ADVERTENTIE

PLENTYPARTS's wekelijkse aanbiedingen

PLENTYPARTS's laatste aanbiedingen
PLENTYPARTS's laatste aanbiedingen
ADVERTENTIE

Andere merken van Alles voor dieren

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in PLENTYPARTS

Plentyparts is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in onderdelen en accessoires voor alles in en om uw huis. De vestiging heeft meer dan 10 winkels verspreid over verschillende provincies in Nederland.

Veelgestelde vragen over PLENTYPARTS

De geschiedenis van PLENTYPARTS: Wat is?
Open

Plentyparts, voorheen bekend als "The Parts House", bestaatal sinds 1975. In dat jaar opende Plentyparts haar deuren aan de Bornerbroeksestraat 69 in Almelo met de slogan "EHBO Met Onderdelen". Deze unieke formule van fietsonderdelen, elektriciteit, witgoed en kleine huishoudelijke onderdelen bleek al snel een groot succes. In mei 1982 opende het tweede "Parts House" haar deuren in Emmen en een jaar later werd er weer een geopend in Deventer. Het aantal winkels groeide gestaag en in 1996 werd de naam "Plentyparts" aangenomen om de unique formule goed te scheiden van de andereonderdelenwinkels en onderdelenwinkels. Vanaf het jaar 2000 begon het aantal winkels snel te groeien en werd de formule voor steeds meer mensen in Nederland toegankelijk.

Wat voor producten kan ik vinden bij PLENTYPARTS?
Open

Het assortiment van Plentyparts bestaat uit meer dan 10.000 artikelen op voorraad en enkele miljoenen artikelen die de winkel snel levert. Onder hen vindt u gereedschappen, reinigings- en onderhoudsproducten, veiligheidshesjes, riemen, zaklampen, verfproducten, lijm, batterijen, kabels en stekkers, banden, kratten en baskets, huishoudelijke artikelen en inktcartridges, naast vele anderen.

Welke merken kan ik vinden bij PLENTYPARTS?
Open

Klanten kunnen een grote selectie van meerdere merken vinden, zoals Samsung, Whirlpool, Canon, Epson, HP, Bosch, Kroon Oil, Lampa, Trailer Parts, Ansmann, Bison, Gardena, Homeij, HPX, KWB, Victorinox, Berker, Busch & Jaeger, Energetic en meer.

Hoe kan ik geld besparen op PLENTYPARTS?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen met Plentyparts. Klanten kunnen de nieuwste promoties van Plentyparts bekijken die beschikbaar zijn op hun website. Vergeet niet dat de winkel ook gratis verzending biedt op elke bestellingvan € 49,99.

Ontmoet de concurrenten van PLENTYPARTS
Open

Plentyparts concurreert vooral met andere vergelijkbare winkels zoals Houthandel Schmidt, Handyman en Praxis.

Exclusieve voordelen van PLENTYPARTS
Open

Met Plentyparts zijn er meerdere exclusieve voordelen waar u van kunt profiteren. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Plentyparts en begin met het ontvangenvan aanbiedingen en nieuws over hun nieuwste releases. Krijg eerlijk advies en de beste service, zowel in hun winkels als online via hun gespecialiseerde medewerkers.

Kortingen aangeboden door PLENTYPARTS
Open

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van Plentyparts alleen met Aanbiedingen 365 en ontdek waarom zoveel klantenervoor blijven kiezen. Plentyparts, specialist in oplossingen, is al meer dan 40 jaar dé adres voor onderdelen en accessoires. Hun winkels zijn de juiste plek om al uw componenten en benodigdheden te krijgen. Ontvang de nieuwste kortingen en verkoopdeals van Plentyparts met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://plentyparts.nl/

ADVERTENTIE