homeIcon
  1. separatorElektronica
  2. separatorPARADIGIT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van PARADIGIT

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in PARADIGIT

Paradigit is een Nederlandse retailer gespecialiseerd in elektronica en computer gerelateerde producten. Het bedrijf heeft ruim 250 medewerkers en heeft momenteel zijn hoofdkantoor in Eindhoven.

Wat voor producten kan ik vinden bij PARADIGIT?

Paradigit biedt een uitgebreid assortiment computer gerelateerde producten. Onder hen vindt u laptops, desktops, monitoren, webcams, luidsprekers, printers, scanners, gamingcomputers, routers, smartphones, tablets, tv's, componenten en accessoires, naast vele anderen.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over PARADIGIT

De geschiedenis van PARADIGIT: Wat is?
Open

Paradigit is in 1992 opgericht door Arjen de Koning. De Paradigit-groep is sindsdien een bedrijfin de computerindustrie en verkoopt aan consumenten, bedrijven, overheid en onderwijs. Het bedrijf verkoopt 150.000 computers per jaar. De Paradigit groep is aanwezig in verschillende markten en het Nederlandse publiek beschouwd Paradigit altien jaar als de Best Computer Specialist, blijkt uit onderzoek van Q&A.

Welke merken kan ik vinden bij PARADIGIT?
Open

Het bedrijf verkoopt een breed scala aan merken, waaronder Samsung, Motorola, Acer, Apple, LG, ASUS, Dell, HP, Lenovo, Microsoft, MSI, Toshiba, Canon, Epson, brother, Dynabook, Philips en meer. Paradigit commercialiseert ook producten onder hun eigen private label 'Paradigit'.

Hoe kan ik geld besparen op PARADIGIT?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen met Paradigit. Bekijk de nieuwste aanbiedingen en verkoopdeals van Paradigit via hun website om hun nieuwste promoties te ontdekken. Vergeet ook niet dat het bedrijf gratis verzending biedt voor elke bestelling van meer dan € 20.

Ontmoet de concurrenten van PARADIGIT
Open

De belangrijkste concurrenten van Paradigit zijn vergelijkbare lokale winkels die gespecialiseerd zijn in computergerelateerde producten en andere elektronica zoals MediaMarkt, Coolblue, BCC, Yorcom, Laptop Plus en Delta Hardware.

Exclusieve voordelen van PARADIGIT
Open

Paradigit heeft meerdere exclusieve voordelen beschikbaar voor hun klanten. Klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Paradigit en hun laatste nieuws en aanbiedingen rechtstreeks in uw inbox ontvangen. U kunt zich ook registreren en een My Paradigit-account krijgen om te beginnen met winkelen in hun online winkel.

Zal PARADIGIT aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Paradigit geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door PARADIGIT
Open

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van Paradigit alleen met Aanbiedingen 365 en ontdek waarom klanten ervoor blijven kiezen. Paradigit zorgt ervoor dat Nederland zorgeloos kan leren, werken en leven met de beste ICT-oplossingen, producten en technologieën. Er staat maar één persoon centraal bij Paradigit: de klant. Paradigit biedt zowel online als offline kwaliteit, of het nu gaat om de producten of de informatie en service. Ontvang de nieuwste kortingen en verkoopdeals van een van de bekendste computerspecialisten van Nederland met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.paradigit.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE