ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van LEGO

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in LEGO

Lego is een plastic speelgoed merk dat wordt vervaardigd door The Lego Group, een particuliere onderneming. Het hoofdkantoor is gevestigd in Billund, Denemarken. Het bedrijf heeft meer dan 20000 mensen in dienst in meer dan 40 landen.

Wat voor producten kan ik vinden bij LEGO?

Lego biedt zijn vlaggenschip product aan, bestaande uit in elkaar grijpende plastiek stenen in verschillende kleuren die een reeks tandwielen vergezellen, beeldjes die minifiguren worden genoemd en verschillende andere onderdelen. Lego onderdelen kunnen op vele manieren in elkaar worden gezet en verbonden om objecten te bouwen, waaronder voertuigen, gebouwen en werkende robots.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over LEGO

De geschiedenis van LEGO: Wat is?
Open

Het bedrijf begon in de werkplaats van Ole Kirk Christiansen die in 1932 houten speelgoed begon te maken. In 1934 kreeg zijn bedrijf de naam "Lego", afgeleid van de Deense uitdrukking "leg godt", wat "goed spelen" betekent. In 1947 breidde Lego uit met de productie van plastic speelgoed en in 1949 begon Lego, naast andere nieuwe producten, met de productie van een vroege versie van de nu bekende in elkaar grijpende stenen, die zij "Automatische Bindende Bakstenen" noemde. In de daaropvolgende jaren bleef Lego zich over de hele wereld uitbreiden en bereikte het landen als Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij LEGO?
Open

Lego verkoopt en distribueert haar eigen merk producten onder haar huismerk.

Hoe kan ik geld besparen op LEGO?
Open

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen met Lego. Lego zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. U kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Lego op hun website bekijken om hun beste prijzen en uitverkoop aanbiedingen voor u te vinden.

Ontmoet de concurrenten van LEGO
Open

Lego concurreert vooral met andere soortgelijke winkels en bedrijven die ook in de Nederlandse regio actief zijn. Enkele van de bedrijven waarmee Lego concurreert zijn Vlieger, Louis Wittenburg, Stephen & Penelope, Van der Linde, Koud Kunstje en H. Bruinink.

Is LEGO momenteel open?
Open

De Lego's winkels openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 20 uur en op zondag van 23.30 tot 18.30 uur.

Hoeveel LEGO winkels zijn er in het hele land?
Open

In Nederland heeft Lego momenteel 4 winkels in Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Hoe LEGO producten online te kopen
Open

Blader door de Lego website en maak je eigen account aan op hun online shop. Met uw account kunt u inloggen en beginnen met het toevoegen van artikelen aan uw winkel wagentje. De winkel biedt ook gratis levering dienst bij bestellingen van meer dan €55.

Exclusieve voordelen van LEGO
Open

Lego klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. U kunt lid worden van de Lego VIP sociëteit en als eerste toegang krijgen tot exclusieve sets, punten verdienen wanneer u winkelt bij Lego Winkels en Lego.com en genieten van cadeaus voor leden.

Relevante financiële informatie over LEGO
Open

Zal LEGO aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Lego geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door LEGO
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE