logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorC&A

Laatste aanbiedingen in C&A folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij C&A

C&A is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van kleding en mode-accessoires. C&A is internationaal actief en is dus behalve in Nederland ook in andere landen van de wereld aanwezig. In Nederland is C&A actief via een groot aantal winkels die over het hele land verspreid zijn.

Veelgestelde vragen over C&A

Hoe kan ik geld besparen op C&A?

Geld besparen bij C&A is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website gepubliceerd worden. In de online winkel is er een "Sale" sectie, waar klanten een grote selectie van producten met korting kunnen vinden. Ook lanceert C&A vaak seizoensgebonden promoties voor de uitverkoop. Bovendien is de verzending gratis bij een online aankoop vanaf € 39.

Kortingen aangeboden door C&A

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en promoties die C&A in Nederland voor u heeft. Als je er goed uit wilt zien, kom dan naar C&A en vind de grootste verscheidenheid aan modieuze kleding en accessoires. C&A is misschien wel een van de meest representatieve merken in Nederland. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij C&A.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.c-and-a.com/eu/shop/shop

De geschiedenis van C&A: Wat is?

De geschiedenis van C&A begint in 1881 met de opening van het eerste filiaal in Leeuwarden, Nederland. In 1892 opende de keten zijn eerste winkel in Amsterdam. Voor de eerste wereldoorlog vestigde C&A zich in Duitsland en Engeland. De grote groei van C&A begon na de jaren zestig met de internationale expansie.

En terwijl de meeste modemerken in die tijd vooral gericht waren op de hogere, rijkere klassen, zag C&A kansen bij klanten in de lagere inkomensklasse, de arbeidersklasse.

Tientallen jaren later werd de expansie van C&A duidelijk en landde het met de opening van nieuwe winkels in België, Frankrijk, Brazilië, Zwitserland, Luxemburg, Spanje, Oostenrijk, Portugal, Argentinië, Mexico, Ierland, Tsjechië, Polen, Hongarije en Rusland.

Tegenwoordig wordt C&A in Nederland beschouwd als een merk met een Nederlandse geschiedenis en een Nederlands label, en opereert het met meer dan 110 winkels in de belangrijkste regio's van het land.

Is C&A momenteel open?

C&A-winkels zijn geopend van maandag tot en met zondag van 08:00 tot 21:00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden variëren afhankelijk van de locatie.

Hoe C&A producten online te kopen

C&A heeft een webwinkel waar klanten haar producten kunnen kopen en thuis laten bezorgen. Door te winkelen in de online winkel kunnen ze profiteren van grote voordelen en kortingen.

Welke merken kan ik vinden bij C&A?

C&A is een kledingfabrikant en verkoopt derhalve produkten onder haar eigen merknaam.

Zal C&A aanbiedingen hebben op Black Friday?

C&A doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale modemerken.

Op Aanbiedingen 365 vind je de beste C&A brochures met de laatste modetrends, de stoffen en kleuren die dit seizoen worden gebruikt en de kleding die beroemdheden dragen.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november is, profiteer je van kortingen tot 50% op kleding, sneakers, schoenen, slater shirt, broeken, jeans, sokken, petten, hoeden, armbanden, ringen, portemonnees, portefeuilles, topjes, truien, zwemkleding, ondergoed, lingerie, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals in het geval van C&A, die allerlei soorten uitverkoop heeft op producten van grote modemerken.

Naast de catalogi van de meest prominente modewinkels in de land zoals C&A, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en niet in scams te trappen.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste modeaanbiedingen in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van C&A

C&A concurreert in Nederland met andere internationale winkelketens, zoals onder meer H&M, Zara en Uniqlo.

Hoeveel C&A winkels zijn er in het hele land?

In Nederland exploiteert C&A 101 winkels verspreid over het hele land. C&A-winkels bevinden zich onder meer in Amsterdam, Zeist, Den Haag, Heerlen, Arnhem, Alkmaar, Leiden, Delft, Hoofddorp, Amstelveen, Maastricht, Doetinchem, Roosendaal, Rotterdam, Kerkrade, Tilburg en Breda.

Exclusieve voordelen van C&A

C&A biedt zijn klanten kwaliteitskleding, volgens de laatste internationale modetrends en tegen zeer gunstige prijzen in vergelijking met zijn concurrenten. Klanten kunnen de producten ook online kopen en thuis laten bezorgen of in de dichtstbijzijnde winkel afhalen. Met de C&A Filiale service kunnen klanten hun producten sneller ontvangen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij C&A

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij C&A

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 114 Mode winkels in Netherlands inclusief C&A en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.