logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorCyber Monday deals die te mooi zijn om waar te zijn
ADVERTENTIE

Cyber Monday deals die te mooi zijn om waar te zijn

Cyber Monday deals die te mooi zijn om waar te zijn

Evenementen zoals Cyber Monday zijn ideaal om kerstcadeaus voor Nederlanders te kopen, maar ook die producten die je altijd al wilde hebben maar niet durfde te kopen om niet te veel uit te geven. Het is geen kwestie van geld verspillen, hoewel het geen kwaad kan om jezelf aan het einde van het jaar te verwennen. Hier zijn de 10 beste Cyber Monday deals die te mooi zijn om waar te zijn. Vergeet niet dat de Cyber Monday dit jaar op 27 november is, de maandag na Black Friday.

TV's

2.jpg

Je kunt aanzienlijke kortingen vinden op apparatuur van 43 inch of meer. Bepaal de ruimte en pas de tv aan je behoeften aan. Bij MediaMarkt vind je de beste uitverkoop op de markt.

Mobiele telefoons

3.jpg

Als je een mobiele telefoon wilt kopen, is Cyber Monday ideaal omdat de apparatuur altijd goede kortingen heeft en de meest gewilde items zijn bij mensen. Bezoek de deelnemende winkels met ongelofelijke kortingen.

Kleding

4.jpg

Profiteer van de kortingen om je kast nieuw leven in te blazen en de nieuwste mode te kopen tegen superlage prijzen. Vernieuw je kast met C&A.

Parfums

5.jpg

Als je een fan bent van parfum en je hebt bijna geen parfum meer, profiteer dan van de spectaculaire kortingen voor Cyber Monday.

Schoenen

6.jpg

Schoenen zijn een basisstuk voor elke stijl en raken nooit uit de mode. Een klassiek paar schoenen kopen, in zwart of wit, zal ideaal zijn voor onze kast. Waar? Bij Bonprix.

Decoratieve artikelen

7.jpg

Met Kerstmis in aantocht is Cyber Monday het speciale evenement om te winkelen voor decoratieve kerstartikelen. Als je op het punt staat om je huis te versieren en er is niets meer over van je oude decoraties, neem dan die stap en durf een paar euro te investeren bij JYSK.

Dekbedden en kussens

8.jpg

Met de seizoenswisseling grijpen veel Nederlanders de kans om witgoed te kopen. Vervang je oude dekbedden en kussens voor een paar euro.

Kampeeruitrusting

9.jpg

Als je een buitenmens bent en van kamperen houdt, profiteer dan van de kortingen die de winkels voorbereiden voor de volgende Cyber Monday. Je vindt er van alles: tenten, hengels, lampen, speciaal schoeisel.

Camera

10.jpg

Het is niet het product dat we meer variatie vinden tijdens deze uitverkoop, maar sommige modellen zijn altijd te vinden met interessante aanbiedingen. Normaal gesproken zijn er meestal complete kits met accessoires inbegrepen. DSLR-, EVIL- en compactcamera's zijn meestal de sterren. Veel winkels hebben geweldige aanbiedingen voor technologie tijdens Cyber Monday.

Hardware

11.jpg

Er zijn basis ijzerwaren die je niet kunt missen in je huis en waarmee je je uit de voeten kunt maken als er iets gebeurt, bijvoorbeeld in een weekend. Om te noteren: boormachine, ladder, tang, hamer, schop, schroevendraaier, spijkers, schroeven of verf. Bij Gamma vind je de grootste verscheidenheid aan producten tegen de beste prijs. Een prijs die verbeterd is met de Cyber Monday aanbiedingen.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in Nederland. Als je zat te wachten op een kortingsactie om te winkelen zonder te veel uit te geven, doe dan mee met Cyber Monday. We hebben een lijst van 10 producten die een must-have zijn!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.