homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorULLA POPKEN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van ULLA POPKEN

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in ULLA POPKEN

Ulla Popken is een van de Duitse merken die deel uitmaken van de Popken Fashion Group, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Rastede, Duitsland. Het heeft echter winkels in meer dan 30 landen, zoals Nederland. Het merk is gespecialiseerd in het op de markt brengen van hoogwaardige mode in grote maten voor vrouwen.

Wat voor producten kan ik vinden bij ULLA POPKEN?

Ulla Popken verkoopt een delicate collectie voor vrouwen zoals opties in alledaagse mode, zakelijke pakken en avondkleding, functionele sportkleding, badmode, speelse lingerie, accessoires en schoenen.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over ULLA POPKEN

De geschiedenis van ULLA POPKEN: Wat is?
Open

Ulla Popken werd opgericht in 1880 toen Johann Popken Textilhaus Popken oprichtte in Hameln, Duitsland. Het was echter in 1980 in Rastede, Duitsland waar Ulla Popken werd opgericht als franchisegever, maar in het decennium van 90 begon de internationale expansie en de lancering van de online winkel.

Sinds 2012 maakt Ulla Popken deel uit van de Popken Fashion Group, een familiebedrijf dat op internationaal niveau mode in grote maten verkoopt, via haar winkels in 30 landen, waaronder Nederland, die zowel fysieke als online winkels telt.

Welke merken kan ik vinden bij ULLA POPKEN?
Open

Ulla Popken biedt haar collecties aan onder de eigen merken: Selection, Casual, Modern View, Studio Untold en Pure.

Hoe kan ik geld besparen op ULLA POPKEN?
Open

Ulla Popken biedt u veel manieren om geld te besparen door gebruik te maken van alle aanbiedingen en kortingen op geselecteerde producten en te genieten van alle voordelen in de online en fysieke winkels. Daarnaast telt het met zijn nieuwsbrief dat je de beste voordelen en promoties kunt krijgen.

Ontmoet de concurrenten van ULLA POPKEN
Open

Enkele van de belangrijkste concurrenten van Ulla Popken in Nederland zijn Magana Fashion, Verjan Beauty & Lifestyle en anderen.

Is ULLA POPKEN momenteel open?
Open

De winkels van Ulla Popken openen hun deuren op verschillende uren, afhankelijk van de locatie. Over het algemeen doen ze dat van maandag tot en met zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur. Ze veranderen echter hun openings- en sluitingstijden tijdens speciale data zoals nieuwjaar.

Hoeveel ULLA POPKEN winkels zijn er in het hele land?
Open

Ulla Popken heeft een groot aantal winkels over de hele wereld. In Nederland zijn er verschillende locaties waar het merk commercieel actief is. Om ze te zien, kun je deze link https://www.ullapopken.nl/nl/filialen# bekijken!

Hoe ULLA POPKEN producten online te kopen
Open

Bij Ulla Popken kun je rechtstreeks via de website kopen, waar je kunt profiteren van alle exclusieve voordelen. Daarnaast biedt het levering en de mogelijkheid om je bestelling in de winkel op te halen.

Exclusieve voordelen van ULLA POPKEN
Open

Bij Ulla Popken kun je zoveel manieren vinden om geld te besparen, maar de beste is winkelen via de online en fysieke winkels, vanwege de geweldige aanbiedingen die het merk in elke winkel doet. Ook kun je de sociale media volgen om het laatste nieuws te weten te komen.

Zal ULLA POPKEN aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Ulla Popken geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door ULLA POPKEN
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE