logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBen je een Hornbach shopper? Zo krijg je de beste deals
ADVERTENTIE

Ben je een Hornbach shopper? Zo krijg je de beste deals

Ben je een Hornbach shopper? Zo krijg je de beste deals

Soms is het moeilijk om je salaris te verdelen om alles te kopen wat je wilt, maar je kunt een paar eenvoudige trucjes toepassen om de beste deals te krijgen. Je hoeft geen superheld te zijn of alles te weten. Het is gewoon een kwestie van je verstand gebruiken om je budget niet in gevaar te brengen. In Nederland zijn er grote bouwmarkten zoals Hornbach die producten van uitstekende kwaliteit tegen de beste prijs aanbieden. Hoewel er ook veel Nederlanders zijn die liever bij Toolstation of Gamma winkelen. Als je een fan bent van Hornbach, is dit wat je in gedachten moet houden om de beste deals te krijgen.

Rondkijken

2.jpg

Om de beste deals te vinden, moet je de prijzen van producten in verschillende winkels met elkaar vergelijken. De ene heeft misschien betere prijzen voor stoelen, maar een andere kan goedkoper zijn voor cement. Bouwmarkten en meubelzaken hebben verschillende prijs- en promotiestrategieën.

Tweede merken kopen

3.jpg

Vroeger werden de eigen merken van winkels beschouwd als goedkope namaakproducten. Maar ijzerwinkels hebben de laatste jaren veel tijd en geld geïnvesteerd om hun producten te verbeteren en ze op hetzelfde niveau te brengen als A-merken. Huismerken worden vaak geproduceerd door dezelfde fabrikanten die de grote merken maken, maar zijn verkrijgbaar tegen een lagere prijs. Dit kan besparingen opleveren van 10% tot 40%. Wees niet zomaar trouw aan een merk en kijk naar het economische verschil.

Kijk naar promoties en aanbiedingen

4.jpg

Winkels publiceren wekelijks en maandelijks advertenties van artikelen in de uitverkoop in de pers, op hun website of op hun sociale netwerken. Zoek de dag uit en doe er je voordeel mee om alles wat je nodig hebt voor een zacht prijsje te kopen. Als er een geweldige aanbieding is, overweeg dan om meerdere eenheden van het product te kopen. Sommige meubelzaken geven hun beste kortingen 's ochtends vroeg, zodat de vroege vogels profiteren, maar andere winkels doen het pas aan het eind van de dag. Houd een oogje in het zeil en aan het einde van de maand kun je rekenen op meer geld.

Bespaar met kortingsbonnen

5.jpg

Kortingsbonnen worden steeds populairder in meubelzaken en wij als consumenten kunnen er veel voordeel uit halen. We kunnen profiteren van een zeer interessante aanbieding op een product dat we gewoonlijk kopen. Ze kunnen vaak worden uitgeprint, maar er zijn ook apps waarmee je ze direct vanaf je mobiele telefoon kunt presenteren.

Word lid van een loyaliteitsprogramma

6.jpg

Sommige ketens zoals Hornbach hebben een klantenloyaliteitsprogramma en wie lid wordt, kan het hele jaar door profiteren van speciale aanbiedingen. Als je lid kunt worden van de meubelzaak waar je vaak komt, aarzel dan niet en doe het. Er zijn ook veel andere strategieën om geld te besparen bij het maken van je lijst. Het is ook een kwestie van opletten op belangrijke data zoals Kerstmis of Black Friday, wanneer je veel meer afgeprijsde producten kunt vinden.

Aanbiedingen 365 brengt je alle kortingscatalogi van de belangrijkste meubelzaken in Nederland om het besparen nog makkelijker te maken. Mis deze kans niet!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.