homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorHORNBACH
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van HORNBACH

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in HORNBACH

Hornbach is een Duitse winkelketen die gespecialiseerd is in de verkoop van bouwmaterialen en doe-het-zelf artikelen. Hornbach heeft een lange geschiedenis op de Europese markt en opereert via een uitgebreid netwerk van winkels in Nederland.

Wat voor producten kan ik vinden bij HORNBACH?

Bij Hornbach vinden klanten een grote verscheidenheid aan bouwmaterialen en doe-het-zelf produkten scuh als badkamer en sanitair, bouwmaterialen, hout, ramen en deuren, dieren, aquaria en terraria, duurzaamheid en smart home, Hardware, keuken, machines, gereedschap en werkplaats, tuin, verf en behang, veldverlichting en elektra, verwarming, koeling en ventilatie, vloeren en tegels, houtdecoratie en raamdecoratie, badkamer plannen en inrichten, binnenhuis verbouwen, onder andere.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over HORNBACH

De geschiedenis van HORNBACH: Wat is?
Open

De geschiedenis van Hornbach gaat terug tot 1877 toen Michael Hornbach een kleine werkplaats opende in Landau, Duitsland. Zijn zoon, Wilhelm Hornbach, breidde de zaak van zijn vader uit door er in 1900 de verkoop van bouwmaterialen aan toe te voegen. Jaren later voegde de achterkleinzoon van de familie, Otmar Hornbach, er in 1980 doe-het-zelf artikelen aan toe. Tegenwoordig is het de grootste doe-het-zelf zaak in Duitsland.

In Nederland landde Hornbach in 1997 en neemt sindsdien een belangrijke plaats in op de Nederlandse markt, als referentiemerk voor de verkoop van bouwmaterialen en doe-het-zelf artikelen.

Tegenwoordig is Hornbach in Nederland actief via 16 winkels die over het hele land verdeeld zijn.

Welke merken kan ik vinden bij HORNBACH?
Open

Hornbach verkoopt producten van bekende merken als Geberit, Rotheigner, Grohe, Yes, Pliezer, Tiger, Avital, Haceka, Sphinx, Hansgrohe, Villeroy & Boch, onder andere.

Hoe kan ik geld besparen op HORNBACH?
Open

Geld besparen bij Hornbach is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website gepubliceerd worden. In de online winkel van Hornbach is het mogelijk een ruime keuze aan producten met korting te vinden. Bovendien kunnen klanten, door zich op de nieuwsbrief te abonneren of Hornbach op sociale netwerken te volgen, op de hoogte blijven van de nieuwste kortingen.

Ontmoet de concurrenten van HORNBACH
Open

Hornbach concurreert in Nederland met andere winkelketens die gespecialiseerd zijn in de verkoop van bouwmaterialen en doe-het-zelf artikelen, zoals Karwei, Gamma, Praxis, Intratuin, en andere.

Exclusieve voordelen van HORNBACH
Open

Hornbach biedt bouwmaterialen van hoge kwaliteit, gegarandeerd door zijn lange geschiedenis op de Europese markt. Klanten kunnen producten kopen in de online winkel van Hornbach en ze aan huis laten leveren. Bovendien zijn er deskundige adviseurs beschikbaar om klanten te helpen voordat ze kopen.

Zal HORNBACH aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Hornbach geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door HORNBACH
Open

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en promoties die Hornbach in Nederland voor je heeft. Als het om bouwmaterialen gaat, vind je bij Hornbach alles wat je nodig hebt en meer. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog geld te besparen met Hornbach.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.hornbach.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE