logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorVANHAREN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in VANHAREN folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij VANHAREN

vanHaren is een Nederlandse schoenenwinkel met het hoofdkantoor in Rotterdam. Het bedrijf heeft 143 filialen verspreid over heel Nederland, evenals een succesvolle online winkel.

Veelgestelde vragen over VANHAREN

Hoe kan ik geld besparen op VANHAREN?

Met vanHaren, kunnen klanten geld besparen door het controleren van hun seizoensgebonden en maandelijkse promoties beschikbaar op hun website en meerdere winkels. De winkel stelt je ook in staat om hun prijzen te sorteren wanneer je door hun online catalogus scrollt.

Kortingen aangeboden door VANHAREN

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van vanHaren alleen met Aanbiedingen 365. VanHaren is al meer dan 90 jaar dé winkel waar je modieuze schoenen kunt shoppen tegen betaalbare prijzen. Er is altijd een vanHaren winkel bij jou in de buurt. vanHaren wil ervoor zorgen dat iedereen goede, mooie schoenen kan dragen zonder hoge kosten. Ontvang de laatste kortingen en sale aanbiedingen van een van de grootste familie schoenenwinkel ketens in Nederland met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.ranzijn.nl/

De geschiedenis van VANHAREN: Wat is?

Het verhaal van vanHaren begon in 1929 toen Ivo van Haren zijn eerste schoenenwinkel opende in de Hoogstraat in Rotterdam. Hij werkte hard en kwam met slimme retailoplossingen. Tien jaar later, in 1939, kocht Van Haren een van de grootste leerlooierijen van Nederland in Waalwijk. Er worden steeds meer winkels geopend. In 1965 overlijdt Ivo van Haren en wordt opgevolgd door zijn zoons Jacques en Johann van Haren die het bedrijf nog verder willen uitbreiden. Eind 1984 moet Jacques van Haren om gezondheidsredenen besluiten om het bedrijf een nieuwe eigenaar te geven en dat wordt uiteindelijk Deichmann. Dit Duitse bedrijf, het grootste schoenenbedrijf van Europa, is sinds 1985 de moederorganisatie van vanHaren.

Welke merken kan ik vinden bij VANHAREN?

vanHaren commercialiseert haar eigen merkproducten onder haar private label. De winkel verkoopt en distribueert ook een grote selectie van internationale merken zoals Nike, New Balance, Puma, Adidas, ASICS, Bench, Esprit, Reebok, Skechers, en Graceland, onder anderen.

Zal VANHAREN aanbiedingen hebben op Black Friday?

vanHaren doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale modemerken.

Op Aanbiedingen 365 vind je de beste vanHaren brochures met de laatste modetrends, de stoffen en kleuren die dit seizoen worden gebruikt en de kleding die beroemdheden dragen.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november is, profiteer je van kortingen tot 50% op kleding, sneakers, schoenen, slater shirt, broeken, jeans, sokken, petten, hoeden, armbanden, ringen, portemonnees, portefeuilles, topjes, truien, zwemkleding, ondergoed, lingerie, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals in het geval van vanHaren, die allerlei soorten uitverkoop heeft op producten van grote modemerken.

Naast de catalogi van de meest prominente modewinkels in de land zoals vanHaren, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en niet in scams te trappen.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste modeaanbiedingen in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van VANHAREN

vanHaren concurreert met andere lokale schoenenwinkels zoals Gabor, Italist, Manfield, Nelson Shoes, Sacha, Nolten Shoes, en Schuurman Shoes.

Exclusieve voordelen van VANHAREN

Klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij vanHaren. Als je een nieuwe klant bent, kun je een account aanmaken op de website van vanHaren en je bestellingen, je contactgegevens, verlanglijstje, informatie over retourneren en artikelen toevoegen aan je winkelwagen. Ook kunnen klanten zich abonneren op de nieuwsbrief van vanHaren en regelmatig informatie ontvangen over de huidige aanbiedingen, promoties, trends en tips van de winkel.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.