logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorSCAPINO
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in SCAPINO folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij SCAPINO

Scapino is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van sportschoenen en schoeisel voor dames, heren en kinderen. Met een lange geschiedenis op de Nederlandse markt wordt Scapino erkend als een discount-schoenenwinkel en heeft het een breed netwerk van winkels verspreid over heel Nederland.

Veelgestelde vragen over SCAPINO

Hoe kan ik geld besparen op SCAPINO?

Geld besparen bij Scapino is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Scapino is er een "Sale" sectie, waar klanten een grote selectie van producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden. Ze bieden hun klanten ook de mogelijkheid om de producten op hun sociale netwerken of persoonlijke websites te promoten en kortingen op aankopen te krijgen.

Kortingen aangeboden door SCAPINO

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Scapino in Nederland voor u heeft. Het grootste aanbod sportschoenen van alle merken, je vindt ze bij Scapino. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Scapino.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.scapino.nl/

De geschiedenis van SCAPINO: Wat is?

De geschiedenis van Scapino gaat terug tot 1920 met de opening van een kleine schoenenwinkel in het Drentse Zweeloo. De winkel werd opgericht door Berend Ziengs en stond in de begintijd bekend als "Ziengs Schoenen''.

De keten werd in 1997 overgenomen door Vendex KBB, vervolgens in 2002 verkocht aan Retail Network en in 2006 eigendom van de in Maastricht gevestigde Macintosh Retail Group.

Tegenwoordig is Scapino in Nederland actief met meer dan 160 winkels in de belangrijkste regio's van het land. Het bedrijf is ook aanwezig in andere landen zoals België en Duitsland.

Welke merken kan ik vinden bij SCAPINO?

Scapino verkoopt producten van bekende merken zoals Adidas, Ai-Girl, Alert, Asics, Avento, Bestway, Bjorn Borg, Blenzo, Blue Box, Bugatti, Calvin Klein, Chicane, Claudia Ghizzani, Copacabana, Crocs, Celtics, Gaastra, Geox, Grafix, Groot, Grundig, Fila, Flappers, Ecco, Eastpak, Emilio Salvatini, Eve & Adams, Dutchy Pro, Hasbro, Hummel, K-Swiss, Zandstra, among others.

Zal SCAPINO aanbiedingen hebben op Black Friday?

Scapino doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale modemerken.

Op Aanbiedingen 365 vind je de beste Scapino brochures met de laatste modetrends, de stoffen en kleuren die dit seizoen worden gebruikt en de kleding die beroemdheden dragen.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november is, profiteer je van kortingen tot 50% op kleding, sneakers, schoenen, slater shirt, broeken, jeans, sokken, petten, hoeden, armbanden, ringen, portemonnees, portefeuilles, topjes, truien, zwemkleding, ondergoed, lingerie, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals in het geval van Scapino, die allerlei soorten uitverkoop heeft op producten van grote modemerken.

Naast de catalogi van de meest prominente modewinkels in de land zoals Scapino, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en niet in scams te trappen.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste modeaanbiedingen in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van SCAPINO

Scapino concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals Omoda, Bristol, Van Haren, Aktiesport, Nelson, Zalando, en andere.

Exclusieve voordelen van SCAPINO

Scapino biedt een breed assortiment van sportschoenen en outdoor kleding. In tegenstelling tot zijn concurrenten heeft Scapino een programma waarbij klanten de producten kunnen promoten en zo geld kunnen verdienen en voordelen krijgen. Scapino biedt een exclusieve klantenservice.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.