logo
homeIcon
  1. separatorElektronica
  2. separatorELECTROWORLD
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in ELECTROWORLD folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij ELECTROWORLD

Electroworld is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van huishoudelijke apparaten en elektronische producten. Electroworld is een dochteronderneming van het Zweedse Elkjøp Nordic. Electroworld heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Hoofddorp, Nederland.

Veelgestelde vragen over ELECTROWORLD

De geschiedenis van ELECTROWORLD: Wat is?
close

Electroworld werd in 1971 opgericht in Zweden. Vanaf het begin heeft Electroworld zich ten doel gesteld zijn klanten huishoudelijke apparaten en elektronicaproducten van 's werelds toonaangevende merken te leveren. In de daaropvolgende jaren onderging Electroworld een sterke bedrijfsuitbreiding met de toevoeging van een groot aantal producten. In 1999 werd Electroworld overgenomen door het Zweedse Elkjøp Nordic. In Nederland landde Electroworld in 2002 met de overname van de elektronicaketen PC City.

Welke merken kan ik vinden bij ELECTROWORLD?
close

Electroworld verkoopt producten van bekende merken zoals LG, Samsung, Sony Philips, TCL, Acer, Asus, Apple, Dell, HP, Lenovo, Apple, Huawei, Xiaomi, OnePlus, Lenovo, Amazzon, Bosch, Siemens, en vele anderen.

Hoe kan ik geld besparen op ELECTROWORLD?
close

Geld besparen bij Electroworld is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Op MyDeals365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Electroworld. Tegelijkertijd lanceert Electroworld vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Electroworld te volgen op sociale netwerken kun je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen.

Zal ELECTROWORLD aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Electroworld doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende elektronicamerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Electroworld folders vinden om je smartphone, tablet of notebook te vervangen, een smartwatch kopen en de goedkoopste prijzen krijgen voor smart-tv's met 4K-technologie van verschillende inches.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen tot wel 50% op elektronicaproducten, waaronder tv's, smart-tv's, radio's, computers, videokaarten, notebooks, netbooks, MacBooks, computermonitoren, toetsenborden voor gamers, camera's, videocamera's, telefoons, smartphones, GoPro, drones, Bluetooth headsets, headsets voor gamers, slimme apparaten, enzovoort.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Electroworld, die allerlei kortingen heeft op elektronicaproducten, met de nieuwste technologie en de beste beeld- en geluidskwaliteit.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente elektronicawinkels in de country zoals Electroworld, geven we in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om te genieten van de promoties, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat u in de val loopt van oplichterij.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van de elektronicawinkels in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van ELECTROWORLD
close

Electroworld concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals onder andere MediaMarkt, Coolblue en Bol.com.

Is ELECTROWORLD momenteel open?
close

De winkels van Electroworld zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoeveel ELECTROWORLD winkels zijn er in het hele land?
close

Electroworld is in Nederland actief met meer dan 100 winkels in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Hoe ELECTROWORLD producten online te kopen
close

Electroworld heeft een exclusieve online winkel. In de online winkel van Electroworld kunnen klanten een grote selectie producten met korting vinden.

Exclusieve voordelen van ELECTROWORLD
close

Klanten kunnen bij Electroworld profiteren van grote voordelen door online te kopen en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat Electroworld retourneren en ruilen toe. Alle producten die Electroworld verkoopt, worden geleverd met fabrieksgarantie. Electroworld biedt zijn klanten professionele installatie van apparaten.

Kortingen aangeboden door ELECTROWORLD
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.