logo
homeIcon
  1. separatorKinderen
  2. separatorINTERTOYS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in INTERTOYS folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij INTERTOYS

Intertoys is een Nederlandse winkelketen die gespecialiseerd is in speelgoed, multimedia en elektronica. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en heeft momenteel 203 winkels in heel Nederland.

Veelgestelde vragen over INTERTOYS

De geschiedenis van INTERTOYS: Wat is?
close

Intertoys is op 25 juni 1976 opgericht door de inkooporganisatie Hobo Faam. Onder deze organisatie bevonden zich een aantal speelgoedspecialisten en onafhankelijke speelgoedwinkels die op het idee kwamen om een ​​eigen speelgoedwinkelketen op te richten. Sommige van deze groepen besloten samen te werken en een nieuwe keten op te richten die later Intertoys zou worden.

In augustus 1976 gingen de eerste drie winkels open. Datzelfde jaar wist Intertoys door te groeien naar 7 winkels en een jaar later was Intertoys al uitgegroeid tot een keten met 27 leden en 33 winkels. De oudste winkels van het bedrijf zijn te vinden in Veghel, Hoorn, Enkhuizen, Eindhoven en Alkmaar.

In de jaren daarna groeide Intertoys gestaag door de opening van winkels door zelfstandige retailers en door de opening van eigen winkels. Inmiddels zijn er meer dan 200 winkels in eigen beheer verspreid over het land.

Welke merken kan ik vinden bij INTERTOYS?
close

Intertoys verkoopt en distribueert een grote selectie merkproducten. Onder hen vind je onder andere LEGO, Nintendo, LOL Surprise!, Barbie, Jumbo, Hot Wheels, XBOX, NERF, Fisher-price, PLAYMOBIL en PlayStation.

Hoe kan ik geld besparen op INTERTOYS?
close

Intertoys biedt meerdere manieren om geld te besparen. U kunt profiteren van de kortingen van de winkel op speelgoed en games via hun promoties die beschikbaar zijn op hun website. Vergeet niet dat Intertoys gratis verzending biedt voor elke bestelling vanaf € 19,99.

Zal INTERTOYS aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Intertoys doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale merken voor kinderen.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Intertoys folders vinden met kleding en schoeisel, educatief speelgoed, borstvoeding, hygiëne en baden, kinderwagens en allerlei accessoires voor kinderen.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen tot 50% op kleding, bordspellen, poppen, speelgoedauto's, actiefiguren, dinosaurussen, babyspeelgoed, elektrische auto's, treinen op batterijen, kleurboeken, autobanen, hersenkrakers, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Intertoys, die allerlei kortingen heeft op producten van grote nationale en geïmporteerde merken van kleding, schoeisel, speelgoed en accessoires voor kinderen.

Naast de catalogi van de belangrijkste kinderwinkels in de land zoals Intertoys, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren te weten te komen wat de belangrijkste aanbiedingen zijn voor kleding, speelgoed en accessoires voor kinderen in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van INTERTOYS
close

De belangrijkste concurrenten van Intertoys zijn andere soortgelijke lokale winkels zoals Babypark, Tinkerbell, Knuffels, The Gamekeeper, Bookspot, Fun & Fest en Hema.

Exclusieve voordelen van INTERTOYS
close

Klanten kunnen zich abonneren op de nieuwsbrief van Intertoys en profiteren van exclusieve voordelen. Schrijf je in en blijf op de hoogte van hun laatste aanbiedingen en nieuwste releases van de beste speelgoedmerken.

Kortingen aangeboden door INTERTOYS
close

Ontdek de nieuwste aanbiedingen en acties van Intertoys alleen met Aanbiedingen 365 en ontdek waarom zoveel mensen voor deze winkel blijven kiezen. Of je nu op zoek bent naar nieuw speelgoed voor je kinderen of de nieuwste spelcomputer, Intertoys heeft het voor je. Find de laatste kortingen en sale deals van de grootste speelgoedwinkelketen van Nederland met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.intertoys.nl/shop/nl/intertoys

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.