logo
homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorHORNBACH
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in HORNBACH folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij HORNBACH

Hornbach is een Duitse winkelketen die gespecialiseerd is in de verkoop van bouwmaterialen en doe-het-zelf artikelen. Hornbach heeft een lange geschiedenis op de Europese markt en opereert via een uitgebreid netwerk van winkels in Nederland.

Veelgestelde vragen over HORNBACH

Hoe kan ik geld besparen op HORNBACH?

Geld besparen bij Hornbach is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website gepubliceerd worden. In de online winkel van Hornbach is het mogelijk een ruime keuze aan producten met korting te vinden. Bovendien kunnen klanten, door zich op de nieuwsbrief te abonneren of Hornbach op sociale netwerken te volgen, op de hoogte blijven van de nieuwste kortingen.

Kortingen aangeboden door HORNBACH

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en promoties die Hornbach in Nederland voor je heeft. Als het om bouwmaterialen gaat, vind je bij Hornbach alles wat je nodig hebt en meer. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog geld te besparen met Hornbach.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.hornbach.nl/

De geschiedenis van HORNBACH: Wat is?

De geschiedenis van Hornbach gaat terug tot 1877 toen Michael Hornbach een kleine werkplaats opende in Landau, Duitsland. Zijn zoon, Wilhelm Hornbach, breidde de zaak van zijn vader uit door er in 1900 de verkoop van bouwmaterialen aan toe te voegen. Jaren later voegde de achterkleinzoon van de familie, Otmar Hornbach, er in 1980 doe-het-zelf artikelen aan toe. Tegenwoordig is het de grootste doe-het-zelf zaak in Duitsland.

In Nederland landde Hornbach in 1997 en neemt sindsdien een belangrijke plaats in op de Nederlandse markt, als referentiemerk voor de verkoop van bouwmaterialen en doe-het-zelf artikelen.

Tegenwoordig is Hornbach in Nederland actief via 16 winkels die over het hele land verdeeld zijn.

Is HORNBACH momenteel open?

Hornbach winkels in Nederland zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoe HORNBACH producten online te kopen

Hornbach heeft een exclusieve online winkel. Op de Hornbach online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Welke merken kan ik vinden bij HORNBACH?

Hornbach verkoopt producten van bekende merken als Geberit, Rotheigner, Grohe, Yes, Pliezer, Tiger, Avital, Haceka, Sphinx, Hansgrohe, Villeroy & Boch, onder andere.

Zal HORNBACH aanbiedingen hebben op Black Friday?

Hornbach doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale tuin- en bouwmerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Hornbach brochures vinden om het huis van je dromen te bouwen, die langverwachte verbouwing te doen, de stijl van je kamers te veranderen met een nieuwe verfbeurt en je tuin stralend te houden.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op hand- en elektrische boormachines, slijpmachines, compressoren, schroevendraaiers, gereedschapssets, hamers, zagen, snijtafels, bandschuurmachines, vlakschuurmachines, soldeerbouten, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Hornbach, die allerlei kortingen heeft op producten van grote tuin- en bouwmerken.

Naast de catalogi van de belangrijkste tuin- en bouwwinkels in de land zoals Hornbach, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van tuin- en bouwproducten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van HORNBACH

Hornbach concurreert in Nederland met andere winkelketens die gespecialiseerd zijn in de verkoop van bouwmaterialen en doe-het-zelf artikelen, zoals Karwei, Gamma, Praxis, Intratuin, en andere.

Hoeveel HORNBACH winkels zijn er in het hele land?

Hornbach is in Nederland actief met 18 winkels in onder andere Alkmaar, Apeldoorn, Heerlen en Utrecht.

Exclusieve voordelen van HORNBACH

Hornbach biedt bouwmaterialen van hoge kwaliteit, gegarandeerd door zijn lange geschiedenis op de Europese markt. Klanten kunnen producten kopen in de online winkel van Hornbach en ze aan huis laten leveren. Bovendien zijn er deskundige adviseurs beschikbaar om klanten te helpen voordat ze kopen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.