logo
homeIcon
  1. separatorKinderen
  2. separatorBERG TOYS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in BERG TOYS folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij BERG TOYS

Berg Toys is een Nederlandse winkelketen die zich toelegt op de verkoop van trampolines en buitenspeelgoed. Berg Toys heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Gelderland. In Nederland heeft Berg Toys een uitgebreid netwerk van winkels verspreid over het hele land.

Veelgestelde vragen over BERG TOYS

De geschiedenis van BERG TOYS: Wat is?
close

Berg Toys is in 1992 in Nederland opgericht door Henk van den Berg, die samen met vier andere ondernemers startte met de verkoop van skelters. Vanaf het begin leverde Berg Toys skelters aan landen als Duitsland en België.

In de jaren daarna werd het bedrijf uitgebreid met nieuwe producten. Binnen enkele jaren groeide Berg Toys uit tot een merk met een grote reputatie in Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij BERG TOYS?
close

Berg Toys is een bekende fabrikant van trampolines en buitenspeelgoed en verkoopt daarom producten onder zijn eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op BERG TOYS?
close

Geld besparen bij Berg Toys is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle deals en promoties bij Berg Toys. Daarnaast lanceert Berg Toys vaak seizoensgebonden kortingen en promoties. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Zal BERG TOYS aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Berg Toys doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale merken voor kinderen.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Berg Toys folders vinden met kleding en schoeisel, educatief speelgoed, borstvoeding, hygiëne en baden, kinderwagens en allerlei accessoires voor kinderen.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen tot 50% op kleding, bordspellen, poppen, speelgoedauto's, actiefiguren, dinosaurussen, babyspeelgoed, elektrische auto's, treinen op batterijen, kleurboeken, autobanen, hersenkrakers, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Berg Toys, die allerlei kortingen heeft op producten van grote nationale en geïmporteerde merken van kleding, schoeisel, speelgoed en accessoires voor kinderen.

Naast de catalogi van de belangrijkste kinderwinkels in de land zoals Berg Toys, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren te weten te komen wat de belangrijkste aanbiedingen zijn voor kleding, speelgoed en accessoires voor kinderen in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van BERG TOYS
close

Berg Toys concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals Trampolineland, Fitshop, Kampioen etc.

Is BERG TOYS momenteel open?
close

Berg Toys winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel BERG TOYS winkels zijn er in het hele land?
close

Berg Toys is in Nederland actief via 31 winkels in onder meer Drachten, Nieuwland, Oosterland, Amsterdam, Eindhoven en Vlissingen.

Hoe BERG TOYS producten online te kopen
close

Berg Toys heeft ook een online winkel, waar klanten producten kunnen kopen, prijzen kunnen vergelijken en thuis kunnen laten bezorgen. Door online te winkelen, kunnen klanten exclusieve voordelen krijgen.

Exclusieve voordelen van BERG TOYS
close

Op de website van BERG Toys vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. De webwinkel biedt ook een snelle levering van gekochte producten en een professionele aftersalesservice voor al haar merken en producten.

Kortingen aangeboden door BERG TOYS
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.