homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorANNA VAN TOOR
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van ANNA VAN TOOR

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in ANNA VAN TOOR

Anna van Toor is een Nederlands modemerk en retailer gespecialiseerd in dameskleidng met meer dan 30 winkels verspreid over heel Nederland. Het bedrijf heeft meer dan 200 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Meerkerk.

Zal ANNA VAN TOOR aanbiedingen hebben op Black Friday?

Anna van Toor geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Veelgestelde vragen over ANNA VAN TOOR

De geschiedenis van ANNA VAN TOOR: Wat is?
Open

Het verhaal van Anna van Toor gaat terug naar 1918 toen Cornelis van Toor zijn eigen bedrijf begon als een textielhandelaar tijdens een tijd waarin confectie nog niet bestond en mensen hun eigen kleding maakten. Cornelis van Toor verkocht textiel, naaimachines en aanverwante artikelen van deur tot deuren in zijn winkel in Tienhoven. Jaren later, in 1929, verhuisde de winkel naar Ameide, waar het maar liefst 82 jaar bestaat.

Het was niet tot 1998 toen het bedrijf begon met het ontwerpen van damesmode onder het eigen merk Anna. Anna van Toor levert al decennia sterke, hoogwaardige en tijdloze producten. Al 100 jaar moedigt Anna van Toor moderne vrouwen aan om zich te voelen als de beste versie van zichzelf.

Welke merken kan ik vinden bij ANNA VAN TOOR?
Open

Anna van Toor verkoopt en distribueert hun eigen merken Anna en Anna Blue en commercialiseert ook veel andere internationale en lokale merken. Hiertussen kunt u Calvin Klein Levi’s, Lee, The Gift Label, Beaumont, Ana Alcazar, Nümph, Rosner en meer vinden.

Hoe kan ik geld besparen op ANNA VAN TOOR?
Open

Klanten kunnen geld besparen door aan de AnnaCircle aan te sluiten en een lid worden. AnnaCircle leden kunnen direct beginnen met sparen voor een korting: aan het einde van het seizoen, als een lid, ontvangt u een persoonlijke mode voucher dat op de nieuwe collectie gespendeerd kan worden. Vergeet niet dat Anna van Toor gratis thuislevering biedt voor elke bestelling boven de €50.

Ontmoet de concurrenten van ANNA VAN TOOR
Open

De voornaamste concurrenten van Anna van Toor omvatten andere dameskledingmerken en retailers zoals Vanilia, & Other Stories, Lemon, Bricklane, Atelier des Femmes, Anecdote, Gauge81, OVS en Maison Irem.

Exclusieve voordelen van ANNA VAN TOOR
Open

U kunt van vele exclusieve voordelen genieten met Anna van Toor. Klatnen kunnen zich opgeven voor hun nieuwsbrief en hun laatste nieuws, aanbiedingen en promoties direct in uw inbox ontvangen. U maakt ook kans op € 100 winkeltegoed.

Kortingen aangeboden door ANNA VAN TOOR
Open

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van Anna van Toor, alleen met Aanbiedingen 365. Anna van Toor collecties zijn ontworpen voor de modieuze, sportieve en hedendaagse vrouwen in Nederland. Koop mooie, betaalbare, eerlijke kleding van hoge kwaliteit. Het modemerk biedt de klant een unieke stijl. Ontdek de nieuwste kortingen en uitverkoopdeals van Anna van Toor met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.annavantoor.nl/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.