homeIcon
  1. separatorKinderen
  2. separatorINTERTOYS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van INTERTOYS

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in INTERTOYS

Intertoys is een Nederlandse winkelketen die gespecialiseerd is in speelgoed, multimedia en elektronica. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en heeft momenteel 203 winkels in heel Nederland.

Veelgestelde vragen over INTERTOYS

De geschiedenis van INTERTOYS: Wat is?
Open

Intertoys is op 25 juni 1976 opgericht door de inkooporganisatie Hobo Faam. Onder deze organisatie bevonden zich een aantal speelgoedspecialisten en onafhankelijke speelgoedwinkels die op het idee kwamen om een ​​eigen speelgoedwinkelketen op te richten. Sommige van deze groepen besloten samen te werken en een nieuwe keten op te richten die later Intertoys zou worden.

In augustus 1976 gingen de eerste drie winkels open. Datzelfde jaar wist Intertoys door te groeien naar 7 winkels en een jaar later was Intertoys al uitgegroeid tot een keten met 27 leden en 33 winkels. De oudste winkels van het bedrijf zijn te vinden in Veghel, Hoorn, Enkhuizen, Eindhoven en Alkmaar.

In de jaren daarna groeide Intertoys gestaag door de opening van winkels door zelfstandige retailers en door de opening van eigen winkels. Inmiddels zijn er meer dan 200 winkels in eigen beheer verspreid over het land.

Welke merken kan ik vinden bij INTERTOYS?
Open

Intertoys verkoopt en distribueert een grote selectie merkproducten. Onder hen vind je onder andere LEGO, Nintendo, LOL Surprise!, Barbie, Jumbo, Hot Wheels, XBOX, NERF, Fisher-price, PLAYMOBIL en PlayStation.

Hoe kan ik geld besparen op INTERTOYS?
Open

Intertoys biedt meerdere manieren om geld te besparen. U kunt profiteren van de kortingen van de winkel op speelgoed en games via hun promoties die beschikbaar zijn op hun website. Vergeet niet dat Intertoys gratis verzending biedt voor elke bestelling vanaf € 19,99.

Ontmoet de concurrenten van INTERTOYS
Open

De belangrijkste concurrenten van Intertoys zijn andere soortgelijke lokale winkels zoals Babypark, Tinkerbell, Knuffels, The Gamekeeper, Bookspot, Fun & Fest en Hema.

Exclusieve voordelen van INTERTOYS
Open

Klanten kunnen zich abonneren op de nieuwsbrief van Intertoys en profiteren van exclusieve voordelen. Schrijf je in en blijf op de hoogte van hun laatste aanbiedingen en nieuwste releases van de beste speelgoedmerken.

Kortingen aangeboden door INTERTOYS
Open

Ontdek de nieuwste aanbiedingen en acties van Intertoys alleen met Aanbiedingen 365 en ontdek waarom zoveel mensen voor deze winkel blijven kiezen. Of je nu op zoek bent naar nieuw speelgoed voor je kinderen of de nieuwste spelcomputer, Intertoys heeft het voor je. Find de laatste kortingen en sale deals van de grootste speelgoedwinkelketen van Nederland met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.intertoys.nl/shop/nl/intertoys

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.