logo
homeIcon
  1. separatorElektronica
  2. separatorPARADIGIT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in PARADIGIT folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij PARADIGIT

Paradigit is een Nederlandse retailer gespecialiseerd in elektronica en computer gerelateerde producten. Het bedrijf heeft ruim 250 medewerkers en heeft momenteel zijn hoofdkantoor in Eindhoven.

Veelgestelde vragen over PARADIGIT

Hoe kan ik geld besparen op PARADIGIT?

Er zijn veel manieren om geld te besparen met Paradigit. Bekijk de nieuwste aanbiedingen en verkoopdeals van Paradigit via hun website om hun nieuwste promoties te ontdekken. Vergeet ook niet dat het bedrijf gratis verzending biedt voor elke bestelling van meer dan € 20.

Kortingen aangeboden door PARADIGIT

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van Paradigit alleen met Aanbiedingen 365 en ontdek waarom klanten ervoor blijven kiezen. Paradigit zorgt ervoor dat Nederland zorgeloos kan leren, werken en leven met de beste ICT-oplossingen, producten en technologieën. Er staat maar één persoon centraal bij Paradigit: de klant. Paradigit biedt zowel online als offline kwaliteit, of het nu gaat om de producten of de informatie en service. Ontvang de nieuwste kortingen en verkoopdeals van een van de bekendste computerspecialisten van Nederland met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.paradigit.nl/

De geschiedenis van PARADIGIT: Wat is?

Paradigit is in 1992 opgericht door Arjen de Koning. De Paradigit-groep is sindsdien een bedrijfin de computerindustrie en verkoopt aan consumenten, bedrijven, overheid en onderwijs. Het bedrijf verkoopt 150.000 computers per jaar. De Paradigit groep is aanwezig in verschillende markten en het Nederlandse publiek beschouwd Paradigit altien jaar als de Best Computer Specialist, blijkt uit onderzoek van Q&A.

Welke merken kan ik vinden bij PARADIGIT?

Het bedrijf verkoopt een breed scala aan merken, waaronder Samsung, Motorola, Acer, Apple, LG, ASUS, Dell, HP, Lenovo, Microsoft, MSI, Toshiba, Canon, Epson, brother, Dynabook, Philips en meer. Paradigit commercialiseert ook producten onder hun eigen private label 'Paradigit'.

Zal PARADIGIT aanbiedingen hebben op Black Friday?

Paradigit doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende elektronicamerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Paradigit folders vinden om je smartphone, tablet of notebook te vervangen, een smartwatch kopen en de goedkoopste prijzen krijgen voor smart-tv's met 4K-technologie van verschillende inches.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen tot wel 50% op elektronicaproducten, waaronder tv's, smart-tv's, radio's, computers, videokaarten, notebooks, netbooks, MacBooks, computermonitoren, toetsenborden voor gamers, camera's, videocamera's, telefoons, smartphones, GoPro, drones, Bluetooth headsets, headsets voor gamers, slimme apparaten, enzovoort.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Paradigit, die allerlei kortingen heeft op elektronicaproducten, met de nieuwste technologie en de beste beeld- en geluidskwaliteit.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente elektronicawinkels in de country zoals Paradigit, geven we in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om te genieten van de promoties, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat u in de val loopt van oplichterij.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van de elektronicawinkels in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van PARADIGIT

De belangrijkste concurrenten van Paradigit zijn vergelijkbare lokale winkels die gespecialiseerd zijn in computergerelateerde producten en andere elektronica zoals MediaMarkt, Coolblue, BCC, Yorcom, Laptop Plus en Delta Hardware.

Exclusieve voordelen van PARADIGIT

Paradigit heeft meerdere exclusieve voordelen beschikbaar voor hun klanten. Klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Paradigit en hun laatste nieuws en aanbiedingen rechtstreeks in uw inbox ontvangen. U kunt zich ook registreren en een My Paradigit-account krijgen om te beginnen met winkelen in hun online winkel.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.