logo
homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorHORNBACH
ADVERTENTIE

in Kerstmis

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in HORNBACH

Hornbach is een Duitse winkelketen die gespecialiseerd is in de verkoop van bouwmaterialen en doe-het-zelf artikelen. Hornbach heeft een lange geschiedenis op de Europese markt en opereert via een uitgebreid netwerk van winkels in Nederland.

HORNBACH's Kerstmis-deals zijn hier. Haal ze zolang ze duren!

Je hebt geluk! Deze winkel biedt enorme kerstaanbiedingen en kortingen.

Bereid je voor om GROOT te besparen op alles wat je nodig hebt voor de feestdagen. In december heeft deze winkel promoties waarmee je tot 80% kunt besparen op geselecteerde artikelen, waaronder kerstcadeaus en decoraties.

Maak gebruik van geweldige aanbiedingen om elk item op het lijstje van de Kerstman te kopen zonder de bank te breken. Tot 25 december kun je kerstaanbiedingen krijgen, maar daarna zijn er kortingen na de feestdagen om het jaar als een echte koopjesexpert te beginnen.

Vergeet de stijgende prijzen en de inflatie, Aanbiedingen 365 heeft alles wat je nodig hebt om je kerstinkopen te beginnen.

Bezoek Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met besparen!

Veelgestelde vragen over HORNBACH

De geschiedenis van HORNBACH: Wat is?
close

De geschiedenis van Hornbach gaat terug tot 1877 toen Michael Hornbach een kleine werkplaats opende in Landau, Duitsland. Zijn zoon, Wilhelm Hornbach, breidde de zaak van zijn vader uit door er in 1900 de verkoop van bouwmaterialen aan toe te voegen. Jaren later voegde de achterkleinzoon van de familie, Otmar Hornbach, er in 1980 doe-het-zelf artikelen aan toe. Tegenwoordig is het de grootste doe-het-zelf zaak in Duitsland.

In Nederland landde Hornbach in 1997 en neemt sindsdien een belangrijke plaats in op de Nederlandse markt, als referentiemerk voor de verkoop van bouwmaterialen en doe-het-zelf artikelen.

Tegenwoordig is Hornbach in Nederland actief via 16 winkels die over het hele land verdeeld zijn.

Welke merken kan ik vinden bij HORNBACH?
close

Hornbach verkoopt producten van bekende merken als Geberit, Rotheigner, Grohe, Yes, Pliezer, Tiger, Avital, Haceka, Sphinx, Hansgrohe, Villeroy & Boch, onder andere.

Hoe kan ik geld besparen op HORNBACH?
close

Geld besparen bij Hornbach is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website gepubliceerd worden. In de online winkel van Hornbach is het mogelijk een ruime keuze aan producten met korting te vinden. Bovendien kunnen klanten, door zich op de nieuwsbrief te abonneren of Hornbach op sociale netwerken te volgen, op de hoogte blijven van de nieuwste kortingen.

Zal HORNBACH aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Hornbach doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale tuin- en bouwmerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Hornbach brochures vinden om het huis van je dromen te bouwen, die langverwachte verbouwing te doen, de stijl van je kamers te veranderen met een nieuwe verfbeurt en je tuin stralend te houden.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op hand- en elektrische boormachines, slijpmachines, compressoren, schroevendraaiers, gereedschapssets, hamers, zagen, snijtafels, bandschuurmachines, vlakschuurmachines, soldeerbouten, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Hornbach, die allerlei kortingen heeft op producten van grote tuin- en bouwmerken.

Naast de catalogi van de belangrijkste tuin- en bouwwinkels in de land zoals Hornbach, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van tuin- en bouwproducten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van HORNBACH
close

Hornbach concurreert in Nederland met andere winkelketens die gespecialiseerd zijn in de verkoop van bouwmaterialen en doe-het-zelf artikelen, zoals Karwei, Gamma, Praxis, Intratuin, en andere.

Is HORNBACH momenteel open?
close

Hornbach winkels in Nederland zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoeveel HORNBACH winkels zijn er in het hele land?
close

Hornbach is in Nederland actief met 18 winkels in onder andere Alkmaar, Apeldoorn, Heerlen en Utrecht.

Hoe HORNBACH producten online te kopen
close

Hornbach heeft een exclusieve online winkel. Op de Hornbach online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Exclusieve voordelen van HORNBACH
close

Hornbach biedt bouwmaterialen van hoge kwaliteit, gegarandeerd door zijn lange geschiedenis op de Europese markt. Klanten kunnen producten kopen in de online winkel van Hornbach en ze aan huis laten leveren. Bovendien zijn er deskundige adviseurs beschikbaar om klanten te helpen voordat ze kopen.

Kortingen aangeboden door HORNBACH
close

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en promoties die Hornbach in Nederland voor je heeft. Als het om bouwmaterialen gaat, vind je bij Hornbach alles wat je nodig hebt en meer. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog geld te besparen met Hornbach.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.hornbach.nl/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.