logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in GAMMA folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij GAMMA

Gamma is een Nederlandse bouwmarktketen. Het hoofdkantoor van de franchise is momenteel actief in Leusden en heeft sinds 2011, 245 winkels, waarvan meer dan 160 in Nederland en 81 in België zijn.

Veelgestelde vragen over GAMMA

De geschiedenis van GAMMA: Wat is?
close

De geschiedenis van GAMMA begon in 1971 toen, tijdens een studiereis in Amerika een paar bouwmaterialenverkopers kennis maakten met het ‘home improvement center’ en besloten het ook in Nederland te introduceren. Samen richtten ze een bedrijf op en wierven Hans Steenman aan als directeur. Op 11 mei 1971 opende in Breda de eerste GAMMA winkel. De voornaamste doelgroep voor deze winkel waren de kleine aannemers, maar al snel bleek dat deze niet zouden komen. In plaats daarvan waren ‘gewone’ klanten hun vaste klanten en het bedrijf besloot om een retailer te worden. Dit concept – een zelfbedieningswinkel voor de doe-het-zelver – is sindsdien niet veranderd.

Nu, meer dan vijftig jaar later, is Gamma uitgegroeid tot de grootste doe-het-zelver winkel in Nederland met meer dan 160 winkels actief in het land en uitbreiden naar België.

Welke merken kan ik vinden bij GAMMA?
close

Klanten kunnen een grote selectie aan verschillende merken ontdekken, inclusief het eigen merk van Gamma. Hieronder vindt u Bosch, Volare, Cetabever, Smartwares, Siro, Philips, Carpoint, Duracell en meer.

Hoe kan ik geld besparen op GAMMA?
close

Er zin veel manieren waarop u geld kunt besparen met Gamma. Meld u aan voor de nieuwsbrief van Gamma en ontvang een 5 euro korting op uw aankoop. Klanten kunnen ook verschillende uitverkoopdeals en laagst geprijsde artikelen beschikbaar op hun site bekijken.

Zal GAMMA aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Gamma doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale tuin- en bouwmerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Gamma brochures vinden om het huis van je dromen te bouwen, die langverwachte verbouwing te doen, de stijl van je kamers te veranderen met een nieuwe verfbeurt en je tuin stralend te houden.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op hand- en elektrische boormachines, slijpmachines, compressoren, schroevendraaiers, gereedschapssets, hamers, zagen, snijtafels, bandschuurmachines, vlakschuurmachines, soldeerbouten, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Gamma, die allerlei kortingen heeft op producten van grote tuin- en bouwmerken.

Naast de catalogi van de belangrijkste tuin- en bouwwinkels in de land zoals Gamma, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van tuin- en bouwproducten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van GAMMA
close

Gamma concurreert vooral met andere bouwmarkten die in heel Nederland actief zijn, zoals Praxis, IJzerhandel Zuid, Provak, Brom en IJzerhandel Fillet.

Exclusieve voordelen van GAMMA
close

Klanten kunnen van veel exclusieve voordelen genieten met Gamma. U kunt een My Range account waarmee u alles kunt vinden over uw online bestellingen en direct profiteren van uw voordelen. Door hun account kunnen klanten ook toegang krijgen tot hun winkelwagen van alle apparaten en sneller bestelling plaatsen met opgeslagen adresgegevens.

Kortingen aangeboden door GAMMA
close

Ontdek de nieuwste aanbiedingen en promoties van Gamma, alleen met Aanbiedingen 365. Gamma is de allereerste zelfbedieningswinkel van Nederland voor de ‘gewone’ klusser. Koop alles wat u nodig heeft in de winkel. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste lak kleuren of een tuimelraam met HR++ glas, batterijen of meetinstrumenten, Gamma heeft het voor u. Vind de nieuwste kortingen en uitverkoopdeals van Gamma met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.gamma.nl/

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.