logo
homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorTOOLSTATION
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in TOOLSTATION folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij TOOLSTATION

Toolstation is een winkelketen van gereedschap en bouwmaterialen met hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en aanwezigheid in andere Europese landen zoals Nederland, Frankrijk, Duitsland en België

Veelgestelde vragen over TOOLSTATION

Hoe kan ik geld besparen op TOOLSTATION?

De online winkel van Toolstation biedt speciale aanbiedingen die alleen op het web verkrijgbaar zijn. Bovendien kunnen alle afgeprijsde producten die online worden gekocht binnen 10 minuten worden opgehaald bij een van de vestigingen van de keten in Nederland.

Kortingen aangeboden door TOOLSTATION

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van TOOLSTATION: Wat is?

Toolstation werd in februari 2003 opgericht door Mark Goddard-Watts. Tijdens de verkeersbeperkingen bleven de winkels van de keten open om de artikelen te leveren die klanten online konden kopen.

Is TOOLSTATION momenteel open?

Toolstation is dagelijks van 7.00 tot 18.00 uur actief in al haar vestigingen in Nederland. In de winkel wordt persoonlijke service verleend door specialisten die over alle artikelen adviseren.

Hoe TOOLSTATION producten online te kopen

De online winkel van Toolstation heeft dagelijks lage prijzen. De winkel biedt gratis verzending vanaf 20€ of laat toe de Click & Collect variant te kiezen om het product op te halen in één van de winkels in slechts 10 minuten na de online aankoop. Het bedrijf biedt ook de mogelijkheid om het product gratis te retourneren.

Welke merken kan ik vinden bij TOOLSTATION?

Toolstation werkt met de toonaangevende merken op de markt, zoals Bosch, Dewalt, Festool, Makita, Stanley, Heco, Uponor, Gardena, Attema en Henco.

Zal TOOLSTATION aanbiedingen hebben op Black Friday?

Toolstation doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale tuin- en bouwmerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Toolstation brochures vinden om het huis van je dromen te bouwen, die langverwachte verbouwing te doen, de stijl van je kamers te veranderen met een nieuwe verfbeurt en je tuin stralend te houden.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op hand- en elektrische boormachines, slijpmachines, compressoren, schroevendraaiers, gereedschapssets, hamers, zagen, snijtafels, bandschuurmachines, vlakschuurmachines, soldeerbouten, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Toolstation, die allerlei kortingen heeft op producten van grote tuin- en bouwmerken.

Naast de catalogi van de belangrijkste tuin- en bouwwinkels in de land zoals Toolstation, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van tuin- en bouwproducten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van TOOLSTATION

Toolstation concurreert op de Nederlandse markt met winkels voor huishoudelijke en bouwproducten zoals Action, Hema, Praxis, Gamma, Welkoop en Boeren Bond.

Hoeveel TOOLSTATION winkels zijn er in het hele land?

Toolstation heeft meer dan 100 winkels in Nederland waar tot 15.000 artikelen op voorraad zijn. In de fysieke winkels is de technische dienst snel en professioneel om klanten te adviseren.

Exclusieve voordelen van TOOLSTATION

Inschrijven op de nieuwsbrief van Toolstation is een geldige optie om op de hoogte te blijven van al het nieuws dat in de online winkel te koop is. De site heeft ook een sectie met speciale aanbiedingen met kortingen tot 25% en je kunt het gekozen artikel binnen 10 minuten na de online aankoop ophalen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.