logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in LEGO folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij LEGO

Lego is een plastic speelgoed merk dat wordt vervaardigd door The Lego Group, een particuliere onderneming. Het hoofdkantoor is gevestigd in Billund, Denemarken. Het bedrijf heeft meer dan 20000 mensen in dienst in meer dan 40 landen.

Veelgestelde vragen over LEGO

Hoe kan ik geld besparen op LEGO?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen met Lego. Lego zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. U kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Lego op hun website bekijken om hun beste prijzen en uitverkoop aanbiedingen voor u te vinden.

Kortingen aangeboden door LEGO

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van LEGO: Wat is?

Het bedrijf begon in de werkplaats van Ole Kirk Christiansen die in 1932 houten speelgoed begon te maken. In 1934 kreeg zijn bedrijf de naam "Lego", afgeleid van de Deense uitdrukking "leg godt", wat "goed spelen" betekent. In 1947 breidde Lego uit met de productie van plastic speelgoed en in 1949 begon Lego, naast andere nieuwe producten, met de productie van een vroege versie van de nu bekende in elkaar grijpende stenen, die zij "Automatische Bindende Bakstenen" noemde. In de daaropvolgende jaren bleef Lego zich over de hele wereld uitbreiden en bereikte het landen als Nederland.

Is LEGO momenteel open?

De Lego's winkels openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 20 uur en op zondag van 23.30 tot 18.30 uur.

Hoe LEGO producten online te kopen

Blader door de Lego website en maak je eigen account aan op hun online shop. Met uw account kunt u inloggen en beginnen met het toevoegen van artikelen aan uw winkel wagentje. De winkel biedt ook gratis levering dienst bij bestellingen van meer dan €55.

Welke merken kan ik vinden bij LEGO?

Lego verkoopt en distribueert haar eigen merk producten onder haar huismerk.

Zal LEGO aanbiedingen hebben op Black Friday?

Lego doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale merken voor kinderen.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Lego folders vinden met kleding en schoeisel, educatief speelgoed, borstvoeding, hygiëne en baden, kinderwagens en allerlei accessoires voor kinderen.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen tot 50% op kleding, bordspellen, poppen, speelgoedauto's, actiefiguren, dinosaurussen, babyspeelgoed, elektrische auto's, treinen op batterijen, kleurboeken, autobanen, hersenkrakers, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Lego, die allerlei kortingen heeft op producten van grote nationale en geïmporteerde merken van kleding, schoeisel, speelgoed en accessoires voor kinderen.

Naast de catalogi van de belangrijkste kinderwinkels in de land zoals Lego, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren te weten te komen wat de belangrijkste aanbiedingen zijn voor kleding, speelgoed en accessoires voor kinderen in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van LEGO

Lego concurreert vooral met andere soortgelijke winkels en bedrijven die ook in de Nederlandse regio actief zijn. Enkele van de bedrijven waarmee Lego concurreert zijn Vlieger, Louis Wittenburg, Stephen & Penelope, Van der Linde, Koud Kunstje en H. Bruinink.

Hoeveel LEGO winkels zijn er in het hele land?

In Nederland heeft Lego momenteel 4 winkels in Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Exclusieve voordelen van LEGO

Lego klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. U kunt lid worden van de Lego VIP sociëteit en als eerste toegang krijgen tot exclusieve sets, punten verdienen wanneer u winkelt bij Lego Winkels en Lego.com en genieten van cadeaus voor leden.

Relevante financiële informatie over {{store}}

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.