logo
ADVERTENTIE

in Kerstmis

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in LEGO

Lego is een plastic speelgoed merk dat wordt vervaardigd door The Lego Group, een particuliere onderneming. Het hoofdkantoor is gevestigd in Billund, Denemarken. Het bedrijf heeft meer dan 20000 mensen in dienst in meer dan 40 landen.

LEGO's Kerstmis-deals zijn hier. Haal ze zolang ze duren!

Je hebt geluk! Deze winkel biedt enorme kerstaanbiedingen en kortingen.

Bereid je voor om GROOT te besparen op alles wat je nodig hebt voor de feestdagen. In december heeft deze winkel promoties waarmee je tot 80% kunt besparen op geselecteerde artikelen, waaronder kerstcadeaus en decoraties.

Maak gebruik van geweldige aanbiedingen om elk item op het lijstje van de Kerstman te kopen zonder de bank te breken. Tot 25 december kun je kerstaanbiedingen krijgen, maar daarna zijn er kortingen na de feestdagen om het jaar als een echte koopjesexpert te beginnen.

Vergeet de stijgende prijzen en de inflatie, Aanbiedingen 365 heeft alles wat je nodig hebt om je kerstinkopen te beginnen.

Bezoek Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met besparen!

Veelgestelde vragen over LEGO

De geschiedenis van LEGO: Wat is?
close

Het bedrijf begon in de werkplaats van Ole Kirk Christiansen die in 1932 houten speelgoed begon te maken. In 1934 kreeg zijn bedrijf de naam "Lego", afgeleid van de Deense uitdrukking "leg godt", wat "goed spelen" betekent. In 1947 breidde Lego uit met de productie van plastic speelgoed en in 1949 begon Lego, naast andere nieuwe producten, met de productie van een vroege versie van de nu bekende in elkaar grijpende stenen, die zij "Automatische Bindende Bakstenen" noemde. In de daaropvolgende jaren bleef Lego zich over de hele wereld uitbreiden en bereikte het landen als Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij LEGO?
close

Lego verkoopt en distribueert haar eigen merk producten onder haar huismerk.

Hoe kan ik geld besparen op LEGO?
close

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen met Lego. Lego zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. U kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Lego op hun website bekijken om hun beste prijzen en uitverkoop aanbiedingen voor u te vinden.

Zal LEGO aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Lego doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale merken voor kinderen.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Lego folders vinden met kleding en schoeisel, educatief speelgoed, borstvoeding, hygiëne en baden, kinderwagens en allerlei accessoires voor kinderen.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen tot 50% op kleding, bordspellen, poppen, speelgoedauto's, actiefiguren, dinosaurussen, babyspeelgoed, elektrische auto's, treinen op batterijen, kleurboeken, autobanen, hersenkrakers, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Lego, die allerlei kortingen heeft op producten van grote nationale en geïmporteerde merken van kleding, schoeisel, speelgoed en accessoires voor kinderen.

Naast de catalogi van de belangrijkste kinderwinkels in de land zoals Lego, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren te weten te komen wat de belangrijkste aanbiedingen zijn voor kleding, speelgoed en accessoires voor kinderen in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van LEGO
close

Lego concurreert vooral met andere soortgelijke winkels en bedrijven die ook in de Nederlandse regio actief zijn. Enkele van de bedrijven waarmee Lego concurreert zijn Vlieger, Louis Wittenburg, Stephen & Penelope, Van der Linde, Koud Kunstje en H. Bruinink.

Is LEGO momenteel open?
close

De Lego's winkels openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 20 uur en op zondag van 23.30 tot 18.30 uur.

Hoeveel LEGO winkels zijn er in het hele land?
close

In Nederland heeft Lego momenteel 4 winkels in Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Hoe LEGO producten online te kopen
close

Blader door de Lego website en maak je eigen account aan op hun online shop. Met uw account kunt u inloggen en beginnen met het toevoegen van artikelen aan uw winkel wagentje. De winkel biedt ook gratis levering dienst bij bestellingen van meer dan €55.

Exclusieve voordelen van LEGO
close

Lego klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. U kunt lid worden van de Lego VIP sociëteit en als eerste toegang krijgen tot exclusieve sets, punten verdienen wanneer u winkelt bij Lego Winkels en Lego.com en genieten van cadeaus voor leden.

Relevante financiële informatie over {{store}}
close

Kortingen aangeboden door LEGO
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.