logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorTHE STING
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in THE STING folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij THE STING

The Sting is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van kleding en mode-accessoires. The Sting, met een lange geschiedenis in de markt, is in Nederland actief via een breed netwerk van winkels verspreid over de belangrijkste regio's van het land.

Veelgestelde vragen over THE STING

Hoe kan ik geld besparen op THE STING?

Geld besparen bij The Sting is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties op hun officiële website. De online winkel van The Sting heeft een sectie "Speciale aanbiedingen", waar klanten een grote selectie van producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden. Op Aanbiedingen 365 vindt u ook de nieuwste aanbiedingen en promoties bij The Sting.

Kortingen aangeboden door THE STING

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die The Sting in Nederland voor u heeft. Als je op zoek bent naar mode, dan vind je bij The Sting alle kleding en accessoires waar je naar op zoek bent. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en ontdek alles wat The Sting te bieden heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.thesting.com/nl-nl

De geschiedenis van THE STING: Wat is?

De geschiedenis van The Sting begon in 1982 met de oprichting van het bedrijf en de opening van de eerste winkel in Nederland door Herman Franzen. De naam van het bedrijf was ontleend aan de film The Sting. In de daaropvolgende decennia onderging het bedrijf een sterk expansieproces met de opening van een groot aantal winkels door het hele land. In de jaren 2000 breidde The Sting haar activiteiten buiten Nederland uit en opende winkels in België en Duitsland.

Tegenwoordig is The Sting in Nederland actief via meer dan 20 winkels, verspreid over de belangrijkste regio's van het land. Zij verkopen hun producten ook via hun exclusieve online winkel.

Welke merken kan ik vinden bij THE STING?

The Sting is een fabrikant van kleding en mode-accessoires, en verkoopt daarom producten onder eigen merken en ook van bekende merken zoals: Seven Sisters, Revelation, Bien Bleu, Melting Stockholm, Di Loren, Amy & Ivy, Royal Chicks, Anti Blue, Hallinger, Ashes to Dust, Non Grada, Lost Minds, onder andere.

Zal THE STING aanbiedingen hebben op Black Friday?

The Sting doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale modemerken.

Op Aanbiedingen 365 vind je de beste The Sting brochures met de laatste modetrends, de stoffen en kleuren die dit seizoen worden gebruikt en de kleding die beroemdheden dragen.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november is, profiteer je van kortingen tot 50% op kleding, sneakers, schoenen, slater shirt, broeken, jeans, sokken, petten, hoeden, armbanden, ringen, portemonnees, portefeuilles, topjes, truien, zwemkleding, ondergoed, lingerie, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals in het geval van The Sting, die allerlei soorten uitverkoop heeft op producten van grote modemerken.

Naast de catalogi van de meest prominente modewinkels in de land zoals The Sting, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en niet in scams te trappen.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste modeaanbiedingen in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van THE STING

The Sting concurreert in Nederland met andere winkelketens, zoals onder andere Zalando, Zara en H&M.

Exclusieve voordelen van THE STING

The Sting biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan producten van hoge kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Klanten kunnen hun producten in de online winkel van The Sting kopen en ze thuis laten bezorgen. In het geval van ongemak met een van haar producten, staat The Sting ruilen en retourneren toe.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.