logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorULLA POPKEN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in ULLA POPKEN folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij ULLA POPKEN

Ulla Popken is een van de Duitse merken die deel uitmaken van de Popken Fashion Group, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Rastede, Duitsland. Het heeft echter winkels in meer dan 30 landen, zoals Nederland. Het merk is gespecialiseerd in het op de markt brengen van hoogwaardige mode in grote maten voor vrouwen.

Veelgestelde vragen over ULLA POPKEN

Hoe kan ik geld besparen op ULLA POPKEN?

Ulla Popken biedt u veel manieren om geld te besparen door gebruik te maken van alle aanbiedingen en kortingen op geselecteerde producten en te genieten van alle voordelen in de online en fysieke winkels. Daarnaast telt het met zijn nieuwsbrief dat je de beste voordelen en promoties kunt krijgen.

Kortingen aangeboden door ULLA POPKEN

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van ULLA POPKEN: Wat is?

Ulla Popken werd opgericht in 1880 toen Johann Popken Textilhaus Popken oprichtte in Hameln, Duitsland. Het was echter in 1980 in Rastede, Duitsland waar Ulla Popken werd opgericht als franchisegever, maar in het decennium van 90 begon de internationale expansie en de lancering van de online winkel.

Sinds 2012 maakt Ulla Popken deel uit van de Popken Fashion Group, een familiebedrijf dat op internationaal niveau mode in grote maten verkoopt, via haar winkels in 30 landen, waaronder Nederland, die zowel fysieke als online winkels telt.

Is ULLA POPKEN momenteel open?

De winkels van Ulla Popken openen hun deuren op verschillende uren, afhankelijk van de locatie. Over het algemeen doen ze dat van maandag tot en met zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur. Ze veranderen echter hun openings- en sluitingstijden tijdens speciale data zoals nieuwjaar.

Hoe ULLA POPKEN producten online te kopen

Bij Ulla Popken kun je rechtstreeks via de website kopen, waar je kunt profiteren van alle exclusieve voordelen. Daarnaast biedt het levering en de mogelijkheid om je bestelling in de winkel op te halen.

Welke merken kan ik vinden bij ULLA POPKEN?

Ulla Popken biedt haar collecties aan onder de eigen merken: Selection, Casual, Modern View, Studio Untold en Pure.

Zal ULLA POPKEN aanbiedingen hebben op Black Friday?

Ulla Popken doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale modemerken.

Op Aanbiedingen 365 vind je de beste Ulla Popken brochures met de laatste modetrends, de stoffen en kleuren die dit seizoen worden gebruikt en de kleding die beroemdheden dragen.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november is, profiteer je van kortingen tot 50% op kleding, sneakers, schoenen, slater shirt, broeken, jeans, sokken, petten, hoeden, armbanden, ringen, portemonnees, portefeuilles, topjes, truien, zwemkleding, ondergoed, lingerie, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals in het geval van Ulla Popken, die allerlei soorten uitverkoop heeft op producten van grote modemerken.

Naast de catalogi van de meest prominente modewinkels in de land zoals Ulla Popken, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en niet in scams te trappen.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste modeaanbiedingen in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van ULLA POPKEN

Enkele van de belangrijkste concurrenten van Ulla Popken in Nederland zijn Magana Fashion, Verjan Beauty & Lifestyle en anderen.

Hoeveel ULLA POPKEN winkels zijn er in het hele land?

Ulla Popken heeft een groot aantal winkels over de hele wereld. In Nederland zijn er verschillende locaties waar het merk commercieel actief is. Om ze te zien, kun je deze link https://www.ullapopken.nl/nl/filialen# bekijken!

Exclusieve voordelen van ULLA POPKEN

Bij Ulla Popken kun je zoveel manieren vinden om geld te besparen, maar de beste is winkelen via de online en fysieke winkels, vanwege de geweldige aanbiedingen die het merk in elke winkel doet. Ook kun je de sociale media volgen om het laatste nieuws te weten te komen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.