logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorZEEMAN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in ZEEMAN folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij ZEEMAN

Zeeman is een Nederlandse winkelketen gericht op de verkoop van kleding en modeaccessoires voor dames, heren en kinderen. Zeeman is behalve in Nederland ook aanwezig in andere Europese landen en heeft een lang traject in de markt.

Veelgestelde vragen over ZEEMAN

De geschiedenis van ZEEMAN: Wat is?
close

De geschiedenis van Zeeman gaat terug tot 1967 met de oprichting van het bedrijf door Jan Zeeman in Alphen aan den Rijn, Nederland. In het begin was Zeeman's bedrijfsformule een soort supermarkt gericht op de verkoop van goedkope kleding.

De formule was een succes en vanaf 1974 groeide het bedrijf nog harder door een aantal grote overnames. Met de overname van Brons in 1980 werd Zeeman de grootste textieldetaillist van Nederland.

Behalve in Nederland is Zeeman ook aanwezig in andere Europese landen zoals Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, België, Oostenrijk en Spanje. In Nederland is Zeeman actief met meer dan 1.300 winkels, verspreid over de belangrijkste regio's van het land.

Welke merken kan ik vinden bij ZEEMAN?
close

Zeeman is een fabrikant van modekleding en accessoires, en verkoopt dus producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op ZEEMAN?
close

Geld besparen bij Zeeman is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Zeeman kunnen klanten een grote selectie van producten vinden tegen kortingsprijzen. Tegelijkertijd lanceert Zeeman vaak belangrijke aanbiedingen aan het einde van de seizoenen. Door in te schrijven op de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Zal ZEEMAN aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Zeeman doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale modemerken.

Op Aanbiedingen 365 vind je de beste Zeeman brochures met de laatste modetrends, de stoffen en kleuren die dit seizoen worden gebruikt en de kleding die beroemdheden dragen.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november is, profiteer je van kortingen tot 50% op kleding, sneakers, schoenen, slater shirt, broeken, jeans, sokken, petten, hoeden, armbanden, ringen, portemonnees, portefeuilles, topjes, truien, zwemkleding, ondergoed, lingerie, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals in het geval van Zeeman, die allerlei soorten uitverkoop heeft op producten van grote modemerken.

Naast de catalogi van de meest prominente modewinkels in de land zoals Zeeman, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en niet in scams te trappen.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste modeaanbiedingen in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van ZEEMAN
close

Zeeman concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals Livera, Boboli, Vadain, Dempsey, en andere.

Exclusieve voordelen van ZEEMAN
close

Zeeman biedt haar klanten kwaliteitskleding tegen zeer lage prijzen. Klanten kunnen in de online winkel van Zeeman kopen en hun producten thuis ontvangen. Bovendien heeft Zeeman een aankoopgarantie, zodat klanten hun producten kunnen retourneren in geval van ongemak. Zeeman biedt ook een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door ZEEMAN
close

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Zeeman in Nederland voor u heeft. De grootste verscheidenheid aan kleding en mode accessoires vindt u bij Zeeman. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Zeeman.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.zeeman.com/

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.