ADVERTENTIE

PETS PLACE's wekelijkse aanbiedingen

PETS PLACE's laatste aanbiedingen
PETS PLACE's laatste aanbiedingen
ADVERTENTIE

Andere merken van Alles voor dieren

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in PETS PLACE

Pets Place is een Nederlandse dierenwinkel gespecialiseerd in dierenproducten en -benodigdheden. De winkel beheert momenteel vestigingen in Nederland en België en heeft meerdere winkels in beide landen, met meer dan 200 medewerkers.

Veelgestelde vragen over PETS PLACE

De geschiedenis van PETS PLACE: Wat is?
Open

Pets Place isin 1998 in Nederland opgericht. In de loop der jaren is de winkel uitgebreid en blijven groeien, met talloze dierenwinkels in het land en een webshop. Pets Place heeft 67 winkels in het zuiden van Nederland waar Boerenbond en Pets Placeonder één dak moetenkomen.

Wat voor producten kan ik vinden bij PETS PLACE?
Open

Pets Place biedt een uitgebreid assortiment producten voor katten, honden, konijnen, vogels en andere dieren. Onder hen vindt u items zoals huisdiervoer, verzorgingsbenodigdheden, shampoos, beddengoed, medicijnen, halsbanden, leads, speelgoed, harnassen, coats en kattenbakken, naast vele anderen. De winkel biedt ook tuinproducten zoals gereedschap, meubels, buitenverlichting en meer.

Welke merken kan ik vinden bij PETS PLACE?
Open

Het bedrijf verkoopt en distribueert een breed scala aan merkproducten, waaronder Royal Canin, Farm Food, Sam's Field, Adori, Biokat's, Happy Home, Prins, Sureflap, Almo Nature, Feliway, Royal Canin Veterinary Diet, Catsan, Felix, BSI, DCM Naturapy, Ecostyle, Frassor, Gardena, Hill's, Purina One, Whiskas, Frontline, Gimcat en meer.

Hoe kan ik geld besparen op PETS PLACE?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen met Pets Place. De winkel biedt gratis verzending bij elke bestelling van meer dan € 29 en gratis retourgarantie op hun producten. Klanten kunnen ook hun promotiesectie bekijken die beschikbaar is op hun website.

Ontmoet de concurrenten van PETS PLACE
Open

Pets Place belangrijkste concurrenten zijn andere Dierenparadijs, Dobey, Moois, Dierenhandel Exotica, Koko von Knebel, Dierspecialist en Pets Online.

Exclusieve voordelen van PETS PLACE
Open

Met Pets Place zijn er meerdere exclusieve voordelen waar u van kunt profiteren. Schrijf je in voor hun nieuwsbrief en ontvang als eerste de laatste aanbiedingen enexclusieve deals. Ook kun je lid worden van de VIP Club en op een leuke en eenvoudige manier sparen voor extra besparingen bij Pets Place. Met de kaart of via de gratis app op je smartphone bespaar je punten, ontvang je persoonlijke aanbiedingen en het laatste nieuws en tips.

Kortingen aangeboden door PETS PLACE
Open

Vindde nieuwste aanbiedingen en promoties van Pet's Place alleen met Aanbiedingen 365 en ontdek waarom klanten ervoor blijven kiezen. Pets Place is dé dierenwinkel van Nederland en is altijd in de buurt te vinden. Ontvang de nieuwste kortingen en uitverkoopdeals van Pets Place met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.petsplace.nl/

ADVERTENTIE