homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorC&A
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van C&A

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in C&A

C&A is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van kleding en mode-accessoires. C&A is internationaal actief en is dus behalve in Nederland ook in andere landen van de wereld aanwezig. In Nederland is C&A actief via een groot aantal winkels die over het hele land verspreid zijn.

Zal C&A aanbiedingen hebben op Black Friday?

C&A geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Veelgestelde vragen over C&A

De geschiedenis van C&A: Wat is?
Open

De geschiedenis van C&A begint in 1881 met de opening van het eerste filiaal in Leeuwarden, Nederland. In 1892 opende de keten zijn eerste winkel in Amsterdam. Voor de eerste wereldoorlog vestigde C&A zich in Duitsland en Engeland. De grote groei van C&A begon na de jaren zestig met de internationale expansie.

En terwijl de meeste modemerken in die tijd vooral gericht waren op de hogere, rijkere klassen, zag C&A kansen bij klanten in de lagere inkomensklasse, de arbeidersklasse.

Tientallen jaren later werd de expansie van C&A duidelijk en landde het met de opening van nieuwe winkels in België, Frankrijk, Brazilië, Zwitserland, Luxemburg, Spanje, Oostenrijk, Portugal, Argentinië, Mexico, Ierland, Tsjechië, Polen, Hongarije en Rusland.

Tegenwoordig wordt C&A in Nederland beschouwd als een merk met een Nederlandse geschiedenis en een Nederlands label, en opereert het met meer dan 110 winkels in de belangrijkste regio's van het land.

Welke merken kan ik vinden bij C&A?
Open

C&A is een kledingfabrikant en verkoopt derhalve produkten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op C&A?
Open

Geld besparen bij C&A is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website gepubliceerd worden. In de online winkel is er een "Sale" sectie, waar klanten een grote selectie van producten met korting kunnen vinden. Ook lanceert C&A vaak seizoensgebonden promoties voor de uitverkoop. Bovendien is de verzending gratis bij een online aankoop vanaf € 39.

Ontmoet de concurrenten van C&A
Open

C&A concurreert in Nederland met andere internationale winkelketens, zoals onder meer H&M, Zara en Uniqlo.

Is C&A momenteel open?
Open

C&A-winkels zijn geopend van maandag tot en met zondag van 08:00 tot 21:00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden variëren afhankelijk van de locatie.

Hoeveel C&A winkels zijn er in het hele land?
Open

In Nederland exploiteert C&A 101 winkels verspreid over het hele land. C&A-winkels bevinden zich onder meer in Amsterdam, Zeist, Den Haag, Heerlen, Arnhem, Alkmaar, Leiden, Delft, Hoofddorp, Amstelveen, Maastricht, Doetinchem, Roosendaal, Rotterdam, Kerkrade, Tilburg en Breda.

Hoe C&A producten online te kopen
Open

C&A heeft een webwinkel waar klanten haar producten kunnen kopen en thuis laten bezorgen. Door te winkelen in de online winkel kunnen ze profiteren van grote voordelen en kortingen.

Exclusieve voordelen van C&A
Open

C&A biedt zijn klanten kwaliteitskleding, volgens de laatste internationale modetrends en tegen zeer gunstige prijzen in vergelijking met zijn concurrenten. Klanten kunnen de producten ook online kopen en thuis laten bezorgen of in de dichtstbijzijnde winkel afhalen. Met de C&A Filiale service kunnen klanten hun producten sneller ontvangen.

Kortingen aangeboden door C&A
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en promoties die C&A in Nederland voor u heeft. Als je er goed uit wilt zien, kom dan naar C&A en vind de grootste verscheidenheid aan modieuze kleding en accessoires. C&A is misschien wel een van de meest representatieve merken in Nederland. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij C&A.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.c-and-a.com/eu/shop/shop

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.