in PURDEY folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij PURDEY

Purdey is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van dameskleding en mode-accessoires. Purdey heeft meer dan 40 jaar ervaring op de markt en is in Nederland actief via een breed netwerk van winkels door het hele land.

Veelgestelde vragen over PURDEY

Hoe kan ik geld besparen op PURDEY?

Geld besparen bij Purdey is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op de officiële website gepubliceerd worden. Tegelijkertijd kunnen klanten de catalogi van Purdey raadplegen waar ze gewoonlijk belangrijke kortingen publiceren. In elke winkel lanceren zij gewoonlijk speciale aanbiedingen. Door in te schrijven op de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door PURDEY

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Purdey in Nederland voor u heeft. Of je nu op zoek bent naar een jurk of jas, een mooie tas of top, bij Purdey vind je altijd wel iets bijzonders. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Purdey.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.purdey.nl/

De geschiedenis van PURDEY: Wat is?

De geschiedenis van Purdey gaat terug tot 1980 met de opening van de eerste winkel in Nederland door Neel en Tim Wolters. In korte tijd wist Purdey haar activiteiten uit te breiden en opende in 1988 een tweede winkel in Apeldoom.

Inspiratie voor de inrichting van de winkels, van de voorkant tot de vloer en van de kast tot de koffiehoek, komt uit het bruisende Londen. De onderneming heeft zich de afgelopen jaren gericht op uitbreiding van het aantal winkels en is op zoek naar internationale projectie om ook in andere landen buiten Nederland winkels te vestigen.

Tegenwoordig heeft Purdey in totaal 27 winkels, verspreid over de belangrijkste regio's van Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij PURDEY?

Purdey is een kledingfabrikant en verkoopt dus producten onder haar eigen merk en ook producten van merken als JcSophie, NickJean, Fiammé Antwerp, Knit-Ted, SEY-Studio, Xandres, Brax, Be Pure, Le Grand Sud, Studio Ar, CERO, Falke, Josephine & Co, MAC, LOTT. Gioielli, Gai+Lisva, onder anderen.

Zal PURDEY aanbiedingen hebben op Black Friday?

Purdey doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale modemerken.

Op Aanbiedingen 365 vind je de beste Purdey brochures met de laatste modetrends, de stoffen en kleuren die dit seizoen worden gebruikt en de kleding die beroemdheden dragen.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november is, profiteer je van kortingen tot 50% op kleding, sneakers, schoenen, slater shirt, broeken, jeans, sokken, petten, hoeden, armbanden, ringen, portemonnees, portefeuilles, topjes, truien, zwemkleding, ondergoed, lingerie, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals in het geval van Purdey, die allerlei soorten uitverkoop heeft op producten van grote modemerken.

Naast de catalogi van de meest prominente modewinkels in de land zoals Purdey, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en niet in scams te trappen.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste modeaanbiedingen in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van PURDEY

Purdey concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals onder meer Claudia Strater, Janse Mode, Van Uffelen, Zinzi en Rinsma.

Exclusieve voordelen van PURDEY

Purdey biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan kleding volgens de laatste wereldwijde modetrends. Klanten kunnen hun producten in de online winkel kopen en ze thuis ontvangen. Purdey biedt ook een exclusieve klantenservice.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij PURDEY

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij PURDEY

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 114 Mode winkels in Netherlands inclusief PURDEY en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.